Luxe houten barkruk

 4,50 p.s.  

Bestellen

Aantal:
 
Onderstaande artikelen kunnen bij worden besteld
 
Luxe houten statafel met BBQ
Mooie houten statafel met in het midden een BBQ! Super gezellig rondom de tafel staan en ondertussen je BBQ vlees omdraaien. Barkrukken zijn bij te bestellen. Let op: de statafel is 110 cm bij 110 cm! Prijs is excl. transport en opbouwen/afbouwen op locatie. Afhalen in Hattemerbroek voor deze prijs.
+ €  75,00 p.s.  
Luxe houten statafel met sierbrander
Mooie houten statafel met in het midden een sfeervolle sierbrander. Super gezellig rondom de tafel staan! Barkrukken zijn bij te bestellen. Let op: de statafel is 110 cm bij 110 cm! Prijs is excl. transport en opbouwen/afbouwen op locatie. Afhalen in Hattemerbroek voor deze prijs.
+ €  75,00 p.s.  
SKU: 8296 Category:

Luxe houten barkruk. Ideaal voor bij onze luxe houten statafels.

Prijs is excl. transport en opbouwen/afbouwen op locatie. Afhalen in Hattemerbroek voor deze prijs.

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES