Waar bent u naar op zoek?

Barbecue op 1,5 meter afstand

Barbecue Slagerij van Guilik zomer

Barbecueën in cornatijd?

Beetje bij beetje worden de regels van het RIVM een beetje versoepelt. Buiten mogen we weer met maximaal 250 personen bij elkaar zitten.  

Als je met een (grote) groep bij elkaar komt is het wel belangrijk dat je je aan de 1,5 meter afstand regel houdt. Want als je die afstand waarborgt, kun je volgens ons best een leuke groepsbarbecue organiseren. 

Benieuwd hoe je dat doet? Wij vertellen het je graag!

Waarom Slagerij van Guilik?

Eenvoudig bestellen

Zorgeloos barbecueën

Vlees van hoge kwaliteit

Op locatie bezorgd

Personeelsfeest organiseren

Hoe organiseer je een bbq in cornatijd?

Als je een groepsbarbecue gaat organiseren in cornatijd is het erg belangrijk om 1,5 meter afstand te waarborgen en drukte te vermijden. Maak de groep dus niet al te groot. 

Je kunt bijvoorbeeld de tafels wat verder uit elkaar zetten en 1 iemand het vlees laten bereiden. Of creëer een barbecuebuffet en huur een kok in om jouw vleesjes te bereiden.

In onze blog ‘BBQ in coronatijd’ lees je meer over hoe je een bbq kunt organiseren tijdens de corona periode.

BBQ boxen!

Ga jij een bbq organiseren en ben jij zelf in het bezit van een BBQ? Wij hebben overheerlijke BBQ boxen vol met 5 overheerlijke stukken slagersvlees, huisgemaakte salades, stokbrood met kruidenboter en natuurlijke de sausjes om het af te maken! 

Dus slinger die BBQ maar aan! 

Wat zeggen anderen?

Super geregeld! Heerlijk eten

We hebben voor onsc25-jarig huwelijksfeestje partypannen en koude hapjes besteld. We kregen alleen maar positieve reacties. Heerlijk eten!
- IJsselmuiden

Uitstekend

Geweldig!! Zowel het eten als de Bezorging/ service 👌! Ruime porties ! Zeker 5 sterren waard !!
- Zwolle

Geweldig verzorgd

Denken goed mee met het regelen van buffetten enz. Netjes verzorgd en ingepakt. Ook al eens eerder voor B.B.Q. besteld. Echt een aanrader die thuis iets te vieren heeft.
- Heerde

Het stamppot en dessertbuffet was erg goed en compleet

Wij hadden een stamppot en dessertbuffet op locatie. Het was heerlijk en veel keus. het buffet stond op tijd klaar en het personeel was vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar
- Meppel

Uitstekend

Echte aanrader. Zelfs op korte termijn
- Zwolle

Alles prima van kwaliteit

Het was weer (derde x )uit de kunst. Alle gasten waren weer zeer tevreden over de kwaliteit. Ik ben ook zeer tevreden met de service.
- Zwolle
1262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Barbecue box bestellen?