Zakelijke Barbecue

Catering op locatie

Zakelijke barbecue of zakelijk evenement?

Een reünie van een school, een viering van een jubileumjaar van uw bedrijf/vereniging of een evenement voor genodigden of ter afsluiting van congressen, meetings of andere zakelijke evenementen. Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden van evenementen waarbij u veel mensen kunt uitnodigen en af wilt sluiten met een barbecue.

Wanneer u in dit geval zelf bezig gaat met een barbecue bent u hier veel tijd aan kwijt. Tijd die u juist zo mooi zou kunnen besteden aan uw genodigden.

Bekijk ons barbecue assortiment voor personeelsfeesten
Aanbieding!

Winter BBQ All-in

 19,98  17,98 p.p.

BBQ All-in aanbieding

 16,00 p.p.

BBQ All-In de Luxe

 21,00 p.p.

BBQ VOORDEEL NR 1

 12,50 p.p.

BBQ VOORDEEL NR 2

 11,00 p.p.
Waarom Slagerij van Guilik?

Ruime keuze

Echt slagersvlees

Compleet verzorgd

Arrangement op maat

Zakelijk evenement

Compleet verzorgde barbecue op locatie

Heeft u wel eens gedacht aan compleet verzorgde barbecue op locatie? Een barbecue die aansluit bij uw evenement, compleet met meesterbarbecuer van ons die het vlees bereidt.

Bij ons is een compleet verzorgde barbecue ook echt compleet. 

Naast het vlees, zorgen wij ook voor stokbrood, salades, sauzen, het dessert, porseleinen borden en stalen bestek en servetten. 

Uiteraard nemen wij de barbecue en de tangen ook mee 😉

Een onvergetelijke barbecue ervaring

Nog iets meer nodig? Wij kunnen ook het drinken voor uw evenement verzorgen. Naast het eten en drinken hebben wij ook de eventueel benodigde (sta)tafels, extra borden en bestek, glaswerk, tenten en vele andere extra’s.

Op de dag zelf verzorgen wij de barbecue voor u, zodat u in alle rust ook kunt genieten van het evenement.

Bent u op zoek naar een fantastische barbecue ervaring van de échte slager? Slagerij van Guilik zal uw bedrijfsbarbecue onvergetelijk maken!

Toch liever zelf aan de slag?

Wat vinden onze klanten?
Jolinde Kolman
Top geregeld! Ze denken goed mee van te voren maar helpen ter plekke ook met het opbouwen van de partytent welke wij hadden bijvoorbeeld. Vlees, salades en sauzen was meer dan genoeg en perfect qua smaak!
Martin - Hasselt
Zeer tevreden!
Het eten was heerlijk. Werd optijd geleverd en opgehaald.
Erwin Horst
Recentelijk hebben wij een vleesschotel besteld. Deze zag er niet alleen smakelijk uit, het smaakte ook prima. Een mooi assortiment inclusief brood. Iedereen was wederom tevreden. Als je op zoek bent naar een goed product, dan is dit echt een zaak waar je naar toe moet
Jan de Weerd
Niet te duur veel eten voor het geld was echt lekker alles voor herhaling vatbaar
Richard - Zwolle
We hebben al vaker een stamppotten buffet gehad, vorige keer was super en nu weer. Onze bezoekers hebben er ook van genoten. Een enkeling vroeg ook waar het vandaan kwam.
Wim - Zwolle
Wederom uitstekende producten (dit keer hapjes) en service. We komen zeker terug.
Wilt u een offerte op maat?