Burgers draaien op de barbecue

Buurtbarbecue organiseren

Het is een warme zomerdag en je komt met de buren bijeen op de straat, de buurtbarbecue is georganiseerd. Iedereen neemt een eigen stoel mee en de barbecue kan aan! In steeds meer buurten komen wij het tegen: de buurtbarbecue. De buurtbarbecue wordt ook vaak georganiseerd op Nationale Burendag, in 2019 op 28 september.

Vaak wordt de barbecue georganiseerd door een of meerdere buren. Maar, hoeveel vlees moet je nou bestellen per persoon? En wat kun je nou kopen voor de buren die vegetarisch zijn. Is het dit jaar jouw beurt om de inkopen te doen? Slagerij van Guilik maakt het je graag gemakkelijk.

Complete buurtbarbecue organiseren?

Wij bieden diverse barbecue pakketten aan, van de hamburger en worstjes tot aan de garnalenspiezen en luxe vleessoorten. Over salades, stokbrood met kruidenboter en de sauzen hoef je niet na te denken, dat zit bij onze pakketten in. Een buurtbarbecue organiseren was nog nooit zo gemakkelijk!

Wij leveren altijd een gasbarbecue met gas mee voor het aantal personen waarvoor je bestelt, uiteraard met tangenset. En daarmee houdt het nog niet op, want je krijgt ook porseleinen borden, stalen bestek en servetten.

Alles is mogelijk

Maar wij hebben meer!

Wil je een meer uitgebreid dessert dan alleen vers gesneden fruit? Wij hebben ook ijs en andere heerlijke zoetigheden als afsluiting van de buurtbarbecue. Het drinken meteen mee bestellen? Wil je een tent, biertafels of statafels erbij? Geen probleem!

Als het erg warm is, adviseren wij om een koelaanhanger er bij te huren. Zo hoef je niet ergens anders de koelkast vol te stoppen en kun je snel de nieuwe voorraad vlees of drinken tevoorschijn toveren.

ijsbuffet

Bekijk ons barbecue assortiment

Aanbieding!

Winter BBQ All-in

 19,98  17,98 p.p.

BBQ All-in aanbieding

 15,98 p.p.

BBQ All-In de Luxe

 20,98 p.p.

BBQ VOORDEEL NR 1

 12,48 p.p.

BBQ VOORDEEL NR 2

 10,98 p.p.
Kiest u voor een verzorgde buurtbarbecue?​
  • Al vanaf 10 personen
  • Super vers vlees van onze slagerij
  • Overheerlijk vers fruit, ijs of andere desserts
  • Tentverhuur, banken, biertafels en statafels etc.
  • Met een drankenpakket ben je altijd goed voorzien
  • Wij doen de afwas!