Contact

Slagerij Van Guilik B.V.
T. 038 376 59 76
E. info@slagerijvanguilik.nl

Telefonische bereikbaarheid

Ma t/m za: 09:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Catering in Hasselt

Als u in Hasselt op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare cateraar, bent u bij Van Guilik aan het goede adres. Wij nemen de zorg voor een complete party catering of bedrijfsbarbecue uit handen. Of het nu gaat om een buurtbarbecue of een bedrijfsfeest van 500 personen, Slagerij Van Guilik voldoet aan al uw wensen. Voor slechts € 15,- bezorgen wij in heel Hasselt en omgeving. Afhalen kan ook in Zwolle of Hattemerbroek. Ons cateringmenu bevat onder andere:

Barbecuepakketten Buffetten Salades Hapjesschotels & partypannen Partyverhuur artikelen

Snel contact opnemen

Indien u meer informatie wilt over de bestelwijze, een offerte op maat of de overige mogelijkheden in de regio Hasselt, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 038 - 376 5976 of via e-mailadres info@slagerijvanguilik.nl.
In onze webshop kunt u ook direct uw bestelling doen. Onze webshop is gecertificeerd volgens het Stichting Webshop Keurmerk, zodat u verzekerd bent van een veilige en betrouwbare afhandeling van uw bestelling.

 

Afhalen of op locatie bezorgen in Hasselt

U heeft de keuze om uw bestelling bij Slagerij Van Guilik af te halen of in Hasselt te laten bezorgen. Afhalen kan in bij onze vestiging aan de Duurzaamheidsstraat 19c in Hattemerbroek. Vanuit Hasselt bent u al in 25 minuten in Hattemerbroek. 

Wij kunnen uw bestelling ook bezorgen. Hasselt valt binnen het werkgebied van cateraar Van Guilik, waardoor wij voor slechts €15,- op locatie bezorgen rondom Hasselt. Het retour halen van een bestelling kost ook €15,-. Wij bezorgen in tijdsvakken van twee uur, bijvoorbeeld tussen 15.00 en 17.00. Met uitzondering van de zomerperiode, dan bezorgen wij ‘s morgens tussen 10.00 en 13.00 en ’s middags tussen 13.00 en 17.00. Omdat wij werken met HACCP gecertificeerde koelboxen en koelaanhangers kunnen wij garanderen dat uw eten en drinken vers wordt bezorgd in Hasselt. 

 

Certificering & kwaliteit

Kwaliteit is waar hét om draait bij Slagerij Van Guilik. Gecertificeerd personeel biedt u de zekerheid van kwalitatief goede producten waarbij een strenge voedselveiligheid in acht is genomen. Het geeft u de garantie van vers en lekker vlees. Of u nou echt slagersvlees wilt voor uw bedrijfsbarbecue of verse buffetten en salades voor uw party catering: wij regelen het!

Stel uw catering zelf samen en bekijk ons assortiment barbecuevlees, buffetten, salades, hapjesschotels en partypannen en partyverhuur artikelen

 

Catering in Hasselt

Geke en Gert Evertze: "Al vaker hebben we gebruik gemaakt van de catering van Slagerij van Guilik, en altijd tot volle tevredenheid. Bourgondisch buffet, Stamppot buffet, Party Pan en onlangs een lunch voor alle daggasten voor de bruiloft van onze dochter.
De kwaliteit en de service vinden wij erg goed en het bezorgen in Hasselt is geen probleem en altijd zoals afgesproken. De eerste keer kregen we een brochure van het bedrijf bij de bestelling die hebben we bewaard en gebruiken we nog steeds als we wat te vieren hebben."