Contact

Slagerij Van Guilik B.V.
T. 038 376 59 76
E. info@slagerijvanguilik.nl

Telefonische bereikbaarheid

Ma t/m za: 09:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Catering in Hattem

Bent u op zoek naar een cateraar voor uw feest, bruiloft of evenement in de regio Hattem? Slagerij Van Guilik verzorgt graag een heerlijk buffet voor u en uw gasten. Wij bezorgen voordelig rondom Hattem of u kunt kiezen om uw bestelling af te halen. Bij ons heeft u voldoende keuze voor uw culinaire wensen. Alles word bereidt met onze jarenlange slagerskennis en oog voor versheid en kwaliteit. Wij hebben een ruim aanbod: 

Barbecuepakketten Buffetten Salades Hapjesschotels & partypannen Partyverhuur artikelen

Contact opnemen

Mocht u meer informatie willen over ons cateringaanbod en de mogelijkheden rondom Hattem, dan kunt u contact opnemen met één van onze werknemers via 038 - 376 5976 of via info@slagerijvanguilik.nl.
Via de webshop kunt u ook eenvoudig uw direct bestellen. Het Webshop Trustmark keurmerk van Stichting Webshop geeft u de garantie dat uw bij ons veilig uw online bestelling doet.

 

Afhalen of laten bezorgen in Hattem

U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te halen of in Hattem te laten bezorgen. Afhalen is mogelijk bij ons pand aan de Duurzaamheidstraat 19c in Hattemerbroek. Hattem heeft een ideale locatie ten opzichte van Hattemerbroek, waardoor u vanuit Hattem binnen 10 minuten bij ons kunt zijn. 

De locatie van Hattem, tussen Zwolle en Hattemerbroek, maakt het bovendien mogelijk om u catering snel in Hattem te bezorgen. Bestellingen worden bezorgd in tijdsvakken van twee uur, bijvoorbeeld tussen 12.00 en 14.00. Met uitzondering van de zomermaanden, dan wordt er ’s morgens tussen 10.00 en 13.00 bezorgd en ’s middags tussen 13.00 en 17.00. In Hattem wordt uw bestelling al voor €15,- bezorgd. De retourkosten bedragen eveneens €15,-.

 

Hoge kwaliteitsmaatstaaf

Slagerij Van Guilik kan een complete bedrijfscatering, partycatering of evenement naar uw wens regelen. Doordat onze werknemers beschikken over de juiste certificering, kunnen wij een hoge productkwaliteit garanderen. Of het nu gaat om een catering voor een personeelsfeest van 500 personen of een buffet aan huis, Slagerij Van Guilik verzorgt het!

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor uw catering? Neem dan een kijkje op de pagina barbecuevlees, buffetten, salades, hapjesschotels en partypannen en partyverhuur artikelen

 

Catering impressie rondom Hattem

         

Slagerij Van Guilik heeft veel ervaring in het regelen van een catering of barbecue rondom Hattem. Voetbalvereniging Hatto-Heim, waar Slagerij van Guilik sponsor is, is één van de klanten die regelmatig gebruik maakt van de service van Van Guilik: “De afgelopen jaren hebben we diverse keren gebruik gemaakt van de catering en barbecues van Slagerij van Guilik. De eerste keer, nu ruim 2 jaar geleden, hebben we een buffet besteld voor ruim 200 sponsoren en genodigden voor de wedstrijd s.v. Hatto-Heim  -  PEC Zwolle. Nu niets bijzonders meer voor Slagerij van Guilik maar toen nog een echte uitdaging. Het buffet was fantastisch maar ook de totale aankleding van het geheel met mooie tenten, tafels etc. Het is leuk om na afloop de complimenten in ontvangst te nemen als organisatie maar dit is mede te danken aan Slagerij van Guilik. Inmiddels hebben we dit nu 3 keer georganiseerd en telkens is het een succes. Naast deze buffetten verzorgd slagerij van Guilik de jaarlijkse barbecues voor diverse elftallen van onze vereniging. Heerlijk samen het seizoen afsluiten zonder dat je je als vereniging druk hoeft te maken om van alles te regelen, want dit regelt slagerij van Guilik. Een mail of een telefoontje is voldoende en er wordt meegedacht wat er besteld moet worden. Slagerij van Guilik bedankt voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren en we hopen nog jaren samen te mogen werken”. 

 

Daarnaast heeft Slagerij van Guilik voor de Stichting
Brandweeropleidingen BOGO in Hattem een groots feest
verzorgd. Voor 100 personen werd de hele dag de
catering verzorgd met koffie, lunch, een warm buffet en
hapjes en drankjes voor het feest 's avonds. Ook werd
gezorgd voor aankleding met tenten, tafels en stoelen.
BOGO: "Slagerij van Guilik verzorgt regelmatig de catering
bij Stichting Brandweeropleidingen BOGO als er
bijeenkomsten of festiviteiten zijn. De BOGO is zeer
tevreden over de kwaliteit en de service van Slagerij van Guilik!"

 

 

   

Slagerij Van Guilik is daarnaast actief binnen Hattem en omstreken doordat zij zich als sponsor inzet voor Fanfarekorps Ons Genoegen, Tafeltennisvereniging ’70 Smash, Waterpolovereniging Z&PC, vv Hatto-Heim en vv Hattem.