Contact

Slagerij Van Guilik B.V.
T. 038 376 59 76
E. info@slagerijvanguilik.nl

Telefonische bereikbaarheid

Ma t/m za: 09:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Catering in Kampen

Organiseert u een evenement in Kampen of in de omgeving van Kampen? Dan vindt u in Slagerij van Guilik een betrouwbare cateraar met verstand van zaken. Ook in Kampen hebben wij onze naam gevestigd met de verzorging van zowel grote als kleine cateringen en barbecues. Uw kunt uw bestelling laten bezorgen in Kampen of afhalen in Zwolle of Hattemerbroek. Het cateringassortiment van Slagerij Van Guilik bevat een ruime keuze in: 

Barbecuepakketten Buffetten Salades Hapjesschotels & partypannen Partyverhuur artikelen

Neem contact op

Voor meer informatie over ons cateringassortiment, aanbiedingen of een persoonlijke offerte, kunt u contact opnemen via 038 – 376 5976 of via info@slagerijvanguilik.nl.
In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling doen. Onze webshop beschikt over het Webshop Trustmark keurmerk van Stichting Webshop. Dit garandeert u van een veilige online aankoop.

CATERING AFHALEN OF BEZORGEN IN KAMPEN

U kunt uw bestelling afhalen bij onze vestiging aan de Duurzaamheidstraat 19c in Hattemerbroek. Vanuit Kampen zijn wij binnen 20 minuten te bereiken. U kunt de bestelling voor uw catering ook laten bezorgen in Kampen.

In de zomermaanden bezorgen wij binnen tijdssloten van 3 uur.  In de overige maanden bezorgen wij in een tijdslot van twee uur, bijvoorbeeld tussen 13.00 en 15.00 uur. Zo kunt u specifieker aangeven wanneer u uw bestelling bezorgd wilt hebben. Kampen bevindt zich binnen het verzorgingsgebied van de catering van Van Guilik, daarom bedragen de bezorgkosten slechts €15,-. Daarnaast kost het retour halen van een bestelling eveneens €15,-.

 

Verse producten & hygiëne

Het doel van Slagerij Van Guilik is om u van alle gemakken te voorzien. Door de certificering van ons personeel zijn hygiëne en verse producten bij ons een garantie. Of het nu om een catering, barbecue, buffet of hapjes gaat, wij zorgen dat alles wordt geregeld en dat u zich nergens meer druk om hoeft te maken. Want ook als cateraar hebben wij al jaren ervaring met het verzorgen van bruiloften, culinaire evenementen en bedrijfsfeesten tot 500 personen. Bij ons bent u verzekerd van de kwaliteit van echt slagersvlees!

 

COMPLEET VERZORGDE CATERING IN KAMPEN

Slagerij Van Guilik helpt u graag bij het verzorgen en aankleden van uw catering in Kampen. Cateraar Van Guilik kan uw feest helemaal op maat verzorgen. In overleg met u stellen wij een plan op voor de catering van uw bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of andere gelegenheid. U geeft de wensen door en wij zorgen dat alles wordt geregeld. Wij beschikken ook over diverse partyverhuurartikelen die uw feest helemaal afmaken, zoals feestmeubilair, tenten, gasheaters en sierbranders.

Slagerij Van Guilik is de cateraar in Kampen met vele jaren ervaring in het verzorgen van catering op maat. Daarom weten wij wat er nodig is om heerlijke seizoen buffetten te maken. Daarbij kunt u denken aan een stamppotbuffet of kerstbuffet voor de herfst- en wintermaanden, een gourmetschotel voor de feestdagen en frisse, kleurrijke buffetten voor de zomer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een persoonlijke catering of wilt u een allergievrij buffet? Informeer naar de mogelijkheden.  

Slagerij Van Guilik regelt uw barbecue of catering in Kampen graag van begin tot eind. Ons cateringpersoneel is service-gericht en staat u graag te woord. Ze vullen het buffet, dranken of salades aan, zodat u zorgeloos kunt genieten van de feestelijke gelegenheid. Indien gewenst kunt u ook de buffetten, het bestek en meubilair na afloop weer laten opruimen en ophalen door cateraar Van Guilik.

Neem snel een kijkje in ons assortiment barbecuevlees, buffetten, salades, hapjesschotels en partypannen en partyverhuur artikelen.

Slagerij Van Guilik in Kampen

Slagerij Van Guilik heeft veel ervaring met het verzorgen van een catering of barbecue rondom Kampen en IJsselmuiden. Eén van de klanten die regelmatig gebruik maakt van diensten van Slagerij van Guilik is voetbalvereniging IJVV uit IJsselmuiden, waar Slagerij van Guilik sponsor is. Wilco Wezenberg namens IJVV:"Sinds enige jaren starten wij het nieuwe voetbalseizoen met een sponsortoernooi op ons boardingveld. Vanaf 2014 sluiten wij dit toernooi af met een barbecue voor (125 a 150) sponsors en deelnemers, verzorgd door Slagerij van Guilik. Door Van Guilik wordt goed meegedacht en naast een uitgebreide barbecue met heerlijke salades wordt het geheel fraai aangekleed met chique tenten, statafels etc. Het totaalplaatje klopt gewoon! Het toernooi is al jaren een succes en dat is mede te danken aan de bijdrage van Van Guilik. Diverse sponsors waren dermate enthousiast over de bijdrage van Van Guilik dat ze hen gevraagd hebben om ook voor hun bedrijf een buffet of barbecue te organiseren. Een beter compliment kun je als organisatie niet krijgen! Daarnaast heeft Van Guilik ook de barbecue georganiseerd rondom het groots opgezette meidentoernooi van IJVV. Als vereniging zijn we zeer content over de samenwerking met Van Guilik. Heeft u een (bedrijfs) feestje en zoekt u een cateraar met een prima prijs/kwaliteit verhouding die ook nog eens met u meedenkt ? Dan kunnen wij u Van Guilik zeer aanbevelen!"

Afgelopen juni 2015 heeft Rowit voor het eerst een bestelling gedaan voor haar jaarlijkse zomerbarbecue. "Iedereen was vol lof over de kwaliteit van het vlees en de salades!  In oktober jl. hebben we daarom een buffetbestelling geplaatst voor onze PV-avond en voor a.s. kerst hebben wij inmiddels weer een buffetbestelling geplaatst. Naast de goede kwaliteit van de producten zijn wij ook erg tevreden over het contact met de medewerkers. Snelle reactie! Goed overleg en veel mogelijkheden! Niets is inderdaad te veel! Ook de bezorg/ophaalservice en afwasservice is voor ons erg prettig en gaat in goed overleg!
Kortom: we zijn méér dan tevreden over de service van Van Guilik."

Ook RIWAX maakt al jaren gebruik van de BBQ van Van Guilik. "Wij zijn zeer goed te spreken over de service. Het eten is heerlijk en goed hygiënisch verpakt. De mensen die we spreken over de mail, telefonisch en die alles leveren en halen zijn allemaal even vriendelijk en niets is teveel."

 

In de gemeente Kampen zijn wij onder meer bekend van het jaarlijks terugkerende “Van Guilik BBQ Toernooi” bij voetbalvereniging Go Ahead Kampen. Daarnaast zijn wij trotse sponsor van vv IJVV uit IJsselmuiden, hockeyclub Kampen en vv Dos Kampen.