Contact

Slagerij Van Guilik B.V.
Deventerstraatweg 20
8012 AH Zwolle
T. 038 421 7437
E. info@slagerijvanguilik.nl

Openingstijden Boni supermarkt
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag Gesloten

Catering in Zwolle

Slagerij Van Guilik is al jaren de cateraar die bekend staat om haar kwaliteitsproducten in Zwolle en omgeving. Wij beschikken over een menu dat past bij al uw cateringwensen. Rondom Zwolle cateren wij zowel evenementen van honderden personen als kleine barbecues. Maar verzorgen ook catering buiten Zwolle. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw woonplaats. U kunt uw bestelling laten bezorgen en u kunt uw bestelling tevens afhalen bij onze slagerij in Zwolle. Wij hebben een breed cateringaanbod bestaande uit diverse producten:

Barbecuepakketten Buffetten Salades Hapjesschotels & partypannen Partyverhuur artikelen

Direct contact opnemen

Indien u meer informatie wilt over prijzen en andere mogelijkheden, kunt u direct contact opnemen via telefoonnummer 038 - 376 5976 of via info@slagerijvanguilik.nl. 
Via onze webshop kunt u ook direct het aanbod bekijken en bestellen. De webshop heeft een keurmerk van Stichting Webshop, zodat u gegarandeerd veilig en betrouwbaar uw online aankoop doet.

Bezorging in Zwolle

Onze slagerij is gevestigd in de Boni supermarkt aan de Deventerstraatweg 20, nabij het station van Zwolle. Daar kan u altijd vers BBQ vlees ophalen, de toonbank is altijd goed gevuld met ruime keuze uit BBQ vlees.
Afhalen van uw bestelling kan alleen bij onze vestiging aan de Duurzaamheidstraat 19c in Hattemerbroek.

Daarnaast kan Slagerij Van Guilik alles op het gewenste moment bezorgen. In de zomerperiode bezorgen wij tussen in tijdsvakken van 3 uur (bijvoorbeeld tussen 13.00 en 16.00 uur). In de rest van jaar bezorgen wij in tijdsvakken van twee uur, bijvoorbeeld tussen 15.00 en 17.00 uur.

Op deze manier kunt u een preciezere gewenste levertijd doorgeven. Binnen Zwolle gelden vaste bezorgkosten van €15,-. De retourkosten van een bestelling bedragen ook €15,-.

 

Versheid & kwaliteitsgarantie

Slagerij Van Guilik kan uw culinaire wensen perfect voorbereiden en klaarmaken. Als Slagerij weten wij niet alleen alles van een stukje vlees, maar wij hebben ook ervaring in het op maat verzorgen van uw party catering, bedrijfscatering of personeelsfeest. Wij zijn dé partyservice binnen Zwolle!
Slagerij Van Guilik neemt u alle zorgen uit handen. Ons personeel is gecertificeerd voor de strengste eisen van kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Versheid en heerlijk eten van hoge kwaliteit staan daarom bij ons hoog in het vaandel. Wij verzorgen uw catering of barbecue tot in de puntjes zodat u nergens omkijken meer naar heeft. We zijn niet voor niets bekend om de slogan: ‟Kwaliteit vraagt u, bij ons slaagt u!”

BEDRIJFSCATERING OF PARTICULIERE CATERING IN ZWOLLE

Een gezellige catering bij u thuis in Zwolle of een bedrijfscatering tot wel 500 personen; op het gebied van catering is alles mogelijk bij Slagerij Van Guilik. Op basis van de door u doorgegeven wensen, stellen wij een passend en heerlijk menu voor u samen. Hierbij valt te denken aan een heerlijk buffet aangevuld met verse salades, een drankenpakket en een afsluiting met koffie en thee. Wij verhuren ook diverse artikelen geschikt voor barbecue en catering, bijvoorbeeld een barbecue met borden en bestek, maar ook een tent met tafels en stoelen. 

Particuliere catering in Zwolle

Van Guilik is de cateraar in Zwolle die ook een complete particuliere catering kan verzorgen. Als u een verjaardag, trouwerij of ander feest plant wilt u graag dat de avond vlekkeloos verloopt. U geniet van uw familie en vrienden tijdens de feestelijke avond terwijl ons personeel alles regelt. U kunt het eten voor uw catering natuurlijk ook afhalen.

Bedrijfscatering in Zwolle

Ook voor uw bedrijfsreceptie, -presentatie of andere grote gelegenheid kan Van Guilik de catering regelen. Van Guilik heeft ervaring met het verzorgen van verschillende grote bedrijfscatering, bijvoorbeeld bij DHL Zwolle en Hogeschool VIAA in Zwolle. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse artikelen waarmee u de gelegenheid compleet maakt. Een complete bar, statafels, terrastafels, sierbranders of een buffetmeubel: voor elke catering kunt u gebruik maken van het complete pakket. Naast de op- en afbouw is het ook mogelijk om ons personeel in te schakelen voor de verzorging van uw catering. Is het slecht weer? Informeer dan naar de mogelijkheden van onze tenten. Met onze tenten staat u droog en geniet u zonder zorgen van het heerlijke eten.

Dieet- en allergiewensen

Indien gewenst houden wij rekening met specifieke dieet- en allergiewensen. Het is mogelijk om een aangepast cateringbuffet samen te stellen. Wij werken uitsluitend met verse producten en bereiden alles zelf. Zo weet u zeker dat u uw gasten goede cateringproducten serveert.

Klantrecensies

Slagerij Van Guilik heeft door haar goede prijs/kwaliteitverhouding al voor vele tevreden gezichten gezorgd. In Zwolle staan we dan ook bekend om onze service. Hieronder een kleine selectie recensies uit Zwolle.

TGN Fritom

"In juni 2015 voor het eerst gebruik gemaakt van de barbecue mogelijkheden van Van Guilik en naar grote tevredenheid, wat wel blijkt uit het feit dat we dit nog eens herhaald hebben in september. Maar ook een volledig verzorgd buffet is een aanrader: in oktober van een thema buffet “Oktoberfest” mogen genieten en in november een heerlijk stampottenbuffet.  Alles uitstekend verzorgt en ontzorgt door van Guilik! Service en kwaliteit op hoog niveau."

DHL Zwolle

‟Vooral de medewerkers en de kwaliteit zorgen er voor dat wij een beroep op hen blijven doen”.

 

Hogeschool VIAA in Zwolle

Onder andere BBQ voor 300 personen en studentenbuffet voor 185 personen.

"Van Guilik is al jaren een prettige partner in de voorbereiding en uitvoering van grote evenementen op Hogeschool Viaa." vertelt Aloïsa Loonstra, assisitent manager Facilitaire Dienst bij de Viaa. "De smaakvolle buffetten, de professionele medewerkers en de perfecte aankleding zorgen voor een feestje op niveau! De samenwerking met de medewerkers Van Guilik voegt echt iets toe aan onze evenementen."