Waar ben je naar op zoek?

Het meest griezelige Halloween feest organiseren

Hoe organiseer je een Halloween feest?
4 tips voor een angstaanjagende avond!

Ben jij van plan om een Halloween feest(je) te organiseren met vrienden of familie? Met onze tips wordt jouw Halloween feest er eentje om nooit meer te vergeten. En dat natuurlijk wel met een ‘griezelige’ touch. Het is immers Halloween! Wij hebben aan echt alles gedacht!

Check direct onze tips hieronder!

Geef jij liever een feest in je tuin? Kijk dan bij onze even bij onze blog voor het geven van een perfect tuinfeest! Vul die tips aan met onze Halloween tips en ook jouw Halloween tuinfeest is een groot succes.

1. De uitnodiging. Zorg dat deze angstaanjagend is!

Je kunt ervoor kiezen om je gasten een WhatsApp bericht te sturen via een WhatsApp groep, maar een kaartje via de post is toch altijd nét wat leuker en persoonlijker.

Ontwerp je eigen uitnodiging met bijvoorbeeld Canva. Met Canva kun je zelfs met een gratis account van alles maken. Ontwerp een leuk template of gebruik een voorbeeld en personaliseer deze. Voeg wat creepy elementen en tekst toe en je hebt een onwijs toffe uitnodiging.

Met een beetje handigheid ben je al in 10 minuten klaar. Je kunt jouw kaart vervolgens uitprinten en versturen met de post. Heb jij niet alle adressen? Je kunt jouw Canva kaart ook eenvoudig downloaden in PDF of JPG en versturen via de mail.

TIP! Weet jij al zeker dat jij jouw kaart gaat versturen via de mail? Canva heeft ook leuke bewegende elementen zoals skeletten of vleermuizen. Zo geef jij jouw kaart een echte creepy twist!

Heb je wat minder tijd? Of ben je niet zo super creatief, dan kun je ook leuke kaarten vinden op bijvoorbeeld Greetz. Hier hoef je alleen maar een tekstje aan toe te voegen en klaar is kees! Let op: voor Greetz heb je wel de adressen van je gasten nodig!

2 . Griezelige snacks en drankjes. Grrr

Een feest is geen feest zonder lekker hapjes. Ga jij zelf aan de slag met het maken van lekkere snacks? Je hoeft namelijk echt geen keukenprins- of prinses te zijn. Een leuke Halloween taart is bijvoorbeeld zo klaar en al heel geschikt.

Maar je verrast je gasten natuurlijk pas echt met fijne schalen vol met lekkers. Zie jij het maken van hapjes zelf niet zo zitten?

Wij hebben verschillende huisgemaakte hapjesschotels, partypannen en snack-dishes. Versier de schalen met wat oranje en zwarte confetti of crêpepapier en jouw hapjes zijn helemaal Halloween-proof.

Jouw Halloween feest stopt natuurlijk niet bij de hapjes. De drankjes zijn net zo belangrijk. Zorg voor voldoende bier, wijn en frisdranken. Ga uit van zo’n 4 á 5 drankjes per persoon.

Drankentip!

Serveer bijvoorbeeld ook een zelfgemaakte Halloween cocktail. Je kunt je cocktailglazen heel eenvoudig een bloederige twist geven door de rand van het glas te voorzien van wat rode kleurstof. Zo lijkt het net of het bloed van je glas af lekt

Net zo belangrijk als hapjes en drankjes is natuurlijk de muziek! ‘No party without music’. Regel jij een enge DJ of stel jij een playlist samen op bijvoorbeeld Spotify of YouTube?

Ga jij voor een het samenstellen van je eigen playlist, Google dan eens op ‘nummers Halloween’. Je vindt dan verschillende lijstjes met nummers die echt niet mogen ontbreken op jouw Halloween feest. Neem bijvoorbeeld de ondertsaande drie.

4. Zorgt voor aankleding met pompoenen, skeletten, en spinnenwebben

De aankleding maakt jouw feest pas echt helemaal af. Deze griezelige onderdelen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Je kunt zelf aan de slag gaan met het maken van decoratie, maar je kunt ook een bezoek brengen de grote discountketen met de ‘A’ . Daar hebben ze rond Halloween ook van allerlei decoratie te koop voor weinig geld.

En haal naast leuke decoratie ook wat gezellige lampjes in huis of haal de kerstverlichting van zolder. Stop wat kerstverlichting in een pompoen en je creëert die echte Halloween look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *