Waar bent u naar op zoek?

Gourmetten met kerst

gourmetpan met lekkers

Ideeën voor gourmetten met kerst

Voor u het weet, is het weer kerst. Gaat u gourmetten met de kerst? En heeft u geen zin om in de kerstdrukte boodschappen te doen? Dan hebben wij goede opties voor u!

U bent niet de enige in Nederland die met de kerst zal gourmetten. Menig supermarkt biedt gourmetpakketten aan, maar alleen met het vlees bent u er nog niet. Want, een stokbroodje, wat groenten en een dessert zijn ook wel lekker toch? En hoeveel vlees moet u nou rekenen per persoon? 

Goed nieuws! Wij hebben al het reken- en snijwerk al gedaan voor u. Zorgt u voor het gourmetstel en de gedekte tafel? Dan zorgen wij voor een smaakvolle gourmet avond met vlees van de echte slager.

En wilt u nog tips voor het gourmetten? Ook die geven wij u graag.

Bekijk ons kerst gourmet arrangement

Uitgebreid gourmetten

Wist u dat wij het kerst gourmetarrangement ook bij u thuis kunnen bezorgen? Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Hattemerbroek om het op te halen. 

Met ons gourmetarrangement bent u in één keer klaar. Het arrangement bestaat uit stokbrood met kruidenboter, vlees van de echte slager, salades, sauzen en diverse bijgerechten zoals spekjes en gesneden champignons.

Ook voor het dessert wordt gezorgd door ons! Wij leveren 2 soorten desserts mee bij het arrangement. Een van de twee desserts is een bitterkoekjes taart. En de tweede? Die verklappen we nog niet 🙂

Bestel op tijd en voorkom teleurstelling

Kleine kinderen?
2 kinderen = 1 volwassen persoon

Alleen te bestellen in even aantallen

Alleen te bestellen voor 24 en 26 december