Waar bent u naar op zoek?

Kerstbuffet

Kerstbuffet bestellen?

De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur. Ontvangt u een groot gezelschap met de kerstdagen? Wij bieden diverse buffetten voor de kerst aan.

De kerstdagen zijn bedoeld om te kunnen genieten van elkaars gezelschap, niet om stress te hebben om het eten dat u moet bereiden voor de hele familie. Wij bieden diverse buffetten aan voor de kerst. Wij bezorgen het buffet (koud) aan huis of u kunt deze op gezette tijden komen halen.

Het enige dat u hoeft te regelen, is een plek waar het buffet kan staan en de gedekte kersttafel. U ontvangt alle benodigdheden en een gebruiksaanwijzing om het buffet op te warmen.

Bekijk ons assortiment kerstbuffetten

Kerstbuffet Nr. 2

 19,98 p.p.

Kerstbuffet Nr. 1

 22,50 p.p.

Kerst Stamppot Buffet

 15,98 p.p.

Uitgebreid kerstbuffet laten bezorgen

Wij bieden diverse kerstbuffetten aan. De buffetten bestaan uit een voorgerecht in de vorm van soep met stokbrood en kruidenboter.

Wat de hoofdgerechten betreft, hier zit voor ieder wat wils tussen. Van beenham in honing-mosterdsaus tot onze huisgemaakte spare-ribs en Elzasser zuurkoolschotel.

Ook krijgt u een aantal verse,  salades bij het kerstbuffet. Wat denkt u van Oma’s rundvleessalade of een heerlijke kerstsalade met gerookte kip?

Uiteraard mag het dessert niet ontbreken. Wij leveren 2 soorten desserts mee. De eerste is een bitterkoekjestaart en de tweede? Die houden we nog even geheim :).

Bestel op tijd en voorkom teleurstelling

Kleine kinderen?
2 kinderen = 1 volwassen persoon

Alleen te bestellen in even aantallen

Alleen te bestellen voor 24 en 26 december