Slagerij van Guilik

Waar ben je naar op zoek?

Klantreferenties

KLANTREFERENTIES BARBECUE & CATERING

Slagerij Van Guilik verzorgt allerlei soorten catering en barbecues. Wij nemen de klant alle zorgen uit handen en kunnen uw catering en barbecue van A tot Z regelen. Of het nu gaat om een kleinschalige barbecue of een bedrijfscatering van 500 personen, wij regelen het volgens uw wensen. Hieronder een klantselectie die cateraar Slagerij Van Guilik al met veel succes heeft verzorgd.

Klik hier voor klantbeoordelingen via Klantenvertellen.nl

KITCENTRUM.NL WAPENVELD

Onlangs (20 januari 2017) hebben wij een opening gehad op onze nieuwe locatie, en een aantal weken hiervoor hebben we Van Guilik uitgenodigd om e.e.a. te bespreken want wij zagen hier best tegen op. Maar door de expertise en ervaring van Van Guilik werden we eigenlijk direct op ons gemak gesteld en onze zorgen weggenomen. Maar goed…eerst maar eens zien…en dat hebben we geweten, een top avond met fijne enthousiaste medewerkers van Slagerij Van Guilik! Zelfs aan onze groene kleur in de huisstijl was gedacht door alle tafeljurken in het groen uit te voeren!

Nogmaals erg bedankt en zeker tot een volgende klus!

WASCO EMMEN

Afgelopen 9 maart de opening gehad van onze vestiging in Emmen. Ondanks dat het voor Slagerij van Guilik niet naast de deur is waren ze keurig op de afgesproken tijd aanwezig. In totaal waren er +_ 70 gasten aanwezig deze opening, en het eten en drinken was prima voor elkaar. Lekkere kleine hapjes die rondgebracht werden, en een prima warm en koud buffet waar de klanten zelf op konden scheppen. In combinatie met de drankjes die geschonken werden kunnen we al met al spreken van een geslaagde opening!

VOLKERWESSELS TELECOM

135 personen BBQ, inclusief drinken, ijsbuffet en catering. (15/6/2016)

Slagerij van Guilik heeft dit jaar weer de BBQ perfect verzorgd voor ons personeel op onze vestiging, net als vorig jaar: Top!

De medewerkers waren keurig op tijd. Ze hebben alles netjes ingericht en gereed gezet zodat onze collega’s zelf achter de BBQ’s aan de slag konden. Er was voldoende eten en de kwaliteit was perfect.

Wij zijn helemaal tevreden en willen deze slagerij van harte aanbevelen voor de BBQ.

IJSSELHALLEN ZWOLLE, TRACTOR PULLING INFRATECHNIEK ZWIJNDRECHT

135 personen VIP warm en koud buffet met ijs (28/1/2017)

“Slagerij van Guilik verzorgd inmiddels al enkele jaren het buffet voor onze VIP gasten tijdens het evenement Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen Zwolle. Het is altijd perfect voor elkaar. Zowel de kwaliteit van de medewerkers en materialen maar bovenal natuurlijk het eten. Er is altijd voldoende keus, de smaak is perfect en je hoeft nooit bang te zijn dat er te weinig is. Wij hopen nog vele jaren te kunnen genieten van de heerlijke buffetten van van Guilik!”

RACINGTEAM BIJSTERBOSCH HEERDE

Warm buffet voor de sponsoren van Pepijn Bijsterbosch, 70 personen (10/3/2017)

“We hebben al vaker eten gehad van Jack van Guilik, zo ook deze keer. Alles was perfect geregeld voor het buffet van 70 personen, alles is mogelijk. Wij hadden inclusief ijs, drinken, tafels en stoelen. Het eten is altijd goed, vers en zeker voldoende. Wat ook erg fijn is dat alles klaar wordt gezet en opgeruimd. Echt een aanrader!”

SCHOTTE KUNSTSTOFFEN Kampen

130 Personen BBQ, inclusief drinken, ijsbuffet en catering

Gezien het feit dat onze jaarlijkse BBQ steeds groter werd hebben we het dit jaar voor het eerst overgelaten aan Slagerij van Guilik.
Er waren tijdens de BBQ twee zeer vriendelijke personen van Slagerij van Guilik aanwezig die zorgde dat er voldoende eten en drinken gereed stonden.
Ook de tenten, meubilair en springkussens waren perfect geregeld en de bezoekers hebben zich prima vermaakt.
Het is ons zeer goed bevallen en we gaan het volgend jaar zeker weer zo doen.

KONINKLIJKE BDU IN BARNEVELD

110 personen BBQ, inclusief drinken, ijsbuffet en catering.

‟Donderdag 2 juli 2015 heeft Slagerij Van Guilik voor het eerst onze jaarlijkse zomerbarbecue georganiseerd. In eerste instantie natuurlijk wel spannend maar na ons eerste gesprek hadden we meteen al een goed gevoel over de verzorging. En dat hebben ze ook waargemaakt! Het vlees was heerlijk, de salades smaakten allemaal fantastisch, lekker fris en vers. Het vlees werd elke keer in kleine porties bijgevuld, wat gezien het zeer warme weer een goede keuze was. Verder waren de drankjes door het warme weer niet aan te slepen maar er was zeker voldoende!
De bediening was ook helemaal top. Erg aardig en sympathiek. Alles kon of werd geregeld. Van onze medewerkers kregen we ook niets dan positieve geluiden.
Al met al dus een goed geslaagde barbecue met fijne mensen van Van Guilik. Zeker een aanrader”!

T. PATER GROEP IN ’T HARDE

60 personen BBQ, inclusief drinken.

‟Bij van Guilik is de kwaliteit gegarandeerd, de prijs daaraan gerelateerd, kortom een goed product voor een prima prijs. De verzorging en voorbereiding van onze jaarlijkse BBQ is van prima kwaliteit. Wat ons betreft zullen wij nog lang gebruik maken van jullie diensten”.

WEGENER IN APELDOORN

Onder andere: 235 personen BBQ, inclusief ijs, drinken, totale aankleding met tenten, tafels en banken en catering.

“Van bbq tot stamppotbuffet, het eten is fantastisch en van zeer goede kwaliteit. Een goede service, een overzichtelijke site en een perfecte levering. Wij zijn een zeer tevreden klant”.

TGN FRITOM Zwolle

“In juni 2015 voor het eerst gebruik gemaakt van de barbecue mogelijkheden van Van Guilik en naar grote tevredenheid, wat wel blijkt uit het feit dat we dit nog eens herhaald hebben in september. Maar ook een volledig verzorgd buffet is een aanrader: in oktober van een thema buffet “Oktoberfest” mogen genieten en in november een heerlijk stampottenbuffet. Alles uitstekend verzorgt en ontzorgt door van Guilik! Service en kwaliteit op hoog niveau.”

VOLKERWESSELS 'T HARDE

Onder andere een bourgondisch buffet voor 160 personen, met drinken, totale aankleding van de bedrijfshal en catering.

HOGESCHOOL VIAA IN ZWOLLE

Onder andere BBQ voor 300 personen en studentenbuffet voor 185 personen.

‘Van Guilik is al jaren een prettige partner in de voorbereiding en uitvoering van grote evenementen op Hogeschool Viaa. De smaakvolle buffetten, de professionele medewerkers en de perfecte aankleding zorgen voor een feestje op niveau! De samenwerking met de medewerkers Van Guilik voegt echt iets toe aan onze evenementen’

RIWAX KAMPEN

Jaarlijkse BBQ, met ijs en drinken

“Wij zijn zeer goed te spreken over de service. Het is heerlijk en goed hygiënisch verpakt. De mensen die we spreken over de mail, telefonisch en die alles leveren en halen zijn allemaal even vriendelijk en niets is teveel.”

DHL Zwolle

Onder andere de DHL Familiedag: 350 personen BBQ, inclusief ijs, drinken, catering en totale aankleding met tenten, tafels, banken, springkussen en hindernisbaan.

‟Vooral de medewerkers en de kwaliteit zorgen er voor dat wij een beroep op hen blijven doen”.

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES