Slagerij Hattem

Onze nieuwe slagerij in Hattem!

Na een afwezigheid van 22 jaar, hebben wij op 21 februari 2020 onze nieuwe slagerij in Hattem geopend. De producten die we in onze slagerij verkopen worden ter plekke geproduceerd. Ruim 70 soorten vleeswaren worden iedere dag vers in onze slagerij gesneden. 

Slagerij Hattem is voorzien van een combisteamer waar dagelijks diverse grillworst soorten, spareribs, kipproducten en Zeeuws spek worden bereid. Heb jij ze al eens geproefd? 

De dagelijkse leiding ligt in handen van Paco. Al bijna 25 jaar een vertrouwd gezicht van slagerij van Guilik. Begonnen in Boni Hattem en vervolgens via Boni Zwolle, naar de BBQ en catering in Hattemerbroek. 

Maar, na een lange tijd van afwezigheid kwam Slagerij Hattem weer op ons pad, en dat was een uitgelezen kans om Paco chef van slagerij Hattem te maken! 

Slagerij in Boni Supermarkt

De eerste van Guilik slagerij werd in 1978 geopend in de Boni Supermarkt aan de Hogekamp in Hattem. Na een redelijk stroeve start werd dit een groot succes. Hierdoor groeide de Boni en Slagerij van Guilik uit hun spreekwoordelijke jasje en besloten te verhuizen naar de huidige locatie in Hattemer. 

Slagerij van Guilik is ook gevestigd geweest in de Boni Supermarkt in Staphorst, Genemuiden, en in Zwolle. 

De slagerij in Zwolle is altijd gebleven en bestaat inmiddels al 34 jaar! En vanaf nu is het niet meer de enige, want Slagerij Hattem is terug van weggeweest!

Team Slagerij Hattem

Chef Paco wordt bijgestaan door acht collega slagers. Arjon is slager in hart en nieren. Hij heeft vele opleidingen gevolgd en bij diverse slagers ervaring opgedaan. Maar nu op zijn plek als rechterhand van Paco. Ard heeft een half jaar warm gedraaid in Zwolle en is nu klaar voor de uitdaging in Slagerij Hattem. De gehaktmolen, menger en stopbus worden elke dag weer door Ard tot het uiterste gedreven. 

Youri onze gehaktballen koning en leerling slager in onze slagerij. Een echte aanpakker met veel enthousiasme om slager te worden. Terug van weggeweest: onze Lidy.  Lidy heeft 25 jaar geleden al gewerkt in Slagerij Hattem, toen nog in handen van oom Wim. Ze is weer terug in de slagerij en is het ‘vak’ zeker nog niet verleerd. 

Linda is een bekend gezicht in Slagerij Hattem. Al jaren verantwoordelijk voor het vlees in Boni Hattem en vanaf nu vanuit Slagerij van Guilik. Evelien is net zo bekend als Linda! Ze mag zich nu uitleven achter de snijmachine om het vleeswaren tot in de puntjes te verzorgen! 

Alec zorgt dat de slagerij aan het einde van de dag weer spik en span is! En tot slot onze lieftallige college Celeste, die ons door de zaterdag drukte helpt! 

Team Slagerij Hattem

Chef paco wordt bijgestaan door acht collega slagers. Arjon is slager in hart en nieren. Hij heeft vele opleidingen gevolgd en bij diverse slagers ervaring opgedaan. Maar nu op zijn plek als rechterhand van Paco. Ard heeft een half jaar warm gedraaid in Zwolle en is nu klaar voor de uitdaging in Slagerij Hattem. De gehaktmolen, menger en stopbus worden elke dag weer door Ard tot het uiterste gedreven. 

Youri onze gehaktballen koning. De leerling slager in Slagerij Hattem. Een echte aanpakker die enthousiast is om alles te leren. Terug van weggeweest: onze Lidy.  Lidy heeft 25 jaar geleden al gewerkt in Slagerij Hattem, toen nog in handen van oom Wim. Ze is weer terug in de slagerij en is het ‘vak’ zeker nog niet verleerd. 

Linda is een bekend gezicht in Slagerij Hattem. Al jaren verantwoordelijk voor het vlees in Boni Hattem en vanaf nu vanuit Slagerij van Guilik. Evelien is net zo bekend als Linda! Ze mag zich nu uitleven achter de snijmachine om het vleeswaren tot in de puntjes te verzorgen! 

Alec zorgt dat de slagerij aan het einde van de dag weer spik en span is! En tot slot onze lieftallige college Celeste, die ons door de zaterdag drukte helpt! 

Waarom Slagerij van Guilik?

Vlees van de échte slager

Ruime keuze producten

Bezorging op het gewenste moment

Eenvoudig bestellen

Ook voor jouw BBQ en catering

Eind jaren ’90 begint Jack van Guilik voorzichtig met het verzorgen van bbq feestjes. Dit loopt dusdanig uit de hand dat er eerst vanuit huis in Heerde wordt geleverd, terwijl er in Hattemerbroek een nieuw pand wordt gebouwd.

De groei die hieruit voortvloeide was ongekend en oversteeg alle verwachtingen.

Sinds 2013 verzorgen wij vanuit Hattemerbroek BBQ en catering. Vanuit deze locatie voorzien wij jou van buffetten, BBQ, partypannen en de lekkerste hapjesschotels.

Onder leiding van chef Annemarie zorgen wij dat jouw feest aan niets ontbreekt! Kleine hapjesschotels of een buffet voor een grote groep? Bij ons is alles mogelijk! 

Wil je meer weten over onze toppers uit Hattemerbroek? Lees hier dan meer!

hapjesschotels slagerij van guilik
Paasbuffet Culinair
Wat vinden onze klanten?
Jolinde Kolman
Top geregeld! Ze denken goed mee van te voren maar helpen ter plekke ook met het opbouwen van de partytent welke wij hadden bijvoorbeeld. Vlees, salades en sauzen was meer dan genoeg en perfect qua smaak!
Bé Blom
In een woord gewoon super!!!!!
Erwin Horst
Recentelijk hebben wij een vleesschotel besteld. Deze zag er niet alleen smakelijk uit, het smaakte ook prima. Een mooi assortiment inclusief brood. Iedereen was wederom tevreden. Als je op zoek bent naar een goed product, dan is dit echt een zaak waar je naar toe moet
Jan de Weerd
Niet te duur veel eten voor het geld was echt lekker alles voor herhaling vatbaar
Richard - Zwolle
We hebben al vaker een stamppotten buffet gehad, vorige keer was super en nu weer. Onze bezoekers hebben er ook van genoten. Een enkeling vroeg ook waar het vandaan kwam.
Wim - Zwolle
Wederom uitstekende producten (dit keer hapjes) en service. We komen zeker terug.

Meer weten over Slagerij Hattem?