Catering op locatie

Zakelijke barbecue of zakelijk evenement?

Een reünie van een school, een viering van een jubileumjaar van uw bedrijf/vereniging of een evenement voor genodigden of ter afsluiting van congressen, meetings of andere zakelijke evenementen. Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden van evenementen waarbij u veel mensen kunt uitnodigen en af wilt sluiten met een barbecue.

Wanneer u in dit geval zelf bezig gaat met een barbecue bent u hier veel tijd aan kwijt. Tijd die u juist zo mooi zou kunnen besteden aan uw genodigden.

Compleet verzorgde barbecue op locatie

Heeft u wel eens gedacht aan compleet verzorgde barbecue op locatie? Een barbecue die aansluit bij uw evenement, compleet met meesterbarbecuer van ons die het vlees bereidt.

Bij ons is een compleet verzorgde barbecue ook echt compleet. Naast het vlees, zorgen wij ook voor stokbrood, salades, sauzen, het dessert, porseleinen borden en stalen bestek en servetten. Uiteraard nemen wij de barbecue en de tangen ook mee 😉

Een onvergetelijke barbecue ervaring

Nog iets meer nodig? Wij kunnen ook het drinken voor uw evenement verzorgen. Naast het eten en drinken hebben wij ook de eventueel benodigde (sta)tafels, extra borden en bestek, glaswerk, tenten en vele andere extra’s.

Op de dag zelf verzorgen wij de barbecue voor u, zodat u in alle rust ook kunt genieten van het evenement.

Bent u op zoek naar een fantastische barbecue ervaring van de échte slager? Slagerij van Guilik zal uw bedrijfsbarbecue onvergetelijk maken!

Toch liever zelf aan de slag?

Zakelijk evenement

Waarom Slagerij van Guilik?

Ruime keuze

Echt slagersvlees

Compleet verzorgd

Arrangement op maat

Bekijk ons barbecue assortiment voor personeelsfeesten

Aanbieding!

Winter BBQ All-in

 19,98  17,98 p.p.

BBQ All-in aanbieding

 15,98 p.p.

BBQ All-In de Luxe

 20,98 p.p.

BBQ VOORDEEL NR 1

 12,48 p.p.

BBQ VOORDEEL NR 2

 10,98 p.p.

Wilt u liever een offerte op maat?