Waar ben je naar op zoek?

Lunch buffetten

Complete Lunch Buffetten

Ook voor complete lunches ben je bij Slagerij van Guilik aan het juiste adres. Luxe belegde broodjes, een kopje soep, een warme gehaktbal en vers gesneden fruit. Alles is mogelijk. 

Geef zelf aan welk beleg je lekker vindt of laat je verrassen door de gevarieerde keuzes van onze keuken. Ook voor simpelere broodjes, zoals een wit bolletje met ham of kaas kun je bij ons terecht. 

Natuurlijk leveren wij er ook melk, karnemelk en vers geperste sinaasappelsap bij. Borden, bestek, glaswerk en soepkommen kunnen ook bijgeleverd worden. 

Wij leveren het bij jou op de door jou gewenste tijd en stellen alles op. Na de lunch halen wij het weer retour en natuurlijk doen wij, zoals je van ons gewend bent, de afwas! Zelf afhalen kan natuurlijk ook. 

Bekijk ons assortiment lunch buffetten en broodjes

Online bestellen

Ben je benieuwd hoe dit werkt?

Vers van het mes

Als slager geven wij natuurlijk de voorkeur aan een dikbelegd broodje met vleeswaren. Wij hebben meer dan 70 verschillende soorten vleeswaren in het assortiment dus de keuze is reuze. Elke dag vers gemaakte Filet Americain kun je ook bij ons vinden. Maar ook voor een broodje met kaas of rauwkost kan je bij ons terecht. 

Andere gezonde keuzes zoals een bakje yoghurt en vers fruit zijn op aanvraag ook mogelijk. 

Wit of bruin

Wij maken een mooie selectie uit verschillende broden en broodjes. Zo heb jij genoeg kiezen en te variëren bij je lunch! 

Van volkoren hoevebrood tot maïsbroodjes, witte pistolets tot waldkorn pyramide broodjes. 

Wat vinden onze klanten?

Eerlijk, duidelijk, heerlijk vlees en goede service

Goede website, keurig volgens afspraak geleverd, en ons een perfecte BBQ bezorgd
Zwolle

Zeer smakelijk en goed verzorgd

Het eten was ruim op tijd, er was meer dan genoeg en het was zeer goed op smaak. Niet te flauw, Niet te pittig of zout, gewoon precies goed! De gehaktballetjes met ketjapsaus zijn echt fantastisch! Alle gasten hebben enorm gesmuld, ook degenen die vegetarisch wilden. Hartelijke fvoor deze heerlijke ervaring!
Oldebroek

was weer prima voor elkaar

Alles stond klaar en iedereen vond het heerlijk, misschien wat meer rauwkost ipv zoveel salades, mensen vinden het lekker om hier mee te dopen in jullie sausjes.
Wezep

Het was super…

Het was lekker…het zag er goed verzorgt uit..de soep was lekker .het stokbrood. De salades..alleen de aoli niet en het groene spul ook niet was erg zout. ..dr kruidenboter was heerlijk Naar mijn mening gaat dat toch het meest..
Mastenbroek..

Prima en betrouwbaar en heerlijk eten

Goed afspraak nakomen en prima bezorging en good food
Hattem

Compleet

Afgelopen weekend hebben wij ons openingsfeest gehad. We hebben genoten van het volledige ontzorgen van het gehele pakket. Alles wat je nodig hebt voor een feest, kun je bij Remco onderbrengen. Zo heeft hij een clown geregeld, popcorn machine en springkussen voor de kinderen. Wij, als Infracom, hebben geen enkele zorgen gehad. Ook zijn het bijzonder aardige mensen, van van Guilik. Ga zo door! Top feest en zeker voor herhaling vatbaar.
Zwolle
1504 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
Meer weten over de opties?