Waar ben je naar op zoek?

Lunch buffetten

Complete Lunch Buffetten

Ook voor complete lunches ben je bij Slagerij van Guilik aan het juiste adres. Luxe belegde broodjes, een kopje soep, een warme gehaktbal en vers gesneden fruit. Alles is mogelijk. 

Geef zelf aan welk beleg je lekker vindt of laat je verrassen door de gevarieerde keuzes van onze keuken. Ook voor simpelere broodjes, zoals een wit bolletje met ham of kaas kun je bij ons terecht. 

Natuurlijk leveren wij er ook melk, karnemelk en vers geperste sinaasappelsap bij. Borden, bestek, glaswerk en soepkommen kunnen ook bijgeleverd worden. 

Wij leveren het bij jou op de door jou gewenste tijd en stellen alles op. Na de lunch halen wij het weer retour en natuurlijk doen wij, zoals je van ons gewend bent, de afwas! Zelf afhalen kan natuurlijk ook. 

Bekijk ons assortiment lunch buffetten en broodjes

Vers van het mes

Als slager geven wij natuurlijk de voorkeur aan een dikbelegd broodje met vleeswaren. Wij hebben meer dan 70 verschillende soorten vleeswaren in het assortiment dus de keuze is reuze. Elke dag vers gemaakte Filet Americain kun je ook bij ons vinden. Maar ook voor een broodje met kaas of rauwkost kan je bij ons terecht. 

Andere gezonde keuzes zoals een bakje yoghurt en vers fruit zijn op aanvraag ook mogelijk. 

hamburger bij de gourmet
Online bestellen

Ben je benieuwd hoe dit werkt?

Wit of bruin

Wij maken een mooie selectie uit verschillende broden en broodjes. Zo heb jij genoeg kiezen en te variëren bij je lunch! 

Van volkoren hoevebrood tot maïsbroodjes, witte pistolets tot waldkorn pyramide broodjes. 

Wat vinden onze klanten?

Méér dan geweldig

Iedereen was één en al lof over het totale aanbod van Van Guilik. Oa de opmerking van iemand die al zeer veel feestjes en recepties gehad had zei: Deze stond met Stip boven aan. Geweldig lekker gegeten! Top verzorgd en van alles was méér dan genoeg. 5 sterren is eigenlijk te weinig.
Zwolle

Super georganiseerd

Alles bij jullie geboekt, tent,barbeque,stoelen,tafels etc.Iedereen was vol lof over het eten, het feest moesten de gasten zelf maken en dat was geweldig geslaagd,een 10 voor jullie.en voor ons een super herinnering.
Heerde

Goede kwaliteit en fijne samenwerking

Topkwaliteit en prima catering. De thuisbakkers waren ook fantastisch
Heerde

top

Fijne Catering gehad voor ons feest. We kregen veel complimenten over het eten. Aanrader!!
Ijsselmuiden

Fantastische maaltijden en salades!!!

Waanzinnig lekker eten!!’
Kampen

Lekker gegeten

We hebben een stampot buffet gehad het was erg lekker, alleen hadden we voor 8 personen besteld maar we hadden met 5 net genoeg.
Riphagen
1526 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Meer weten over de opties?

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES