Waar ben je naar op zoek?

Jouw maaltijd thuisbezorgd?
kant en klaar maaltijd gehaktbal

Heerlijke kant-en-klaar maaltijden van Slagerij van Guilik

Zin in iets anders? Een andere maaltijd dan gebruikelijk? Heb je een drukke week voor de boeg of juist een rustige week? Loop je ook steeds weer tegen de vraag ‘wat gaan we vandaag eten’ aan? Al eens overwogen om maaltijden te bestellen voor één of meerdere dagen? Bijvoorbeeld verse, kant en klaar maaltijden.

Dat kan bij Slagerij van Guilik. Gewoon online een maaltijd thuisbezorgd! Via een eenvoudig bestelformulier is het mogelijk om voor meerdere dagen verse maaltijden te bestellen. Eet je alleen of met meerdere personen? Iedereen kan zijn eigen hap kiezen.

Dus daag jezelf en je tafelgenoten uit. En kies eens een andere maaltijd. Leuk om eens wat andere smaken te proeven. Om de maaltijden op te warmen kan gebruik gemaakt worden van de oven of de magnetron. Hier wordt ook rekening mee gehouden in de bereiding voorafgaand. Dus de maaltijd blijft gezond!

Online bestellen of in de winkel ophalen

De maaltijden van Slagerij van Guilik liggen ook in de winkel. Dus ben je net te laat voor een maaltijd thuisbezorgd? Ga dan nog even langs in één van de Boni-winkels in Zwolle, Hattem of Loosdrecht.

Kant en klaar maaltijden gezond en gevarieerd

De maaltijden van Slagerij van Guilik zijn kant en klaar, gezond en gevarieerd. Iedere dag worden de maaltijden vers bereid. Met voldoende afwisseling van groente en ingrediënten. Van eenvoudige tot seizoensgebonden maaltijden, zoals asperges. 

Gezonde kant en klaar maaltijden. Online of in de winkel te bestellen bij Slagerij van Guilik.

De maaltijden worden na bereiding afgekoeld en geseald. U ontvangt de maaltijden dus koud. Vervolgens zijn maaltijden zeven tot tien dagen houdbaar in de koelkast. 

Wanneer u de maaltijden direct in de diepvries legt zijn deze tot maximaal drie maanden houdbaar.

Geen uren meer in de keuken of op het laatste moment nog boodschappen doen voor het avondeten? Én toch verzekerd zijn van gezond eten? Waar heb jij zin in? 

Bestel makkelijk online en wij zorgen dat de maaltijden bij jou aan huis worden afgeleverd.

Thuisbezorgd door Slagerij van Guilik

Ook bij Slagerij van Guilik is het mogelijk om heerlijke verse maaltijden online te bestellen. Op dinsdag en op vrijdag bezorgt van Guilik de maaltijden. Dit betekent dus dat je ook voor meerdere dagen maaltijden kunt bestellen.

De maaltijden thuisbezorgd krijgen betekent dat je voor maandag 10 uur je bestelling aan ons doorgeeft. Dan ontvang je dinsdag de bestelling. Wil je een bestelling plaatsen voor het weekend? Geef ons dan voor donderdag 10 uur de bestelling door.

Dagverse maaltijden, gevarieerd, voldoende groente. Maak gebruik van thuisbezorgservice van Slagerij van Guilik. Er is voldoende keuze, van een hollandse pot tot een pittige nasi maaltijden met kroepoek.

Waarom Slagerij van Guilik?

Vlees van de échte slager

Ruime keuze producten

Bezorging op het gewenste moment

Eenvoudig bestellen

Vegetarische kant en klaar maaltijden thuisbezorgd

Heb je ondanks het ruime assortiment geen keuze kunnen maken? Of wellicht zijn er dieetwensen? Of geef je de voorkeur aan een vegetarische kant en klaar maaltijd thuisbezorgd?

Alle maaltijden worden dagelijks vers bereid. Dus het is voor ons heel makkelijk om in te spelen op de wensen. Heb je een voorkeur voor een kant en klaar maaltijd? Neem contact met ons op voor je gaat bestellen. Dan kunnen we afstemmen wat er mogelijk is. 

En zorgen we dat jouw maaltijd op tijd bij je thuis is.

stokjes met mozerella en tomaat

Veelgestelde vragen over kant en klaar maaltijd

Een kant en klaar maaltijd betekent dat de maaltijd alleen nog maar opgewarmd hoeft te worden voor het genuttigd kan worden. Slagerij van Guilik kookt iedere dag verschillende maaltijden. De maaltijden worden afgekoeld en geseald. Hierdoor kan het eten even bewaard blijven (circa 3-4 dagen). Kant en klaar, maar zeker niet minder gezond.

Bestel eenvoudig online verschillende maaltijden bij Slagerij van Guilik. Of kom naar één van de winkels in Zwolle, Hattem of in Loosdrecht.

Eten opwarmen in de magnetron is niet schadelijk voor de gezondheid. Dit blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Je hoeft je niet ongerust te maken over de eventuele schadelijke stoffen die vrijkomen. Dit schrijft het Voedingscentrum over het gebruik van de magnetron. Lees meer over het gebruik van de magnetron op voedingscentrum.nl

Het eten in de magnetron wordt verhit met microgolven (radiogolven). De microgolven zetten het water (vocht delen) in het eten in beweging. Hierdoor ontstaat een wrijving en er komt warmte vrij. Hierdoor is het eten sneller opgewarmd dan in een pan of oven. De microgolven die vrijkomen zijn niet radioactief en ongevaarlijk. Het voedingscentrum.nl schrijft meer over de werking van de magnetron.

De kant en klaar maaltijden van Slagerij van Guilik zijn gezond, omdat deze iedere dag vers bereid worden. Voldoende ingrediënten en groente bevatten. En er volop keuze is om iedere dag een verse kant en klaar maaltijd uit te kiezen.

Wat vinden onze klanten?
Jolinde Kolman
Top geregeld! Ze denken goed mee van te voren maar helpen ter plekke ook met het opbouwen van de partytent welke wij hadden bijvoorbeeld. Vlees, salades en sauzen was meer dan genoeg en perfect qua smaak!
Bé Blom
In een woord gewoon super!!!!!
Erwin Horst
Recentelijk hebben wij een vleesschotel besteld. Deze zag er niet alleen smakelijk uit, het smaakte ook prima. Een mooi assortiment inclusief brood. Iedereen was wederom tevreden. Als je op zoek bent naar een goed product, dan is dit echt een zaak waar je naar toe moet
Jan de Weerd
Niet te duur veel eten voor het geld was echt lekker alles voor herhaling vatbaar
Richard - Zwolle
We hebben al vaker een stamppotten buffet gehad, vorige keer was super en nu weer. Onze bezoekers hebben er ook van genoten. Een enkeling vroeg ook waar het vandaan kwam.
Wim - Zwolle
Wederom uitstekende producten (dit keer hapjes) en service. We komen zeker terug.
Meer weten over onze kant en klaar maaltijden of online bestellen?

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES