Waar ben je naar op zoek?

Over ons
Slagerij van Guilik

Het ontstaan van Slagerij van Guilik

In 1986 is Jack van Guilik begonnen met zijn slagerij in de Boni Supermarkt in Zwolle. In de wijk Assendorp is de slagerij sindsdien bekend om de kwalitatief goede producten tegen scherpe prijzen.

Rond 2007 is Jack van Guilik in zijn slagerij begonnen met het aanbieden van pakketten met BBQ vlees met salades. Om de klant nog meer tot dienst te zijn kwamen hier ook een barbecue met gas bij en borden en bestek en sausjes. Via de Boni kon men gelijk ook stokbrood met kruidenboter krijgen. Zo ontstond een volledig pakket waarmee de klant helemaal voorzien was.

Het begon met de aanschaf van 4 barbecues maar al snel moest dit uitgebreid worden naar 20 barbecues. De aanvragen werden steeds groter en het aantal barbecues werd steeds meer dat het vanuit de slagerij in de Boni Supermarkt niet meer te doen was. Er is een tijdje vanuit de garage in Heerde gewerkt maar ook dit was op een gegeven moment niet meer te doen. Er kwam steeds meer vraag naar nog meer mogelijkheden zoals tafels, stoelen, koelaanhanger en tenten. Voor de opslag was steeds meer ruimte nodig.

Op 17 april 2013 zijn wij hebben wij de opening gehad van de BBQ en Catering aan de Duurzaamheidstraat 19c in Hattemerbroek op het bedrijventerrein H2O. Hier hebben wij voldoende ruimte voor alle barbecues en alle verhuurartikelen. In de wintermaanden wordt er natuurlijk minder gebarbecued dus hebben wij ons ook gespecialiseerd in buffetten, hapjes en party-pannen. Beroemd in de regio zijn de kerstbuffetten en gourmet. Wij verwerken meer dan 600 bestellingen tijdens de kerstdagen.

Opening Slagerij van Guilik in 1928

Bekende slagersfamilie vanaf begin 1900

Opening verbouwde slagerij in Ede

3 generaties - 1967