Slagerij van Guilik

Waar ben je naar op zoek?

Over ons

Barbecue en catering in de regio

Slagerij Van Guilik verzorgt al jaren complete barbecues en catering in de regio van Zwolle. Maar we kunnen natuurlijk ook elders in de regio uw bestelling bezorgen en catering verzorgen. Uw bestelling afhalen kan op de locatie in Hattemerbroek.

Over Slagerij van Guilik

Slagerij Van Guilik is al jaren de slager in Zwolle en omgeving. Vanaf 1986 zijn wij gevestigd in de Boni in Zwolle en bedienen we een breed publiek met ons kwaliteitsvlees. Lees meer over onze ambachtelijke slagerij en onze geschiedenis.

Sponsoring

Slagerij van Guilik is ook zeer betrokken in de regio, door diverse sportverenigingen te sponsoren. Voorbeelden hiervan zijn de voetbalverenigingen WZC Wapenveld, SC Genemuiden en WVF uit Zwolle. Bekijk de sponsoring van Slagerij Van Guilik.

Logo Slagerij van Guilik
Logo Slagerij van Guilik

Ons team

Met veel passie zetten we ‘ons’ in voor ons bedrijf. Met 7 familieleden in het bedrijf mag het toch wel aangeduid worden als familiebedrijf. Maar we kunnen het zeker niet alleen. Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 15 medewerkers. We zijn erg trots op dit team dat in de drukke zomermaanden en met de kerstdagen lange dagen maakt. Allemaal voor u als klant, zodat u voorzien wordt een fantastische ervaring bij uw barbecue, buffet of wat u ook maar bij ons bestelt!

Team Hattemerbroek

Hattemerbroek, vanaf 2013 onze uitvalsbasis voor catering en BBQ! Jouw buffet, hapjesschotel, partypan of BBQ wordt vanuit deze vestiging geleverd. Chef Annemarie draagt zorgt voor het maken van een succes van jouw feest. Of het nu gaat om een kleine hapjesschotel of een uitgebreide barbecue. Echt alles is mogelijk!

Samen met haar collega’s staat ze garant voor een topfeest. Miranda, de tweelingzus en rechterhand van Annemarie is super goed met hapjes en buffetten! Ferdi, verzorgd de inkoop van vlees, hulpstoffen en materialen voor alle vestigingen. Arnoud, zorgt dat alle bestellingen van de webshop en mail verwerkt worden. Verder is hij verantwoordelijk voor het personeel en de marketing. Alie, verzorgd de administratie van A tot Z! Jeroen, verzorgt de productie van de barbecue en de partypannen! Frans, onze chef transport. Zorgt dat alles op tijd op plek van bestemming is. En niet te vergeten: hij heeft al meer dan 40 jaar ervaring met transport! 

Benieuwd naar onze collega’s in en Slagerij Zwolle en Slagerij Hattem

Kijk bij ons binnen!

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES