Barbecue en catering in de regio

Slagerij Van Guilik verzorgt al jaren complete barbecues en catering in de regio van Zwolle. Maar we kunnen natuurlijk ook elders in de regio uw bestelling bezorgen en catering verzorgen. Uw bestelling afhalen kan op de locatie in Hattemerbroek.

Over Slagerij van Guilik

Slagerij Van Guilik is al jaren de slager in Zwolle en omgeving. Vanaf 1986 zijn wij gevestigd in de Boni in Zwolle en bedienen we een breed publiek met ons kwaliteitsvlees. Lees meer over onze ambachtelijke slagerij en onze geschiedenis.

Sponsoring

Slagerij van Guilik is ook zeer betrokken in de regio, door diverse sportverenigingen te sponsoren. Voorbeelden hiervan zijn de voetbalverenigingen WZC Wapenveld, SC Genemuiden en WVF uit Zwolle. Bekijk de sponsoring van Slagerij Van Guilik.

Ons team

Met veel passie zetten we ‘ons’ in voor ons bedrijf. Met 7 familieleden in het bedrijf mag het toch wel aangeduid worden als familiebedrijf. Maar we kunnen het zeker niet alleen. Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 15 medewerkers. We zijn erg trots op dit team dat in de drukke zomermaanden en met de kerstdagen lange dagen maakt. Allemaal voor u als klant, zodat u voorzien wordt een fantastische ervaring bij uw barbecue, buffet of wat u ook maar bij ons bestelt!

Kijk bij ons binnen!