Slagerij van Guilik

Waar ben je naar op zoek?

Barbecue organiseren Apeldoorn?

feesten verzorgd
0 +
hapjes gemaakt
0 +
bij te bestellen artikelen
0
groot pand in Hattemerbroek
0

Wilt u een catering of compleet verzorgde BBQ in Apeldoorn organiseren? Slagerij van Guilik regelt het.

Wilt u een barbecue in Apeldoorn organiseren of heeft u catering nodig voor een feest in Apeldoorn of omgeving? Dan bent u bij Slagerij Van Guilik aan het goede adres!

Ons assortiment past in al uw cateringwensen van A tot Z. Dus wat voor gelegenheid het ook is, wij hebben voor iedere situatie een passend menu. Of laat u compleet ontzorgen door een compleet verzorgde barbecue in Harderwijk of omgeving.

Kwaliteit van vlees en versheid staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor onze catering uw gasten versteld zal doen staan.

Meer weten over onze catering opties? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Catering of barbecue in Apeldoorn of omgeving laten bezorgen? Of liever zelf halen?

Catering van Slagerij Van Guilik kunt u afhalen bij onze vestiging in Hattemerbroek of u kunt het laten bezorgen op een door u gewenst tijdstip in Apeldoorn, Meppel of Deventer

Bestellingen kunnen worden afgehaald aan de Duurzaamheidstraat 19c in Hattemerbroek.

Hattemerbroek is gelukkig maar een klein half uurtje rijden vanaf Apeldoorn! U kunt dus snel bij ons zijn. 

Maak uw evenement compleet met catering van Slagerij Van Guilik

Of laat u volledig ontzorgen door een compleet verzorgde barbecue in Apeldoorn of omgeving te regelen.

Slagerij Van Guilik, de beste keus voor uw catering in Apeldoorn!

Bent u op zoek naar een goede cateraar? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Slagerij Van Guilik is uw kwaliteitsslager als het gaat om de perfecte catering en barbecue in Apeldoorn.

Wij hebben niet alleen kaas, worst en gevulde eitjes. Maar ook wraps, amuses, gehaktballetjes, spareribs en bijvoorbeeld speklapjes.

Eigenlijk alles om er een knalfuif van te maken!

En om het feest helemaal af te maken, leveren wij ook huurartikelen als biertaps, (sta)tafels, garderobe, servies en nog veel meer. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij bereiden onze producten met jarenlange slagerskennis en oog voor kwaliteit!

Méér dan geweldig

Iedereen was één en al lof over het totale aanbod van Van Guilik. Oa de opmerking van iemand die al zeer veel feestjes en recepties gehad had zei: Deze stond met Stip boven aan. Geweldig lekker gegeten! Top verzorgd en van alles was méér dan genoeg. 5 sterren is eigenlijk te weinig.

Melitta

Lekker gegeten

We hebben een stampot buffet gehad het was erg lekker, alleen hadden we voor 8 personen besteld maar we hadden met 5 net genoeg.

Bastiaan

Het was zoals we van van Guilik uit ervaring mochten verwachten.

Goede kwaliteit, netjes verpakt, ruime porties, eigenlijk precies zo als we gewend waren. Heel smakelijk gegeten op kerstavond, met een dikke pluim voor het personeel van van Guilik.

Lammert

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES