Slagerij van Guilik

Waar ben je naar op zoek?

Catering bestellen in Deventer?

feesten verzorgd
0 +
hapjes gemaakt
0 +
bij te bestellen artikelen
0
groot pand in Hattemerbroek
0

Zoekt u catering in Deventer?

Of wilt u een barbecue in Deventer organiseren?

Als u een barbecue in Deventer organiseert of als u catering in Deventer nodig heeft voor een evenement of (zakelijke) bijeenkomst, dan heeft u natuurlijk een goede slager nodig die de barbecue of catering voor u gaat verzorgen! 

Slagerij Van Guilik is een betaalbare en betrouwbare cateraar die precies weet wat u nodig heeft! Met catering van Slagerij Van Guilik maakt u uw feest helemaal compleet! 

Geplaatste bestellingen voor catering en barbecue kunnen in Deventer, Apeldoorn, Meppel en omstreken worden bezorgd of in Hattemerbroek worden afgehaald. 

Catering in Deventer Laten bezorgen?

Komt u uw bestelling afhalen of kiest u voor bezorging in de regio van Deventer?

Indien u ervoor kiest om uw bestelling af te halen, dan kan dit bij ons pand aan de Duurzaamheidstraat 19c in Hattemerbroek.

Bezorging is mogelijk in Deventer, maar ook in Meppel of Apeldoorn, op een tijdstip dat u het beste uitkomt. 

Als u met de auto gaat, bent u met ongeveer 40 minuten bij ons pand in Hattemerbroek. 

In Deventer, Apeldoorn en Meppel :kunnen wij verschillende catering leveren

We kunnen ook een compleet verzorgde barbecue voor u regelen.

Slagerij Van Guilik; DE kwaliteitsslager verzorgt uw catering of barbecue in Deventer en omgeving

Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van catering in Deventer en omgeving. Met onze jarenlange slagerskennis en ons oog voor versheid, zorgen wij altijd voor de perfecte catering.

U hoeft dus niet verder te zoeken naar een cateraar voor uw evenement. Wij kunnen u voorzien van diverse soorten hapjesschotels, buffetten en partypannen.

En of dat nog niet genoeg is. Maak uw evenement helemaal compleet met één van onze huurartikelen zoals een partytent, (sta)tafels, stoelen of misschien zelfs een biertap!

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Zeer smakelijk en goed verzorgd

Het eten was ruim op tijd, er was meer dan genoeg en het was zeer goed op smaak. Niet te flauw, Niet te pittig of zout, gewoon precies goed! De gehaktballetjes met ketjapsaus zijn echt fantastisch! Alle gasten hebben enorm gesmuld, ook degenen die vegetarisch wilden. Hartelijke dank voor deze heerlijke ervaring!

Laila Porcu

Het was zoals we van van Guilik uit ervaring mochten verwachten.

Goede kwaliteit, netjes verpakt, ruime porties, eigenlijk precies zo als we gewend waren. Heel smakelijk gegeten op kerstavond, met een dikke pluim voor het personeel van van Guilik.

Lammert

Was weer prima voor elkaar

Alles stond klaar en iedereen vond het heerlijk, misschien wat meer rauwkost ipv zoveel salades, mensen vinden het lekker om hier mee te dopen in jullie sausjes.

c.w.r.m. koele

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES