Waar ben je naar op zoek?

Een compleet verzorgde bbq
bestel je makkelijk online
Jubileum feestje

Een compleet verzorgde BBQ bestellen

Het is tijd voor een feestje, de datum is geprikt, maar wanneer ga je de boodschappen doen? Overweeg een compleet verzorgde BBQ te bestellen! Zo zorg je ervoor dat er voor iedereen wat lekkers op tafel staat. En niet geheel onbelangrijk, genoeg vlees (of vegetarisch BBQ vlees) met heerlijke salades, sausjes en stokbrood.

Waarom een compleet verzorgde BBQ bestellen

Laat je ontzorgen en bestel eenvoudig een compleet verzorgde BBQ online bij Slagerij van Guilik. Jij begint ontspannen aan het feestje én ongetwijfeld dat iedereen heerlijk eet. Als klap op de vuurpijl kunnen wij ook de afwas voor je doen.

Slagerij van Guilik verzorgt voor verschillende gelegenheid barbecues en catering, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Voor kleine en grote groepen.

Hoe bestel je?

Een compleet verzorgde BBQ vanaf 4 personen bestel je eenvoudig online. Heb je bepaalde wensen of vragen? Bel ons gerust. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de bestellijst om jouw compleet verzorgde barbecue zelf samen te stellen.

Bestel direct via onze BBQ bestellijst!

Waarom Slagerij van Guilik?

Echt slagersvlees

Bezorging op het gewenste moment en locatie

BBQ afgestemd op uw wensen

Altijd vers bereid door grillmasters

Compleet verzorgde BBQ aan huis

Ben je op zoek naar een compleet verzorgde BBQ aan huis? Dan ben je bij Slagerij van Guilik aan het juiste adres. 

Wij verzorgen voor verschillende feesten en bijeenkomsten de catering. Van een hapjesschotel, warm/koud buffet tot goed gevulde barbecue arrangementen. Van een compleet verzorgde BBQ op locatie tot een verzorgde BBQ aan huis. 

Jij kunt zelf aangeven wat je graag in het barbecue arrangement wilt ontvangen. We hebben verschillende barbecuepakketten, maar je kunt natuurlijk ook jouw wensen met ons delen. Wij kunnen het BBQ pakket inclusief barbecue thuisbezorgen of je kunt deze afhalen op onze afhaallocatie in Hattemerbroek

Woon je niet in in de regio Zwolle, maar wil je wel een compleet verzorgde BBQ aan huis? Bekijk dan even ons bezorggebied. Wellicht valt jouw postcode hier ook onder en komen we gewoon bij je langs.

spiesjes op de bbq

Verzorgde bbq thuis met kok

Een keer het bbq vlees anders laten serveren tijdens een etentje met familie, een groep vrienden of buren? Overweeg dan eens een verzorgde bbq thuis met kok.

Hoe leuk én lekker als jouw stukje vlees tijdens het wachten bereid wordt door een échte kok. Je gaat ongetwijfelde het verschil merken.

Wil je meer personeel tijdens de verzorgde bbq thuis met kok, dan is dat zeker mogelijk. Wij zorgen dat jouw gasten het aan niets zal ontbreken.

Wil je meer weten over de cateringmogelijkheden van Slagerij van Guilik? Check dan onze cateringmogelijkheden.

Verzorgde BBQ voor jouw bruiloft

Het JA-woord is gevallen! Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd. Wat ontzettend leuk en een mooie mijlpaal. Weten jullie al hoe je de dag gaat invullen? We helpen je aan idee, ‘een keer wat anders’.

Heb je er al aan gedacht om je bruiloft op een locatie naar keuze te vieren. Op een plek die bij jullie past of wellicht waar het verhaal begonnen is. Met mooie aankleding, tenten en heerlijk eten wordt dit een dag van jullie.

Voor Slagerij van Guilik is het mogelijk om een compleet verzorgde BBQ voor jouw bruiloft op locatie te reserveren. Wij hebben heerlijke barbecue pakketten, maar waarschijnlijk heb je hier zelf ook ideeën bij. Er is veel mogelijk, neem ons mee in jullie wensen.

Wil je meer weten over een verzorgde BBQ voor jouw bruiloft? Neem dan contact met ons op.

ja woord geven bruidspaar

Compleet verzorgde BBQ catering

Wil jij een barbecue organiseren, thuis of op locatie? Met een gezellige groep mensen is een compleet verzorgde BBQ catering dé ideale oplossing. De organisator van de BBQ heeft geen gedoe met de inkoop en er is genoeg eten. Op basis van het aantal personen dat jij aan ons doorgeeft maken wij een passende offerte. Heb jij de voorkeur voor meer vlees of juist een extra salade dan is dat zeker mogelijk.

Wij zorgen dat iedereen kan genieten van deze verzorgde BBQ catering. De BBQ catering kan thuisbezorgd worden of afgehaald worden bij onze vestiging in Hattemerbroek. Wat voor jou handig is. En wil je de afwas ook uitbesteden? Ook dat is mogelijk.

Breid je BBQ catering uit met drankjes of een heerlijk dessert buffert als afsluiter. 

Bedrijfsbbq

Compleet verzorgde BBQ voor grote groep

Compleet verzorgde BBQ voor grote groep nodig? Ga jij een BBQ organiseren voor een grote groep vrienden, familie of wellicht een buurtbarbecue? Reserveer dan voldoende voorbereidingstijd voor jezelf. Heb je daarnaast al overwogen om hulp in te schakelen? Slagerij van Guillik kan een compleet verzorgde BBQ voor je regelen. Tot en met de afwas. 

Met vlees van de slager kan de BBQ al niet kapot. Maar ook vis of vegetarisch vlees is mogelijk. Bij Slagerij van Guilik hebben we mooie barbecuepakketten voor groepen vanaf 4 personen. Naast het vers bereide vlees leveren wij ook heerlijke salades, stokbrood en sausjes mee. 

We kunnen nog een stapje verder. Denk aan het meeleveren van grote barbecues tot aan een compleet ingerichte partytent. Jij bepaalt de sfeer, wij kleden het voor je aan. Wil je nog verder uitpakken? Laat jouw vlees bereiden door een echte kok. 

Hebben we je al overtuigd en kunnen we samen jouw compleet verzorgde BBQ organiseren? Wil je meer informatie over de organisatie van een BBQ voor grote groepen? Bel ons gerust of stuur een e-mail naar info@slagerijvanguilik.nl.

Wat vinden onze klanten?

Méér dan geweldig

Iedereen was één en al lof over het totale aanbod van Van Guilik. Oa de opmerking van iemand die al zeer veel feestjes en recepties gehad had zei: Deze stond met Stip boven aan. Geweldig lekker gegeten! Top verzorgd en van alles was méér dan genoeg. 5 sterren is eigenlijk te weinig.
Zwolle

Super georganiseerd

Alles bij jullie geboekt, tent,barbeque,stoelen,tafels etc.Iedereen was vol lof over het eten, het feest moesten de gasten zelf maken en dat was geweldig geslaagd,een 10 voor jullie.en voor ons een super herinnering.
Heerde

Goede kwaliteit en fijne samenwerking

Topkwaliteit en prima catering. De thuisbakkers waren ook fantastisch
Heerde

top

Fijne Catering gehad voor ons feest. We kregen veel complimenten over het eten. Aanrader!!
Ijsselmuiden

Fantastische maaltijden en salades!!!

Waanzinnig lekker eten!!’
Kampen

Lekker gegeten

We hebben een stampot buffet gehad het was erg lekker, alleen hadden we voor 8 personen besteld maar we hadden met 5 net genoeg.
Riphagen
1526 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Meer weten over een compleet verzorgde BBQ?

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES