Waar ben je naar op zoek?

Een compleet verzorgde bbq
bestel je makkelijk online
Jubileum feestje

Een compleet verzorgde BBQ bestellen

Het is tijd voor een feestje, de datum is geprikt, maar wanneer ga je de boodschappen doen? Hoe zorg ik ervoor dat er voor iedereen wat lekkers op tafel staat? En niet geheel onbelangrijk is er genoeg vlees (of vegetarisch BBQ vlees) met heerlijke salades, sausjes en stokbrood.

Laat je ontzorgen en bestel eenvoudig een compleet verzorgde BBQ online bij Slagerij van Guilik. Jij begint ontspannen aan het feestje én ongetwijfeld dat iedereen heerlijk eet. Als klap op de vuurpijl kunnen wij ook de afwas voor je doen. 

Slagerij van Guilik verzorgt voor verschillende gelegenheid barbecues en catering, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Voor kleine en grote groepen.

Een compleet verzorgde BBQ vanaf 4 personen bestel je eenvoudig online. Heb je bepaalde wensen of vragen? Bel ons gerust. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de bestellijst om jouw compleet verzorgde barbecue zelf samen te stellen. 

Bestel direct via onze BBQ bestellijst!

Bekijk ons assortiment voor een compleet verzorgde BBQ

Waarom Slagerij van Guilik?

Echt slagersvlees

Bezorging op het gewenste moment en locatie

BBQ afgestemd op uw wensen

Altijd vers bereid door grillmasters

Compleet verzorgde BBQ aan huis

Ben je op zoek naar een compleet verzorgde BBQ aan huis? Dan ben je bij Slagerij van Guilik aan het juiste adres. 

Wij verzorgen voor verschillende feesten en bijeenkomsten de catering. Van een hapjesschotel, warm/koud buffet tot goed gevulde barbecue arrangementen. Van een compleet verzorgde BBQ op locatie tot een verzorgde BBQ aan huis. 

Jij kunt zelf aangeven wat je graag in het barbecue arrangement wilt ontvangen. We hebben verschillende barbecuepakketten, maar je kunt natuurlijk ook jouw wensen met ons delen. Wij kunnen het BBQ pakket inclusief barbecue thuisbezorgen of je kunt deze afhalen op onze afhaallocatie in Hattemerbroek

Woon je niet in Zwolle, maar wil je wel een compleet verzorgde BBQ aan huis? Bekijk dan even ons bezorggebied. Wellicht valt jouw postcode hier ook onder en komen we gewoon bij je langs.

spiesjes op de bbq

Verzorgde bbq thuis met kok

Een keer het bbq vlees anders laten serveren tijdens een etentje met familie, een groep vrienden of buren? Overweeg dan eens een verzorgde bbq thuis met kok. 

Hoe leuk én lekker als jouw stukje vlees tijdens het wachten bereid wordt door een échte kok. Je gaat ongetwijfelde het verschil merken.

Wil je meer personeel tijdens de verzorgde bbq thuis met kok, dan is dat zeker mogelijk. Wij zorgen dat jouw gasten het aan niets zal ontbreken. 

Wil je meer weten over de cateringmogelijkheden van Slagerij van Guilik? Check dan onze cateringmogelijkheden.

Verzorgde BBQ voor jouw bruiloft

Het JA-woord is gevallen! Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd. Wat ontzettend leuk en een mooie mijlpaal. Weten jullie al hoe je de dag gaat invullen? We helpen je aan idee, ‘een keer wat anders’.

Heb je er al aan gedacht om je bruiloft op een locatie naar keuze te vieren. Op een plek die bij jullie past of wellicht waar het verhaal begonnen is. Met mooie aankleding, tenten en heerlijk eten wordt dit een dag van jullie.

Voor Slagerij van Guilik is het mogelijk om een compleet verzorgde BBQ voor jouw bruiloft op locatie te reserveren. Wij hebben heerlijke barbecue pakketten, maar waarschijnlijk heb je hier zelf ook ideeën bij. Er is veel mogelijk, neem ons mee in jullie wensen.

Wil je meer weten over een verzorgde BBQ voor jouw bruiloft? Neem dan contact met ons op.

ja woord geven bruidspaar

Compleet verzorgde BBQ catering

Wil jij een barbecue organiseren, thuis of op locatie? Met een gezellige groep mensen is een compleet verzorgde BBQ catering dé ideale oplossing. De organisator van de BBQ heeft geen gedoe met de inkoop en er is genoeg eten. Op basis van het aantal personen dat jij aan ons doorgeeft maken wij een passende offerte. Heb jij de voorkeur voor meer vlees of juist een extra salade dan is dat zeker mogelijk.

Wij zorgen dat iedereen kan genieten van deze verzorgde BBQ catering. De BBQ catering kan thuisbezorgd worden of afgehaald worden bij onze vestiging in Hattemerbroek. Wat voor jouw handig is. En wil je de afwas ook uitbesteden? Ook dat is mogelijk.

Breid je BBQ catering uit met drankjes of een heerlijk dessert buffert als afsluiter. 

Bedrijfsbbq

Compleet verzorgde BBQ voor grote groep

Compleet verzorgde BBQ voor grote groep nodig? Ga jij een BBQ organiseren voor een grote groep vrienden, familie of wellicht een buurtbarbecue? Reserveer dan voldoende voorbereidingstijd voor jezelf. Heb je daarnaast al overwogen om hulp in te schakelen? Slagerij van Guillik kan een compleet verzorgde BBQ voor je regelen. Tot en met de afwas. 

Met vlees van de slager kan de BBQ al niet kapot. Maar ook vis of vegetarisch vlees is mogelijk. Bij Slagerij van Guilik hebben we mooie barbecuepakketten voor groepen vanaf 4 personen. Naast het vers bereide vlees leveren wij ook heerlijke salades, stokbrood en sausjes mee. 

We kunnen nog een stapje verder. Denk aan het meeleveren van grote barbecues tot aan een compleet ingerichte partytent. Jij bepaalt de sfeer, wij kleden het voor je aan. Wil je nog verder uitpakken? Laat jouw vlees bereiden door een echte kok. 

Hebben we je al overtuigd en kunnen we samen jouw compleet verzorgde BBQ organiseren? Wil je meer informatie over de organisatie van een BBQ voor grote groepen? Bel ons gerust of stuur een e-mail naar info@slagerijvanguilik.nl.

Wat vinden onze klanten?

Lekker gegeten

We hebben een stampot buffet gehad het was erg lekker, alleen hadden we voor 8 personen besteld maar we hadden met 5 net genoeg.
Riphagen

Goeie service lekker eten

Was een goeie service en zowel salade als vlees was top
Apeldoorn

Leuke bijdrage aan een compleet avondje gourmetten

Maakt dat ons avondje gourmetten ontzorgd en verzorgd is.
Wezep

Fantastisch

Alles prima geregeld en verpakt en een heerlijk buffet.
Heerde

super alles

Fijn dat wij van tennisvereniging PAF het bij de boni in Zwolle konden ophalen. Top!
Zwolle

Super

Het eten is goed en verzorgd.Medewerkers ontzettend vriendelijk .
Zwolle
1521 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
Meer weten over een compleet verzorgde BBQ?