Waar ben je naar op zoek?

Hoe werkt het?

Stap 1

Bestellen

via de webshop

Stap 2

Koken

wij koken vers voor u

Stap 3

Bezorging

we bezorgen bij u aan de deur

Stap 4

Neerzetten

en genieten, natuurlijk!

Stap 5

Ophalen

we komen de gebrachte spullen ophalen

Stap 1

Bestellen online in de webshop
U vindt al onze arrangementen in onze webshop. Wij beschikken over barbecue, buffetten, party-pannen, hapjesschotels en salades.

Per mail
De bestelling mag ook per mail aan ons worden doorgegeven, u kunt uw bestelling mailen naar info@slagerijvanguilik.nl.

Vragen?
Voor vragen of meer informatie mag u ons altijd bellen. Of bekijk de meest gestelde vragen over het bestelproces. Wij zijn maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot en met 17:00 uur bereikbaar. Wij denken graag met u mee. De bestelling werken wij echter bij voorkeur af via e-mail of webshop. Zo heeft u als klant altijd een bevestiging op de mail van wat u besteld heeft.

Stap 2

Bestelling gereed maken
Nadat u besteld heeft, gaan wij uw bestelling gereed maken. Wij maken onze producten en gerechten met verse ingrediënten van betrouwbare vaste leveranciers. Zo garanderen wij een kwalitatief hoogstaand product. Wij maken het vlees voor de barbecue gereed, koken de gerechten voor de buffetten, maken de salades op, en creëren de lekkerste hapjes met dagverse producten.

Bestelling annuleren of wijzigen?

U kunt kosteloos annuleren of wijzigen tot 2 dagen van te voren! Antwoord op meer vragen over wijzigen of annuleren van bestellingen vindt u hier

Annuleren of wijzigen van uw kerstbestelling kan tot en met 17 december 2021

Stap 3

Bezorging of zelf afhalen
U kunt kiezen om zelf uw bestelling af te halen bij onze locatie in Hattemerbroek. Heeft u vragen over de bezorging of levering van onze producten? Veel van uw vragen hebben wij hier al beantwoordt. 

Bezorging binnen een straal van 50 kilometer
Voor €15,- komen wij de bestelling op het door u gewenste tijdstip bij u bezorgen. Wij bezorgen al onze producten in onze koelboxen, zodat alles koel en vers blijft. Bij het bestellen kan u zelf een tijdsslot van 3 uur kiezen waarin wij de bestelling bij u thuis bezorgen. De chauffeur zal het gebruik van de barbecue, buffet of party-pan aan u uitleggen, zodat alles voor u duidelijk is. De locatie moet goed bereikbaar zijn met onze bussen zodat wij alles voor u klaar kunnen zetten.

Warme levering van buffetten op de door u gewenste tijd
Warme buffetten komen wij op de door gewenste tijd afleveren. Wij zullen alles voor u opstellen in chafing dishes op de door u gewenste plek. U heeft er dus helemaal geen werk mee!

Stap 4

Eet smakelijk!
U hoeft alleen nog maar te genieten van de door ons geleverde producten! Eet smakelijk!

Stap 5

Retour halen
Graag komen wij alle spullen de volgende dag (m.u.v. zondag) weer bij u retour halen. De kosten hiervan zijn €15,- . U hoeft hier niet voor thuis te blijven. U kan in overleg met de chauffeur die de spullen gebracht heeft, alles op een plek neerzetten waar onze chauffeur er altijd bij kan. Vragen over het retour halen? Veel antwoorden op uw vragen leest u hier. 

Heeft u vragen over het bestelproces?

Dan helpen we u graag!