Slagerij van Guilik

Waar ben je naar op zoek?

Hoe werkt het?

Stap 1

Bestellen online in de webshop
U vindt al onze arrangementen in onze webshop. Wij beschikken over barbecue, buffetten, party-pannen, hapjesschotels en salades.

Per mail
De bestelling mag ook per mail aan ons worden doorgegeven, u kunt uw bestelling mailen naar info@slagerijvanguilik.nl.

Vragen?
Voor vragen of meer informatie mag u ons altijd bellen. Of bekijk de meest gestelde vragen over het bestelproces. Wij zijn maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot en met 17:00 uur bereikbaar. Wij denken graag met u mee. De bestelling werken wij echter bij voorkeur af via e-mail of webshop. Zo heeft u als klant altijd een bevestiging op de mail van wat u besteld heeft.

Stap 2

Bestelling gereed maken
Nadat u besteld heeft, gaan wij uw bestelling gereed maken. Wij maken onze producten en gerechten met verse ingrediënten van betrouwbare vaste leveranciers. Zo garanderen wij een kwalitatief hoogstaand product. Wij maken het vlees voor de barbecue gereed, koken de gerechten voor de buffetten, maken de salades op, en creëren de lekkerste hapjes met dagverse producten.

Bestelling annuleren of wijzigen?

U kunt kosteloos annuleren of wijzigen tot 2 dagen van te voren! Antwoord op meer vragen over wijzigen of annuleren van bestellingen vindt u hier

Annuleren of wijzigen van uw kerstbestelling kan tot en met 17 december 2021

Stap 3

Bezorging of zelf afhalen
U kunt kiezen om zelf uw bestelling af te halen bij onze locatie in Hattemerbroek. Heeft u vragen over de bezorging of levering van onze producten? Veel van uw vragen hebben wij hier al beantwoordt. 

Je bestelling is ontvangen en wordt nu verwerkt. Hoe gaat het nu verder?
Wij gaan de bestelling voor jouw gereed maken. Als je je bestelling bij ons komt afhalen kun je parkeren in één van de vakken aan de linkerkant van ons pand. Je loopt dan naar de ingang van ons pand via het looppad aan de voorzijde waar je je kunt melden en onze medewerkers je verder zullen helpen. Heb je iets wat na afloop retour gebracht moet worden? Dit kan je de volgende dag (met uitzondering van zondag) terugbrengen bij roldeur 6 (de roldeur na de silo) aan de achterzijde van ons pand. Je hoeft je hiervoor dus niet meer aan de voorzijde te melden.

Als wij de bestelling bij u komen bezorgen, dan kun je ons verwachten in het tijdsvak dat je hebt aangegeven. Komen wij de bestelling ook weer bij je retour halen? Dan kun je hierover afspraken met de chauffeur die alle spullen bij je komt brengen. Mocht je nog vragen hebben, mail of bel ons dan gerust.

Bezorging binnen een straal van 50 kilometer
Voor €15,- komen wij de bestelling op het door u gewenste tijdstip bij u bezorgen. Wij bezorgen al onze producten in onze koelboxen, zodat alles koel en vers blijft. Bij het bestellen kan u zelf een tijdsslot van 3 uur kiezen waarin wij de bestelling bij u thuis bezorgen. De chauffeur zal het gebruik van de barbecue, buffet of party-pan aan u uitleggen, zodat alles voor u duidelijk is. De locatie moet goed bereikbaar zijn met onze bussen zodat wij alles voor u klaar kunnen zetten.

Warme levering van buffetten op de door u gewenste tijd
Warme buffetten komen wij op de door gewenste tijd afleveren. Wij zullen alles voor u opstellen in chafing dishes op de door u gewenste plek. U heeft er dus helemaal geen werk mee!

Stap 4

Eet smakelijk!
U hoeft alleen nog maar te genieten van de door ons geleverde producten! Eet smakelijk!

Stap 5

Retour halen
Graag komen wij alle spullen de volgende dag (m.u.v. zondag) weer bij u retour halen. De kosten hiervan zijn €15,- . U hoeft hier niet voor thuis te blijven. U kan in overleg met de chauffeur die de spullen gebracht heeft, alles op een plek neerzetten waar onze chauffeur er altijd bij kan. Vragen over het retour halen? Veel antwoorden op uw vragen leest u hier. 

Heeft u vragen over het bestelproces?

Dan helpen we u graag!

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES