Waar ben je naar op zoek?

Meest gestelde vragen over retour halen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden

Zit uw vraag er niet bij, deze beantwoorden wij graag voor u.

Stuur uw vraag naar info@slagerijvanguilik.nl en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord op uw vraag.

Als u een dringende vraag heeft kunt u deze stellen via de telefoon, wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 038 37 65 97 6.

Retour halen
  • Je moet dit aangeven bij het bestellen. De kosten voor het retour halen van de bestelling zijn € 15. Als je dit niet aangeeft bij het bestellen gaan wij er vanuit dat je het zelf komt retour brengen.
  • Wij halen de bestelling nooit op dezelfde dag weer op. Dit wordt meestal de dag erna gedaan (met uitzondering van de zondag). Je kunt dit altijd met ons of onze chauffeur overleggen. We kunnen de bestelling ook op een andere locatie retour halen.
  • Nee, dat is niet nodig. De chauffeur spreekt met jou af wanneer de spullen opgehaald moeten worden. De voorkeur heeft het als je de spullen buiten klaar zet, bijvoorbeeld onder een afdakje of bij de achterdeur. Op die manier kunnen wij altijd bij de spullen en hoef jij er niet speciaal voor thuis te blijven.

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES