Waar ben je naar op zoek?

Luxe barbecue
luxe barbecuepakketten

Luxe barbecue organiseren?

Wil je jouw gasten verrassen met niet zomaar een barbecue, maar met een luxe barbecue? Een barbecue met culinaire hoogstandjes én waar je zelf geen omkijken naar hebt?

Slagerij van Guilik heeft voor ieder budget een luxe barbecue pakket samengesteld. Deze pakketten zijn een echte traktatie voor jou en je gasten! Wij hebben pakketten vanaf 6 personen, maar ook luxe barbecue boxen voor 4 personen. En het mooiste is, wij regelen alles van het vlees tot aan de barbecue.

Bij Slagerij van Guilik kun je jouw luxe barbecue eenvoudig online bestellen met één druk op de knop! Haal jouw luxe barbecue op bij onze vestiging in Hattemerbroek of laat deze bij je thuis bezorgen op een dag en tijdstip naar keuze.

Onze luxe barbecuepakketten!

Met onze luxe barbecue pakketten hoef jij zelf nergens meer aan te denken, want wij regelen alles voor je. Van het vlees, de sauzen, salades en het stokbrood, tot aan de borden, het bestek en zelfs de gasbarbecue. En dat al vanaf 6 personen.

Ben je met minder dan 6 personen? Geen paniek. Wij hebben ook luxe barbecue boxen voor 4 personen. Met onze luxe barbecuepakketten hoef jij niets meer te doen! Je steekt de stekker in het stopcontact en de barbecue kan beginnen. Want met Slagerij van Guilik wordt jouw luxe barbecue pas echt een feestje!

Luxe barbecue op locatie

Een barbecue met vrienden of familie in je tuin? Met collega’s op het werk? Of een andere locatie naar keuze? Jij kiest zelf waar jij jouw luxe barbecue op locatie wilt organiseren.

En heb jij nou geen zin om uren in de rij te staan bij de supermarkt? Slepen met tassen vol boodschappen en zakken met houtskool? Dan is een luxe barbecue op locatie echt iets voor jou! Wij komen de barbecue naar elke gewenste locatie brengen. 

En regelen alles voor je van A tot Z! Als jij zorgt voor gasten en een leuke aankleding, dan doen wij de rest.

Barbecue op locatie
Waarom Slagerij van Guilik?

Vlees van de échte slager

Ruime keuze producten

Bezorging op het gewenste moment

Eenvoudig bestellen

Luxe bbq bruiloft

Gaan jullie elkaar het ja-woord geven en staat één van de mooiste dagen van jullie leven al gepland? Slagerij van Guilik helpt jullie graag om van deze dag een ‘droomdag’ te maken en volop te genieten.

En hoe leuk is het om een luxe barbecue te serveren aan jullie gasten? Als je kiest voor een luxe barbecue op jullie bruiloft, dan hebben wij de keuze uit verschillende luxe barbecuepakketten. 

En die zijn compleet verzorgd van vlees tot aan de gasbarbecue!

Deze barbecuepakketten zijn voor ieder budget en kunnen geheel worden afgestemd op jullie voorkeuren. Willen jullie bijvoorbeeld meer speklapjes en geen worstjes? Of geen scharreleisalade, maar enkel Oma’s rundvleessalade? 

In overleg is echt alles mogelijk.

Wij gaan graag in gesprek om jullie wensen te bespreken. Samen komen we tot een compleet op jullie wensen afgestemde luxe barbecue voor op jullie bruiloft!

barbecue bruiloft

Net wat extra's?

De barbecue op jullie bruiloft uitbreiden? Naast een compleet verzorgde luxe barbecue op je bruiloft, kun je ook een stapje verder gaan. 

Wij kunnen ook een compleet drankenpakket, ijs buffet, dessertbuffet en diverse partyverhuur zoals een koelaanhanger of partytent verzorgen. 

Zo kunnen jullie echt optimaal genieten van deze mooie dag!

Organiseer een luxe barbecue aan huis

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, barbecue kom maar gauw! Met het mooie weer is natuurlijk niets leuker dan een luxe barbecue aan huis. Maar is het doen van inkopen niet echt jouw ding? Wij hebben dé oplossing! Wij leveren jouw luxe barbecue aan huis. Je bestelt jouw luxe barbecue eenvoudig online en kiest een datum en tijdstip van bezorging.

Wij komen dan alles bij je thuis afleveren en ook weer ophalen. Van het vlees en de salades, tot aan het servies en de barbecue. En de afwas? Die doen wij voor je. Zet alles gewoon vies terug in het krat en wij nemen je vieze afwas weer mee!

Benieuwd hoe je een geslaagde bbq organiseert? Je leest het hier!

Wat vinden onze klanten?
Jolinde Kolman
Top geregeld! Ze denken goed mee van te voren maar helpen ter plekke ook met het opbouwen van de partytent welke wij hadden bijvoorbeeld. Vlees, salades en sauzen was meer dan genoeg en perfect qua smaak!
Bé Blom
In een woord gewoon super!!!!!
Erwin Horst
Recentelijk hebben wij een vleesschotel besteld. Deze zag er niet alleen smakelijk uit, het smaakte ook prima. Een mooi assortiment inclusief brood. Iedereen was wederom tevreden. Als je op zoek bent naar een goed product, dan is dit echt een zaak waar je naar toe moet
Jan de Weerd
Niet te duur veel eten voor het geld was echt lekker alles voor herhaling vatbaar
Richard - Zwolle
We hebben al vaker een stamppotten buffet gehad, vorige keer was super en nu weer. Onze bezoekers hebben er ook van genoten. Een enkeling vroeg ook waar het vandaan kwam.
Wim - Zwolle
Wederom uitstekende producten (dit keer hapjes) en service. We komen zeker terug.

Meer weten over onze luxe barbecuepakketten?

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES