Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt je een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden

Zit je vraag er niet bij, deze beantwoorden wij graag voor je. Stuur je vraag naar info@slagerijvanguilik.nl en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag. Als je een dringende vraag hebt kun je deze stellen via de telefoon, wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 038 37 65 97 6.

Veelgestelde vragen over
Bestellen

Wil je hapjes, een buffet, catering of barbecue bestellen? Het is wel kort dag om nog een bestelling te plaatsen, maar misschien kunnen we je nog helpen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op: 038-3765976.
Het plaatsen van een bestelling kan via onze website tot 36 uur van te voren. Maar het beste is om je bestelling minimaal 3 dagen van te voren door te geven, dan weet je zeker dat wij alles naar wens kunnen leveren!

Om zelf thuis op te warmen, hebben we maaltijden vanaf € 4,99. Zie hier ons assortiment Of een complete maaltijd-pan voor 4 personen. Zie hier ons assortiment Dit is inclusief een pan om alles in op te warmen. Steek de stekker in het stopcontact, even wachten en je kunt aan tafel! 

Heb je al gekeken in je spambox? Het kan zijn dat de bestelbevestiging hierin terecht is gekomen. Als de mail hier niet staat neem dan even contact met ons op zodat we samen kunnen controleren of de bestelling wel goed is doorgekomen. Hier kan je ons bereiken: info@slagerijvanguilik.nl en 038-3765976.

Voor een BBQ is het minimale aantal 10 personen. We hebben die nu tijdelijk verlaagd naar 6 personen gedurende de Corona crisis omdat men vaak met kleine groepen is. Je kan ook zelf je vlees en salades uitzoeken via deze BBQ bestellijst.

Absoluut, daar zijn we gespecialiseerd in. Voor grote en kleine groepen. Van een maaltijd voor de ploeg die moet overwerken, tot complete bedrijfsfeesten. Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Wij hebben een apart vegetarisch menu en glutenvrij menu. Wij leveren hier standaard een aluminium bakje bij zodat men gescheiden kan barbecueën van de rest.
Voor vragen over het menu of andere allergieën kan u ons mailen of bellen!

Wij hebben een apart vegetarisch menu en glutenvrij menu. Wij leveren hier standaard een aluminium bakje bij zodat men gescheiden kan barbecueën van de rest.
Voor vragen over het menu of andere allergieën kan u ons mailen of bellen!

Nee, wij hebben geen eten voor veganisten. Wel voor vegetariërs.

Nee wij hebben geen vlees wat halal is. Wij hebben wel een pakket zonder varkensvlees, maar het vlees wat wij dan leveren is niet halal.

Dit kan compleet vanaf € 11,50 per persoon. Dit is inclusief BBQ, gas, vlees, salades, stokbrood, kruidenboter en sausjes. Écht compleet dus.
We hebben ook pakketten zonder BBQ en gas, en u kan natuurlijk ook alleen vlees bestellen.

Ja wij hebben het partyverhuur, allemaal in eigen beheer. Bij ons kun je o.a. partytenten, tafels en stoelen huren.

En nog veel meer artikelen om jouw feest helemaal compleet te maken. Zie hiervoor ons huurartikelen pagina: klik hier

Bij onze BBQ All-in pakketten zit altijd een BBQ inbegrepen.

Deze wordt geleverd met voldoende gas. Als je zelf al beschikt over een BBQ kan je ook aangeven dat je geen BBQ erbij nodig hebt, hiervoor krijg je € 0,50 korting per persoon.

Bij onze BBQ Boxen zit geen BBQ inbegrepen. Je kunt je barbecue ook thuis laten bezorgen op de door jou gewenste plek en tijd.

Bij onze buffetten zit minimaal 200 gram salade p.p. en 500 gram warme gerechten p.p.

Zie de gebruiksaanwijzingen hieronder, waarin duidelijk uitgelegd wordt hoe de producten kunt verwarmen met de bijgeleverde materialen.

Gebruiksaanwijzing Party-pan

Gebruiksaanwijzing meeneembuffet

Wij hebben diverse maaltijden vanaf € 4,99 per stuk! En als je 6 of meer maaltijden besteld, is de bezorging altijd GRATIS. Alles over onze maaltijden lees je hier.

Als je op zoek bent naar een koud salade buffet, dan kom je bij ons op het saladebuffet met broden en soep. Ons saladebuffet kost € 12,50 per persoon. kijk hier

  • Je kunt bij ons de heerlijkste catering bestellen. Bestellen kun je online doen of via de mail.

Veelgestelde vragen over
Annuleren of wijzigen

Je kunt kosteloos annuleren of wijzigen tot 2 dagen van te voren! Wij begrijpen dat je lekker weer wilt bij uw barbecue, dus je kunt tot 2 dagen van te voren annuleren als de voorspellingen niet goed zijn. Ook om andere redenen kunt u dan nog kosteloos nog annuleren of wijzigen.

Je kunt vaak nog niet ruim van te voren zeggen hoeveel personen er precies komen. Je kan dus tot 2 dagen voor de leverdatum je bestelling nog wijzigen. Mail of bel ons hiervoor: info@slagerijvanguilik.nl en 038-3765976.

Het is erg vervelend als u een klacht heeft over onze diensten of producten. U kunt via de e-mail of telefoon uw klacht aan ons doorgeven. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. U kunt mailen naar info@slagerijvanguilik.nl of bellen naar 038-3765976.

Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst uw klacht beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Alleen wanneer u niet binnen een redelijke termijn een respons krijgt of wanneer uw klacht niet tot een redelijke oplossing leidt, kunt u contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten: Stichting Webshop Keurmerk

Herroepingsrecht is normaliter van toepassing, etenswaren zijn hier echter op uitgezonderd.

Voor de artikelen waar dit wel op van toepassing is geldt het volgende:

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Veelgestelde vragen over
Bezorging en levering

Jazeker. Je kunt jouw bestelling maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur afhalen bij onze vestiging in Hattemerbroek.

Ophalen van de bestelling bij onze slagerij in Boni Supermarkt Hattem of  Zwolle is niet mogelijk.
Ophalen van bestellingen bij onze slagerij in Boni Loosdrecht mogelijk (geen complete BBQ pakketten en buffetten).

Alle producten worden geleverd in een koelbox waarin het minimaal 6 uur lang koel blijft. Het vlees zit per soort verpakt en de salades in mooie bakjes.

In onze koelbox blijft de bestelling in elk geval 6 uur lang koel. Wil je het langer bewaren, dan heeft het de voorkeur om het in de koeling te plaatsen.

De producten zijn beperkt houdbaar. Zorg dus dat alles goed koel blijft. Leg de producten niet in de volle zon of in een warme ruimte. Hou het vlees en de salades dus zoveel mogelijk in de koelbox of een koelkast, zodat het lekker vers blijft. Krijg je niet alles op, dan kan je het nog wel even koel bewaren maar maak het wel zo snel mogelijk op.

Ja, wij bezorgen ook op campings of vakantieparken. Bij het bezorgen dient wel iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.

Nee op zondag zijn wij gesloten. Wij kunnen de bestelling wel op zaterdag leveren. Zorg dat alles de nacht van zaterdag op zondag goed gekoeld blijft, dan kan je zondag genieten van een heerlijke barbecue!

Bij het bestellen kan je kiezen voor een dag en een tijdvak. Wij zullen de bestelling dan in dat tijdsvak bij jou komen bezorgen. Mocht dit door extreme drukte niet gaan lukken, dan zullen wij hier contact over met jou opnemen. Geen bericht van ons? Dan kun je er dus vanuit gaan dat wij op de afgesproken tijd bij je zijn!

Wij bezorgen ongeveer in een straal van 50 kilometer rondom Hattemerbroek. Globaal is dit van Meppel tot Apeldoorn en Harderwijk tot Deventer en Raalte. Kijk op de bezorgpagina voor de postcodegebieden.

Bezorging in Loosdrecht en omstreken. In alle plaatsen met postcode 12XX. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 14:00 en 18:00 uur. Kijk op de bezorgpagina voor de postbodegebieden.Twijfel je of je binnen ons verzorgingsgebied zit? Of zit je er net naast. Bel of mail ons dan en we helpen je graag verder.

De bezorgkosten zijn € 15. Het retour halen van de bestelling kost eveneens € 15.

Nee. De afwas zit altijd bij de prijs inbegrepen. Wij waarderen het wel als de grotere etensresten opgeruimd zijn. Voorspoelen is niet nodig.

Wijzigingen is geen probleem. Ieder heeft zo zijn eigen favoriete vlees of gerechten. Wij denken hier dus graag in mee. Neem hiervoor contact met ons op. Let op, het wijzigen kan wel gevolgen hebben voor de prijs.

Wij gaan uit van een kwart stokbrood per persoon

Ja, deze bakken wij zelf elke dag vers af in onze combi steamers.

Wij leveren geen benodigdheden mee om de satésaus op te warmen. Om de satésaus op te warmen, dien je zelf voor een pannetje te zorgen, deze kan je op de BBQ plaatsen om de satésaus op te warmen. Het is ook mogelijk om het bakje met de satésaus op te warmen in de magnetron.

Vanaf 20 personen kunnen wij ook een All-in Drankenpakket leveren. Zie hier  het pakket en de voorwaarden: klik hier

Zie hier de gebruiksaanwijzing van de Party-pan: klik hier

Bijna alles! Zie hier. Brood, ruime keuze  uit salades, nog meer keuze uit warme gerechten. Je mag zelf ook een buffet samenstellen.

Zie hier de gebruiksaanwijzing van het meeneem buffet: klik hier

  • U kunt kiezen in een tijdsslot van 3 uur (bijvoorbeeld tussen 11 en 14 uur of tussen 13 en 16 uur). Wij leveren onze producten in onze bekende blauwe koelboxen waarin de producten minstens 6 uur lang koel blijven, dus dit hoeft voor u geen problemen op te leveren.
  • U kunt uw bestelling van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur ophalen in Hattemerbroek.
  • Dat doen wij zeker! Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag bij u aan huis. Dit kan gaan om een BBQ, een warm en koud buffet of een hapjesschotel. Wij zorgen ook totale catering met tenten, tafels, stoelen, drinken, personeel. Bijna alles is mogelijk!

Veelgestelde vragen over
Retour halen

Je moet dit aangeven bij het bestellen. De kosten voor het retour halen van de bestelling zijn € 15. Als je dit niet aangeeft bij het bestellen gaan wij er vanuit dat je het zelf komt retour brengen.

Wij halen de bestelling nooit op dezelfde dag weer op. Dit wordt meestal de dag erna gedaan (met uitzondering van de zondag). Je kunt dit altijd met ons of onze chauffeur overleggen. We kunnen de bestelling ook op een andere locatie retour halen.

Nee, dat is niet nodig. De chauffeur spreekt met jou af wanneer de spullen opgehaald moeten worden. De voorkeur heeft het als je de spullen buiten klaar zet, bijvoorbeeld onder een afdakje of bij de achterdeur. Op die manier kunnen wij altijd bij de spullen en hoef jij er niet speciaal voor thuis te blijven.

Zeker, dan doen we! Bij een warm buffet is dit altijd standaard inbegrepen. Bij andere bestellingen kan je dit bij bestellen voor maar € 15,-.

Veelgestelde vragen over
Betalen

Je bestelling betaal je direct met iDEAL bij het bestellen via onze website. Zo kan de levering snel en soepel verlopen en hoeft onze chauffeur geen extra handelingen te doen.
Bedrijven kunnen eventueel betalen via factuur.

Ja, dat is altijd mogelijk. Stuur ons hiervoor een e-mail: info@slagerijvanguilik.nl

Alleen bedrijven met een KvK nummer kunnen achteraf betalen via een factuur.
Particulieren betalen van te voren via iDEAL. 

Veelgestelde
Overige vragen

Bij het samenstellen van onze barbecuepakketten gaan wij uit van 5 stukken vlees per persoon. Dat zou betekenen dat je met 60 mensen uitkomt op 300 stukken vlees. Maar het is wel enigszins afhankelijk van de samenstelling van je groep. Zijn het allemaal grote eters of juist niet? Of ga je barbecueën met alleen mannen? Die lusten vaak wel wat meer stukken vlees dan vrouwen. En serveer je nog meer naast alleen vlees? Denk aan salades, stokbrood met kruidenboter. Allemaal factoren die bepalen hoeveel vlees je nodig bent. 

Als je met (bijna) alleen maar vrouwen bent, het niet zulke grote eters zijn en je heel veel lekker op tafel hebt staan, dan kun je het wellicht wel af met 3 a 4 stukken vlees per persoon. Bekijk onze complete barbecuepakketten voor grote en kleine groepen!

Als u hapjes in een partypan bij ons bestelt, dan krijgt u de partypan van ons in bruikleen. En u dient deze party pan weer schoon bij ons in te leveren. In onze gebruiksaanwijzing ‘Partypan’ vertellen wij u precies hoe u de pan kunt installeren en schoonmaken.

Wij hebben een ruime keuze aan buffetten met verschillende gerechten. De heerlijkste combinaties worden huisgemaakt in onze eigen keuken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere winterse kost met keuze uit 3 soorten stamppot of een saladebuffet met 6 verschillende salades, soep en diverse luxe broden. En laten we het Italiaanse buffet met 4 klassiekers uit de Italiaanse keuken natuurlijk niet vergeten. Maar u kan natuurlijk ook zelf uw buffet samenstellen uit de gerechten van onze buffetten. Wij helpen u graag bij uw specifieke wensen.

Wij bieden complete buffetten aan vanaf € 12,50 per persoon. Met compleet bedoelen wij: warme gerechten, bijgerechten, borden en bestek, chafing dishes en natuurlijk servetten. Kijk voor meer informatie op onze buffetten pagina.

Gaat u een verjaardag vieren? Als het gaat om hapjes, dan hebben wij voor een ieder wat wils. Of u nu van luxere hapjes houdt of meer van de kaas en worst. Wij kunnen alles voor u verzorgen. Het is goed om de schaal in elk geval drie keer rond te kunnen laten gaan onder het gezelschap. Zorg dus altijd voor genoeg lekkers op tafel. Onze hapjesschotels zijn rijkelijk gevuld en te bestellen voor een kleine maar ook grote groep

Als u bij bijvoorbeeld een verjaardag een hapjesshotel gaat serveren, ga er dan vanuit dat de schaal 3 keer rond kan gaan. Dit kan je vervolgens ook nog een keer doen met warme hapjes. Denk aan een partypan of snack-dishes. Zo heeft iedereen zo’n 6 hapjes per persoon en dat is een mooi aantal. Onze hapjesschotels van 50 stuks zijn dus voor een groep van circa 15 personen. Twijfelt u of u genoeg heeft? Vraag ons om advies en wij helpen u graag!

Wij hebben verschillende partypannen met diverse lekkernijen, zoals kipballetjes, Zwolsche speklapjes en spareribs. Maar zelf een samenstelling maken mag natuurlijk ook altijd!

Bij onze buffetten gaan wij uit van ruime porties zodat er voor iedereen genoeg is. Bij onze buffetten leveren wij circa 250 gram salade per persoon en circa 600 gram aan warme gerechten. Daarnaast ook nog stokbrood en kruidenboter. Zo weet u zeker dat u genoeg heeft!

Ga voor het serveren van een hapje bij de borrel uit zo’n 6 hapjes per persoon. Dan kun je zo’n 3 keer rond met een schaal. Onze hapjesschotels van 50 stuks zijn geschikt voor een groep van ruim 15 personen. Wilt u zeker weten dat u genoeg hapjes heeft? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Wij kunnen alle feesten en partijen van A tot Z verzorgen. Geef ons uw wensen door, wij denken met u mee en maken voor u een passend voorstel. Wij verzorgen het buffet, de BBQ of de hapjes, maar ook het drinken en bijvoorbeeld de tenten, tafels en stoelen. Ook kunnen wij zorgen voor een tap en eventueel personeel om alles te verzorgen. Zo wordt u dus helemaal ontzorgd om optimaal van uw eigen feest te genieten.

Voor een groepsgrootte van 50 personen hanteren wij altijd zo’n 3 á 4 hapjes per persoon. Dit kunnen koude of warme hapjes zijn of een mix van beiden.

Voor een buffet rekenen wij altijd circa 500 gram (warm) eten per persoon. Dit aangevuld met 250 gram salade en dan nog stokbroden en ander lekkers eventueel.

De prijzen voor onze warme- en koude buffetten staan op onze buffetten pagina. Vanaf € 12,50 heb je bijvoorbeeld al een heerlijk stamppot buffet voor bij een koude winterdag.

Als je het buffet zelf thuis opwarmt met de bijgeleverde brandertjes, blijft het buffet na het opwarmen nog zo’n 1,5 uur warm. Als wij het buffet warm bij je bezorgen, dan blijft het buffet nog zo’n 3 uur warm na levering.

Tja, tegenwoordig kan bijna alles wel op de barbecue! We kennen de traditionele stukken vlees als een biefstukje, barbecue worst en satéstokjes. Maar tegenwoordig gaan er ook grotere stukken vlees op de BBQ zoals een bavette, hele kogelbiefstuk, rollade of een beenhammetje. Hiervoor heb je dan wel een BBQ met dichte kap nodig zoals een bijvoorbeeld de Green Egg.

Je kunt onze maaltijden best even in de koelkast bewaren. Ze zijn tot 10 dagen vanaf productie te bewaren.

Bij een hapjesschotel voor op de receptie moet u er vanuit gaan dat de schaal 3x rond kan gaan. Daarna kan je dat met warme hapjes ook nog eens doen. Zo heeft iedereen zo’n 6 hapjes, wat een mooi aantal is.

Onze hapjesschotels van 50 stuks zijn dus voor een groep van circa 15 personen. Twijfelt u of u genoeg heeft? Vraag ons om advies en wij helpen u graag!

Wij gaan uit van 4 á 5 stuks vlees per persoon. Dit zal uitkomen op 350 á 400 gram vlees per persoon. Met een portie salade en stokbrood erbij, heeft u zo een volledige maaltijd.

Door Slagerij van Guilik in te schakelen! U geeft door wat de wensen zijn en wij nemen de organisatie op ons. Als het nodig is komen wij op locatie kijken om te inventariseren wat er allemaal nodig is voor een geslaagd feest. In overleg met u bepalen we het menu van de BBQ, het buffet of de hapjes. Zo weet u zeker dat het allemaal naar wens gaat gebeuren zonder er zelf erg druk mee te zijn.

  • Dat is altijd moeilijk in te schatten! U weet van te voren niet hoeveel er gedronken gaat worden en ook niet welke drankjes in de smaak vallen bij uw gasten en waar dus veel van moet inkopen. 

    En na afloop wilt u natuurlijk ook niet met een grote hoeveelheid blijven zitten. Daar hebben wij dé oplossing voor: het all-in drankenpakket.

    Voor een vast bedrag van € 9,98 per persoon leveren wij een grote hoeveelheid drinken aan waarvan u onbeperkt gebruik kan maken tijdens de barbecue of het buffet. Dit is voldoende voor minimaal 3 uur. Heeft u langer nodig dan kunnen we in overleg meer drinken aanleveren. Achteraf gaat alles (geopend, niet geopend en het statiegeld) retour!

Bij een hapjesschotel voor op de verjaardag, moet je er vanuit gaan dat de schaal 3x rond kan gaan. Daarna kan je met de warme hapjes dat dan ook nog een keer doen. Zo heeft iedereen zo’n 6 hapjes, wat een mooi aantal is.
Onze hapjesschotels van 50 stuks zijn dus voor een groep van circa 15 personen.
Twijfelt u of u genoeg heeft? Vraag ons om advies en wij helpen u graag!

Wij kunnen ook personeel bij de catering leveren. Wij kunnen het vlees voor u bereiden, de dranken inschenken en uit serveren.

Wij kunnen alle catering verzorgen van A tot Z. Van het opzetten van tenten, tafels en stoelen tot het verzorgen van het buffet, de dranken of de barbecue. Wij kunnen de hele organisatie voor u in handen nemen.

Voor 30 personen adviseren wij altijd 6 hapjes per persoon. Dat komt dus neer op zo’n 180 stuks. Je kunt dan ook afwisselen tussen warme en koude hapjes. Bijvoorbeeld 3 warme hapjes en 3 koude hapjes.

Voor een barbecue adviseren wij altijd ongeveer 400 á 500 gram vlees per persoon. Dit komt neer op zo’n 4 á 5 stukken vlees. Hierbij wordt natuurlijk onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen en grote en kleine eters. Meer weten? Lees onze blog.

Ja, dat is dus heel verschillend. Het is maar net wat jij lekker vindt op de BBQ. De een geeft voorkeur aan een lekkere hamburger en de ander houdt van een shaslick.

Als je iets moet organiseren, kan je beste van alle soorten wat doen, zo is er altijd voor ieder wat wils. Onze pakketten zijn dus zo opgebouwd, dat er voor al jouw gasten wel een favorietje bij zit.

Dit hangt af van vele factoren. De belangrijkste is toch wel de grote van jouw groep. Over het algemeen adviseren wij altijd 6 hapjes per persoon, waarvan 3 warm en 3 koud.

Onze luxe koude hapjes zijn ongeveer € 1,00 per stuk. En onze warme hapjes uit een party-pan zo ongeveer € 0,40 per stuk. De hapjes zijn ook verkrijgbaar in mooie samengestelde hapjesschotels of partypannen. Zo heb je voor een ieder wat wils.

Ja, dat is een brede vraag. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Van simpel tot zeer uitgebreid. Het is maar net wat je wenst. Mail ons je wensen en wij sturen je een offerte op maat.

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES