Waar ben je naar op zoek?

Verkoop BBQ & Houtskool
barbecue kopen

Barbecue kopen

De tijd van barbecueën komt eraan. Ben jij je al aan het voorbereiden? Oriënteren? Opzoek naar nieuwe BBQ trends? Voldoet jouw huidige BBQ het nog? Of ga je een nieuwe barbecue kopen

Dan hebben we leuk nieuws, want wij hebben sinds kort ook een aantal barbecue’s in het assortiment. En ga je over tot de aankoop van een barbecue, dan leveren wij er gratis houtskool bij.

Maak de BBQ voorbereiding compleet en bestel eenvoudig het barbecue vlees online.

We hebben mooie, complete barbecue pakketten, met vlees, salades en sauzen. Maar we hebben ook mooie grote stukken vlees voor op de BBQ. Een ware BBQ beleving, net een stapje verder.

Wil je meer weten over de typen BBQ’s die wij hebben? Mail of bel ons gerust. 

Barbecue online bestellen

Ben jij een echte barbecue expert? Heb jij de ervaring, kennis en kooktechnieken om een heerlijk stuk vlees te bereiden? Dan kan een professionele barbecue zeker niet ontbreken. 

Ga jij voor een traditionele barbecue met Smoker of ga je voor een professionele barbecue als de Keij Kamado? Kies de barbecue die past bij jou expertise. Bij iedere barbecue krijg jij de benodigdheden om een heerlijk stuk vlees te bereiden. 

Bekijk ons assortiment aan professionele barbecues en bestel direct jouw barbecue online! Bij goede barbecues horen goede briketten en houtskool. Ook deze vind je bij Slagerij van Guilik!

Bekijk ons assortiment

Barbecues voor de experts

Wil jij professioneel gaan barbecueën? Dan zijn de Keij Kamado barbecues dé barbecues om een goed stuk vlees te bereiden. Deze barbecues houden de temperatuur en smaken goed vast omdat de deksel hermetisch afsluit. Een Keij Kamado is geschikt voor het grillen, roken, bakken en stoven van vlees en groenten. Bij de Keij Kamado barbecues ontvang je van ons de nodige bijbehoren als een beschermhoes en rooster tang om direct aan de slag te gaan. 

Wil je barbecueën en tegelijkertijd je vlees roken voor de ultieme smaak? Dan is de Gusta barbecue grill en smoker wat voor jou! De verschillende compartimenten in de barbecue maken dit mogelijk. Je verwijderd gemakkelijk het tussenschot om een groter grill oppervlakte te creëren. Stel de luchttoevoer af en houdt de temperatuur in de gaten met de thermometer. Zo bereid jij je vlees als een echte barbecue expert! 

Bekijk ons heerlijke barbecuevlees om alvast in de stemming te komen.

Veelgestelde vragen over ons barbecue vlees

De gaartijd van vlees op de barbecue hangt af van verschillende factoren. Van het soort vlees, dikte vlees, de warmte van de barbecue, de soort barbecue etc. We kunnen je een richttijd meegeven, maar houd je hier niet aan vast. Dus regelmatig even checken, omdraaien en vooral veel doen!

Hamburger: 10-16 minuten
Worst voorgekookt: 4-6 minuten
Biefstuk:
Speklap: 15-20 minuten
Schol: 10-12 minuten
Groenten, zoals tomaten, courgette, paprika: 15-20 minuten

Het inschatten van de hoeveelheid vlees dat nodig is per persoon kan lastig zijn. Je wilt niet teveel vlees, maar zeker ook niet te weinig. Gemiddeld wordt er per persoon voor 550 gram gegeten tijdens een barbecue. Hier zit het vlees maar ook salades en stokbrood bij in. Dat komt neer op ongeveer 4 stuks vlees per persoon. Pak jij het eenvoudiger aan? Bestel dan eenvoudige de lekkerste bbq pakketten, met genoeg vlees voor iedereen!

Wat kan niet is haast beter de vraag. Tegenwoordig is zoveel mogelijk. De meesten kennen wel de gangbare stukken vlees, zoals kipspies, hamburger of een lekker stukje bief. Maar tegenwoordig wordt er ook steeds meer voor luxe of groot vlees gekozen, zoals rollade, bavette, beenham etc. Let wel op wat voor soort BBQ je gebruikt, want dat kan bepalend zijn voor het resultaat.

Met garnalen kan je veel kanten op. Er zijn echter veel verschillende soorten garnalen, en niet elke soort is geschikt voor op de barbecue. De lekkerste en meest geschikte zijn de Roze garnalen en de Hollandse garnalen. Lekker en gezond!

Zalm grillen op de barbecue? Reken op een tijdsduur van ongeveer 10 minuten. Zalm roken? Ga dan uit van ruim 60 minuten.

Wat vinden onze klanten?

Lekker gegeten

We hebben een stampot buffet gehad het was erg lekker, alleen hadden we voor 8 personen besteld maar we hadden met 5 net genoeg.
Riphagen

Goeie service lekker eten

Was een goeie service en zowel salade als vlees was top
Apeldoorn

Leuke bijdrage aan een compleet avondje gourmetten

Maakt dat ons avondje gourmetten ontzorgd en verzorgd is.
Wezep

Fantastisch

Alles prima geregeld en verpakt en een heerlijk buffet.
Heerde

super alles

Fijn dat wij van tennisvereniging PAF het bij de boni in Zwolle konden ophalen. Top!
Zwolle

Super

Het eten is goed en verzorgd.Medewerkers ontzettend vriendelijk .
Zwolle
1521 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10