Verkoop BBQ & Houtskool

Barbecue kopen

De tijd van barbecueën komt eraan. Ben jij je al aan het voorbereiden? Oriënteren? Opzoek naar nieuwe BBQ trends? Voldoet jouw huidige BBQ het nog? Of ga je een nieuwe barbecue kopen?

Dan hebben we leuk nieuws, want wij hebben sinds kort ook een aantal barbecue’s in het assortiment. En ga je over tot de aankoop van een barbecue, dan leveren wij er gratis houtskool bij.

Maak de BBQ voorbereiding compleet en bestel eenvoudig het barbecue vlees online.

We hebben mooie, complete barbecue pakketten, met vlees, salades en sauzen. Maar we hebben ook mooie grote stukken vlees voor op de BBQ. Een ware BBQ beleving, net een stapje verder.

Wil je meer weten over de typen BBQ’s die wij hebben? Mail of bel ons gerust.

Bekijk ons assortiment

Populair

OFYR Island compleet met hout

De OFYR Island! Een grote OFYR vuurring met tafelblad. Huur dit prachtige apparaat bij ons inclusief hout. Zo zorgt u voor extra sfeer op uw BBQ feest! Alleen te huur in combinatie met een bestelling met vlees

Vanaf 150,00 p.s.

Bekijk de opties

Populair

OFYR compleet met hout

De OFYR Classic! Huur dit prachtige apparaat bij ons inclusief hout. Zo zorgt u voor extra sfeer op uw BBQ feest! Alleen te huur in combinatie met een bestelling met vlees

Vanaf 100,00 p.s.

Bekijk de opties

Populair

KAMADO XL *23 inch* ZWART

De Keij Kamado, een ultieme keramische BBQ met 52 cm roosterdiameter, HDPE zijtafels, handvat en dikke keramische vuurschaal, perfect voor grote gezinnen.

Vanaf Oorspronkelijke prijs was: €1.299,00.Huidige prijs is: €1.249,00. p.p.

Bekijk de opties

Populair

ECHT Briketten 2,5kg

ECHT briketten zijn gegarandeerd gemaakt van hoogwaardige houtskool van écht hout uit FSC gecertificeerde bossen en geperst met een natuurlijk bindmiddel.

Vanaf 6,45 p.s.

Bekijk de opties

Populair

ECHT Houtskool 2,5kg

ECHT Houtskool is gegarandeerd gemaakt van ècht hout uit FSC gecertificeerde bossen. Door het hoge gehalte aan zuivere koolstof, vrij van verontreinigingen, grill je het vlees beter èn is de barbecue binnen 10 minuten heet. Voor een ECHT lekkere BBQ en altijd het beste resultaat!

Vanaf 6,50 p.s.

Bekijk de opties

Populair

Keij deep skillet set gietijzer

Degelijke gietijzeren koekenpan set: 26,5 cm pan (2,83L) en deksel (1,7L). Geschikt voor alle warmtebronnen en kookmethoden.

Vanaf Oorspronkelijke prijs was: €39,99.Huidige prijs is: €35,00. p.s.

Bekijk de opties

Populair

Light-the-BAG! Briketten 1,4 kg

Ideaal voor snel en eenvoudig BBQ-en: leg een zak ‘instant-light’ houtskoolbriketten ongeopend in de BBQ, steek aan, klaar! 1,4 kg zak voor €3,99.

Vanaf Oorspronkelijke prijs was: €4,50.Huidige prijs is: €3,99. p.s.

Bekijk de opties

Populair

Gusta Barbecue Grill en Smoker

GUSTA BBQ KING: Traditionele BBQ en smoker, compact voor terras/balkon/camping. Rook- en kolencompartimenten, thermometer, en rekje voor houtskool/briket. Grill direct of indirect.

Vanaf Oorspronkelijke prijs was: €69,99.Huidige prijs is: €59,99. p.s.

Bekijk de opties

Populair

ECHT Aanmaak Krullen / Houtwol 1.5kg

Deze aanmaakhoutwol is 100% natuurlijk. De aanmaakhoutkrullen branden langer dan aanmaakblokjes en stinken niet!

Vanaf Oorspronkelijke prijs was: €19,50.Huidige prijs is: €13,50. p.s.

Bekijk de opties

Populair

ECHT Expert Houtskool Steen Eik 12kg

Houtskool gemaakt van 100% Steeneik uit Spanje. Van het snoeihout van deze bomen wordt houtskool gemaakt. Deze houtsoort is hard en zwaar en zorgt daardoor voor een lange verbranding in gesloten grills zoals jouw Kamado! De houtskool heeft een hoog gehalte aan zuivere koolstof.

Vanaf 27,50 p.s.

Bekijk de opties

Bestellen

Via de webshop

Koken

Wij koken vers voor u

Bezorging

We bezorgen bij u aan de deur

Neerzetten

En genieten, natuurlijk!

Ophalen

We komen de gebrachte spullen ophalen

Barbecue online bestellen

Ben jij een echte barbecue expert? Heb jij de ervaring, kennis en kooktechnieken om een heerlijk stuk vlees te bereiden? Dan kan een professionele barbecue zeker niet ontbreken.

Ga jij voor een traditionele barbecue met Smoker of ga je voor een professionele barbecue als de Keij Kamado? Kies de barbecue die past bij jou expertise. Bij iedere barbecue krijg jij de benodigdheden om een heerlijk stuk vlees te bereiden.

Bekijk ons assortiment aan professionele barbecues en bestel direct jouw barbecue online! Bij goede barbecues horen goede briketten en houtskool. Ook deze vind je bij Slagerij van Guilik!

Barbecues voor de experts

Wil jij professioneel gaan barbecueën? Dan zijn de Keij Kamado barbecues dé barbecues om een goed stuk vlees te bereiden. Deze barbecues houden de temperatuur en smaken goed vast omdat de deksel hermetisch afsluit. Een Keij Kamado is geschikt voor het grillen, roken, bakken en stoven van vlees en groenten. Bij de Keij Kamado barbecues ontvang je van ons de nodige bijbehoren als een beschermhoes en rooster tang om direct aan de slag te gaan.

Wil je barbecueën en tegelijkertijd je vlees roken voor de ultieme smaak? Dan is de Gusta barbecue grill en smoker wat voor jou! De verschillende compartimenten in de barbecue maken dit mogelijk. Je verwijderd gemakkelijk het tussenschot om een groter grill oppervlakte te creëren. Stel de luchttoevoer af en houdt de temperatuur in de gaten met de thermometer. Zo bereid jij je vlees als een echte barbecue expert!

Bekijk ons heerlijke barbecuevlees om alvast in de stemming te komen.

Veelgestelde vragen over ons
barbecue vlees

De gaartijd van vlees op de barbecue hangt af van verschillende factoren. Van het soort vlees, dikte vlees, de warmte van de barbecue, de soort barbecue etc. We kunnen je een richttijd meegeven, maar houd je hier niet aan vast. Dus regelmatig even checken, omdraaien en vooral veel doen!

Hamburger: 10-16 minuten
Worst voorgekookt: 4-6 minuten
Biefstuk:
Speklap: 15-20 minuten
Schol: 10-12 minuten
Groenten, zoals tomaten, courgette, paprika: 15-20 minuten

Het inschatten van de hoeveelheid vlees dat nodig is per persoon kan lastig zijn. Je wilt niet teveel vlees, maar zeker ook niet te weinig. Gemiddeld wordt er per persoon voor 550 gram gegeten tijdens een barbecue. Hier zit het vlees maar ook salades en stokbrood bij in. Dat komt neer op ongeveer 4 stuks vlees per persoon. Pak jij het eenvoudiger aan? Bestel dan eenvoudige de lekkerste bbq pakketten, met genoeg vlees voor iedereen!

Wat kan niet is haast beter de vraag. Tegenwoordig is zoveel mogelijk. De meesten kennen wel de gangbare stukken vlees, zoals kipspies, hamburger of een lekker stukje bief. Maar tegenwoordig wordt er ook steeds meer voor luxe of groot vlees gekozen, zoals rollade, bavette, beenham etc. Let wel op wat voor soort BBQ je gebruikt, want dat kan bepalend zijn voor het resultaat.

Met garnalen kan je veel kanten op. Er zijn echter veel verschillende soorten garnalen, en niet elke soort is geschikt voor op de barbecue. De lekkerste en meest geschikte zijn de Roze garnalen en de Hollandse garnalen. Lekker en gezond!

Zalm grillen op de barbecue? Reken op een tijdsduur van ongeveer 10 minuten. Zalm roken? Ga dan uit van ruim 60 minuten.

Supergoed

Ik was wat laat en kon via de site niet meer bestellen maar na even contact gezocht te hebben was dit alsnog mogelijk

Angelique

Lekker gegeten

We hebben een stampot buffet gehad het was erg lekker, alleen hadden we voor 8 personen besteld maar we hadden met 5 net genoeg.

Bastiaan

Méér dan geweldig

Iedereen was één en al lof over het totale aanbod van Van Guilik. Oa de opmerking van iemand die al zeer veel feestjes en recepties gehad had zei: Deze stond met Stip boven aan. Geweldig lekker gegeten! Top verzorgd en van alles was méér dan genoeg. 5 sterren is eigenlijk te weinig.

Melitta

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES