Waar bent u naar op zoek?

Barbecue vlees online bestellen?
spareribs bestellen slager

Barbecue vlees van de slager bestellen?

Zin in een barbecue? Ga je voor gemak? Wil je eerst thuis online inspiratie opdoen? Begin met de voorbereidingen en bestel online barbecue vlees bij Slagerij van Guilik.

Naast mooie barbecue arrangementen, BBQ All-in pakketten en barbecue producten voor een vegetarische barbecue, is het ook mogelijk om alleen barbecue vlees te bestellen bij Slagerij van Guilik.

We hebben een breed assortiment vers vlees. Bestel online vlees voor het gemak, maar ook voor lekker vlees tijdens de barbecue. Of dit nu voor de familie thuis is of voor een grotere groep vrienden of collega’s. Slagerij van Guilik helpt u mee om de voorbereidingen zo eenvoudig mogelijk te houden met als resultaat een heerlijke barbecue.

Online bestellen

Ben je benieuwd hoe dit werkt?

Bekijk ons complete barbecue assortiment

Barbecue vlees bestellen? Je kunt bij ons eenvoudig jouw barbecue vlees online bestellen.

Vul onze bestellijst en mail deze vervolgens naar info@slagerijvanguilik.nl !

spare ribs

Barbecue pakket thuisbezorgd!

Heb je voor iedereen die komt één of meerdere stukken vlees uitgezocht? Heb je voldoende sausjes uitgekozen? En vergeet je het stokbrood niet. Laat je volledige online bestelling thuisbezorgen. Dat is nog eens een luxe toch!

Je barbecue pakket thuisbezorgd geeft jou de tijd om het thuis of de locatie in orde te maken. Aan te kleden, te versieren en ervoor zorgen dat de sfeer helemaal aansluit bij jouw feest en gasten.

Om vast je vraag voor te zijn ‘wat zijn de leverkosten’, hebben we een mooi lijstje van postcodes samengesteld waar wij jouw bestelling voor slechts € 15,- thuisbezorgen.

Heb je alles geregeld? Of heb je het gevoel dat je nog iets mist of vergeet. Check anders nog even ons blog over wanneer jouw barbecue geslaagd is. Leuk ter inspiratie!

Lekker barbecue vlees!

Bestel online heerlijk vlees voor de bbq. Je kunt zelf het pakket samenstellen. Of je nu vier soorten vlees kiest, een groot of klein bbq pakket vlees samenstelt. Het bbq pakket is helemaal op maat samengesteld door jou.

In ons barbecue assortiment kun je onder andere kiezen voor biefstuk, runder hamburgers, kipsaté (naar eigen recept) of garnalenspies. En maak het pakket compleet met de diverse sausjes en stokbrood.  Heb jij al een keuze gemaakt?

Heb je geen zin om af te wassen na afloop, dan kun je ook servies bestellen. Of is de groep toch groter geworden? Slagerij van Guilik verhuurt ook diverse artikelen om de barbecue compleet te maken. Van bbq tot tent.

Wat vinden onze klanten?

Goed vlees en een top kok erbij

Vlees is goed en genoeg en met de chef in de buurt maakt het het wel af top avond gehad
Kampen

zeer tevreden

zeer tevreden, dus goede ervaring
Groningen

Zeer goede levering en uitmuntende kwaliteit

Met ongeveer 40 man genoten van de uitmuntende kwaliteit. Unanieme mening
Oldebroek

Top service!

Tijdens ons bedrijfsfeestje kon iedereen, incl. de organisatoren optimaal genieten van de barbecue. De kok bereide het eten, alles stond klaar en we hadden er verder geen omkijken meer naar. Iedereen had het naar zijn/haar zin. Alles was top geregeld en verzorgd!
Oldebroek

Goed verzorgt

Wij hebben een heerlijke bbq gehad, met goed en voldoende vlees
Zwolle

Super geregeld goed vlees en vriendelijke personeel

Voor herhaling vatbaar
Zwolle
1452 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Wil je een offerte op maat?

Main Menu