Waar ben je naar op zoek?

Barbecue organiseren in Meppel?

Slagerij van Guilik heeft kwaliteitsvlees en barbecues
0 +
feesten verzorgd
0 +
barbecuepakketten verkocht
0
bij te bestellen artikelen
0
groot pand in Hattemerbroek
barbecue meppel

Zorgeloze barbecue organiseren in Meppel?

Heeft u geen zin in alle rompslomp die komt kijken bij het organiseren van een barbecue voor een feest of zakelijke bijeenkomst in de regio Meppel? Dat hoeft niet meer met de barbecuepakketten van Slagerij Van Guilik. 

Vlees, salades, stokbrood, borden en bestek. En niet te vergeten de gas barbecue natuurlijk! Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. U verstuurt de uitnodigingen en wij regelen de rest voor u!

Wij bezorgen uw bestelling in Meppel of u kunt uw bestelling af komen halen in Hattemerbroek. 

Bezorgen of afhalen in Meppel

De barbecuepakketten van Slagerij Van Guilik zijn te bestellen vanaf 10 personen. Minder dan 10 personen? Geen probleem, wij helpen u dan graag bij ons in de Slagerij in de Boni Supermarkt in Zwolle. 

Laat het barbecuepakket bezorgen in Meppel op een tijdstip naar keuze. Of kom uw pakket afhalen in onze vestiging aan de Duurzaamheidsstraat 19c in Hattemerbroek.

Vanuit Meppel is het maar een kleine 30 minuten rijden naar Hattemerbroek. U kunt uw barbecuepakket ook laten bezorgen in Apeldoorn of Deventer.

Kies uit onze verschillende barbecueparketten in Meppel!

Waarom Slagerij van Guilik?

Echt slagersvlees

Bezorging op het gewenste moment

Complete barbecue

Inclusief barbecue, borden en bestek

Maak uw BBQ in Meppel compleet met Slagerij Van Guilick!

Slagerij Van Guilik is een familiebedrijf dat sinds 1986 is gevestigd in de Boni Supermarkt in Zwolle. Vanuit daar bedienen wij een groot publiek met onze kwaliteitsproducten.

Wij verzorgen al jaren barbecues en catering voor o.a. feesten, bedrijfsfeesten en particulieren. Samen met u stellen wij een passend menu samen, om uw evenement helemaal af te maken!

Naast het verzorgen van catering en BBQ, kunt u ook bij ons terecht voor de huur van artikelen. Bijvoorbeeld: tenten, tafels, stoelen, maar ook servies. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Vragen? Opmerkingen?
Neem contact op met Slagerij van Guilik!

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES