Waar ben je naar op zoek?

Barbecue en vlees bestellen?

Slagerij van Guilik biedt diverse barbecuepakketten aan

0 +
feesten verzorgd
0 +
barbecuepakketten verkocht
0
bij te bestellen artikelen
0
groot pand in Hattemerbroek

Barbecue in Harderwijk

Als u in Harderwijk op zoek bent een betaalbare en betrouwbare partij voor uw barbecue, bent u bij Van Guilik aan het goede adres. Wij nemen de zorg voor een complete (zakelijke) barbecue uit handen. Of het nu gaat om een buurtbarbecue of een bedrijfsfeest van 500 personen, Slagerij Van Guilik voldoet aan al uw wensen.

Afhalen in Harderwijk

U heeft de keuze om uw bestelling bij Slagerij Van Guilik af te halen of in Harderwijk te laten bezorgen. Afhalen kan in bij onze vestiging aan de Duurzaamheidsstraat 19c in Hattemerbroek. Vanuit Harderwijk bent u al in 26 minuten in Hattemerbroek.

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES