Slagerij van Guilik

Waar ben je naar op zoek?

Slagerij Zwolle
team zwolle

Slagerij van Guilik in Zwolle

Onze slagerij is al meer dan 36 jaar gevestigd in de Boni supermarkt in Zwolle (let op: wij zitten tijdelijk in een noodlocatie naast onze oude pand), De 70 verschillende vleessoorten worden elke dag vers gesneden. 

We zijn bekend geworden door onze huisgemaakte spareribs, Zwolsche speklapjes. Maar ook de Zwolsche hardloper: de verse worst van Slagerij van Guilik. En vergeet natuurlijk onze dagverse filet american niet! Heb jij hem al eens geproefd? 

Onze producten worden dagelijks vers bereid onder leiding van chef Bouke! Hij heeft een enorme brok ervaring in het slagersvak! Zijn rechterhand waarmee hij samen leiding geeft in Zwolle is Dinie. Zij zorgt voor de vleeswarenafdeling en de planning. 

Arend en Evert zorgen voor het verwerken van al het verse vlees, gehakt draaien, verse worst maken en het beste vlees snijden. 

Tobias, is onzer slager in opleiding, maar hij heeft zo goed als alles al onder knie! 

Jet zorgt dat het vleeswarenmeubel er altijd netjes en strak bij ligt.  Jantien, verzorgt voor ons de salades en worst afdeling! 

Waarom Slagerij van Guilik?

Echt slagersvlees

Ruim assortiment kwaliteitsvlees

Altijd vers bereid

Online bestellen

Vlees van de slager!

Zoek je echt vlees van de echte slager? In onze slagerijen in de Boni Supermarkt verkopen wij verschillende vleessoorten die elke dag vers voor je bereidt worden. Kip, rund, varkensvlees of al het vlees vers van het mes, wij hebben het.

Heerlijke ambachtelijke kipschnitzels, kant- en- klare kipburgers, ribeye, vers gemaakte tartaartjes, hamlappen, varkenshaas, rollade of ontbijtspek vers van het mes en nog veel meer lekkers. Jouw eigen slagerij uit Zwolle maakt van jouw maaltijd een feestje.

En als we het hebben over een feestje, dan kunnen we onze huisgemaakte filet americain natuurlijk niet vergeten. Want deze is de lekkerste van heel Zwolle. Of ons eigen gemaakt gevulde stokbrood. Die moet je echt eens proberen!

Verse maaltijden bestellen

En heb je een avond geen zin om te koken? Wij hebben ook diverse huisgemaakte maaltijden die je zo even opwarmt in de oven of magnetron. 

Bijvoorbeeld Nasi met sate, bami met gehaktballetjes, spruitjes met gebakken aardappeltjes of worteltjes met gebraden vink. Voor elk wat wils dus! 

Onze verse maaltijden kun je gemakkelijk online bestellen of breng een bezoekje aan één van onze slagerijen.

Kwaliteitsvlees van de slager

Slagerij van Guilik is dé kwaliteitsvlees slager van Zwolle en omstreken. Ons ruime assortiment producten wordt elke dag vers voor je bereidt. In onze slagerijen in de Boni Supermarkt hebben wij elke week leuke aanbiedingen voor je die passen bij het seizoen! Waar jij zin in hebt, hebben wij.

Vanuit onze vestiging in Hattemerbroek bedienen wij een groot publiek met onze barbecue en catering. Wij hebben verschillende barbecuepakketten, hapjesschotels of partypannen met kwaliteitsvlees van je eigen slager voor je samengesteld. Heb je een groot evenement zoals een buurtfeest, een zakelijk evenement of bijvoorbeeld een jubileum? Ook dan ben je bij Slagerij van Guilik aan het juiste adres. Kortom, voor kwaliteitsvlees van de slager zit je bij ons goed!

Vleespakket slager

Een vleespakket van de slager is leuk om te krijgen of om cadeau te geven aan een echte vleesliefhebber. Geen rompslomp met bestellen, want de vleespakketten van Slagerij van Guilik zijn eenvoudig online te bestellen of op te halen in onze slagerij.

Wij hebben verschillende vleespakketten, voor elk budget, een passend pakket in een leuke geschenkdoos! En als je wilt kun je een persoonlijke boodschap aan je vleespakket van de slager toevoegen! Hoe leuk is dat?

Kies jij voor ‘vleespakket 1’ gevuld met o.a. 4 slagers gehaktballen, 2 fijne slagers rookworsten en een hamrollade? Of een wat luxer vleespakket zoals ‘vleespakket 3’ waar ook nog eens riblappen, 2 Gepaneerde Filet Schnitzel en 2 kipfilets bij in zitten?

We hebben ook een heel leuk en uniek cadeau voor Sarah of Abraham. Wat dacht je van onze Sarah of Abraham pop van vlees? Erg leuk om de jarige job als cadeau te geven. Heb je vragen over onze vleespakketten of wil je iets op maat samengesteld? Neem gerust contact met ons op via info@slagerijvanguilik.nl.

Hoe het allemaal begon met Slagerij Zwolle!

Er gaat een hele geschiedenis vooraf, voordat wij bekend werden als Slagerij Zwolle. In 1923 liet de oude van Guilik, in Ede, een voor die tijd ultramoderne slagerij bouwen. 

In deze slagerij werd zowel varkens-, rund- als paardenvlees verkocht.  Dat was in die tijd  een unicum, omdat slagers uitsluitend één soort vlees verkochten. 

Er waren spekslagers die uitsluitend varkensvlees verkochten, vleesschouwers die uitsluitend rundvlees verkochten en tot slot paardenslagers die paardenvlees verkochten. 

Door het samenvoegen van verschillende vleessoorten in één slagerij, ontstond een moderne totaal slagerij! Hierdoor groeide Slagerij van Guilik in Ede uit tot een ‘begrip’ in het dorp.

team slagerij zwolle

Wist jij dit al?

Vroeger werd er een aandrijfwiel op de gehaktmolen gelast en een grote elektromotor op de verdieping erboven gemonteerd. 

De canvas aandrijfband werd door twee gaten in het plafond aangedreven. Omdat van Guilik zo trots was op deze noviteit, noemde hij de slagerij vanaf toen: “Electrische Slagerij van Guilik”. 

Later groeide de slagerij uit tot “Slachterij Gebroeders van Guilik”. Hier werden in de jaren ‘70 1200 varkens en 50 tot 60 runderen in de week geslacht. De slachterij is later weggekocht, omdat deze zich midden in het woongebied bevond.

En sinds 2013...

Is Hattemerbroek onze uitvalsbasis voor de BBQ en catering. Vanuit hier verzorgen wij al jouw BBQ, buffetten, hapjes en partypannen. Chef Annemarie draagt zorgt voor een knal feest! Of het nu gaat om een kleine hapjesschotel of een uitgebreide barbecue. Echt alles is mogelijk. Benieuwd naar onze collega’s? Lees hier dan meer. 

Vleespop van de slager? Ook bij slagerij Zwolle!

Hieper de piep hoera hij of zij is 50 jaar!

Ook leuk om te geven is een Abraham of Sarah! Een mooie vleespop voor de 50-jarige voor slechts € 39,-.

Bel of mail ons voor alle mogelijkheden!

Bel onze ambachtelijke slagerij in Zwolle op telefoonnummer: 038 – 4217437.

(Voor algemene vragen graag bellen naar Hattemerbroek: 038-3765976)

Wat vinden onze klanten?
Jolinde Kolman
Top geregeld! Ze denken goed mee van te voren maar helpen ter plekke ook met het opbouwen van de partytent welke wij hadden bijvoorbeeld. Vlees, salades en sauzen was meer dan genoeg en perfect qua smaak!
Bé Blom
In een woord gewoon super!!!!!
Erwin Horst
Recentelijk hebben wij een vleesschotel besteld. Deze zag er niet alleen smakelijk uit, het smaakte ook prima. Een mooi assortiment inclusief brood. Iedereen was wederom tevreden. Als je op zoek bent naar een goed product, dan is dit echt een zaak waar je naar toe moet
Jan de Weerd
Niet te duur veel eten voor het geld was echt lekker alles voor herhaling vatbaar
Richard - Zwolle
We hebben al vaker een stamppotten buffet gehad, vorige keer was super en nu weer. Onze bezoekers hebben er ook van genoten. Een enkeling vroeg ook waar het vandaan kwam.
Wim - Zwolle
Wederom uitstekende producten (dit keer hapjes) en service. We komen zeker terug.

Meer weten over Slagerij Zwolle?

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES