Waar ben je naar op zoek?

Barbecue in Wezep organiseren?

Slagerij van Guilik heeft kwaliteitsvlees en barbecues
feesten verzorgd
0 +
barbecuepakketten verkocht
0 +
bij te bestellen artikelen
0
groot pand in Hattemerbroek
0
BBQ Wezep

Zorgeloos een barbecue organiseren in Wezep?

Wilt u een catering of een barbecue in Wezep of regio organiseren, maar heeft u geen zin in alle rompslomp die hierbij komt kijken? Maak je barbecue compleet zonder zelf boodschappen te doen en bestel complete barbecuepakketten van Slagerij Van Guilik. 

Vlees, salades, stokbrood, borden en bestek. En natuurlijk niet te vergeten de gas barbecue! Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. U verstuurt de uitnodigingen en wij regelen de rest voor u!

Wij bezorgen uw bestelling in de regio Wezep of u kunt uw bestelling af komen halen in Hattemerbroek. 

Laten bezorgen in Wezep of afhalen

De barbecuepakketten van Slagerij Van Guilik zijn te bestellen vanaf 10 personen. Minder dan 10 personen? Geen probleem, wij helpen u dan graag bij ons in de Slagerij in de Boni Supermarkt in Zwolle. 

Laat het barbecuepakket bezorgen in Wezep op een tijdstip naar keuze. Of kom uw pakket afhalen in onze vestiging aan de Duurzaamheidsstraat 19c in Hattemerbroek.

Vanuit Wezep is het maar 10 minuten rijden naar Hattemerbroek. 

Maak uw evenement compleet met catering van Slagerij Van Guilik

Of laat u volledig ontzorgen door een compleet verzorgde barbecue te regelen.

Waarom Slagerij van Guilik?

Echt slagersvlees

Bezorging op het gewenste moment

Complete barbecue

Inclusief barbecue, borden en bestek

Maak uw barbecue in Wezep compleet met Slagerij Van Guilik!

Slagerij Van Guilik is een familiebedrijf dat sinds 1986 is gevestigd in de Boni Supermarkt in Zwolle. Vanuit daar bedienen wij een groot publiek met onze kwaliteitsproducten.

Wij verzorgen al jaren barbecues en catering voor o.a. feesten, bedrijfsfeesten en particulieren. Samen met u stellen wij een passend menu samen, om uw evenement helemaal af te maken!

Naast het verzorgen van catering en barbecue, kunt u bij ons ook terecht voor de huur van artikelen. Bijvoorbeeld: tenten, tafels, stoelen, maar ook servies. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Wat vinden onze klanten?

Méér dan geweldig

Iedereen was één en al lof over het totale aanbod van Van Guilik. Oa de opmerking van iemand die al zeer veel feestjes en recepties gehad had zei: Deze stond met Stip boven aan. Geweldig lekker gegeten! Top verzorgd en van alles was méér dan genoeg. 5 sterren is eigenlijk te weinig.
Zwolle

Super georganiseerd

Alles bij jullie geboekt, tent,barbeque,stoelen,tafels etc.Iedereen was vol lof over het eten, het feest moesten de gasten zelf maken en dat was geweldig geslaagd,een 10 voor jullie.en voor ons een super herinnering.
Heerde

Goede kwaliteit en fijne samenwerking

Topkwaliteit en prima catering. De thuisbakkers waren ook fantastisch
Heerde

top

Fijne Catering gehad voor ons feest. We kregen veel complimenten over het eten. Aanrader!!
Ijsselmuiden

Fantastische maaltijden en salades!!!

Waanzinnig lekker eten!!’
Kampen

Lekker gegeten

We hebben een stampot buffet gehad het was erg lekker, alleen hadden we voor 8 personen besteld maar we hadden met 5 net genoeg.
Riphagen
1526 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Vragen? Opmerkingen?
Neem contact op met Slagerij van Guilik!

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES