Luxe barbecue op jullie bruiloft organiseren?

Een compleet verzorgde BBQ op jullie bruiloft

Even net die andere look & feel op jullie bruiloft? Geen chic diner, maar een bruiloft waar alles draait om eten in een ontspannen sfeer? Kies dan voor een barbecue cateraar op jullie bruiloft, want dat is pas uniek én sfeervol!

Slagerij van Guilik helpt graag om jullie trouwfeest perfect te maken met een compleet verzorgde barbecue. Jullie trouwdag is dé dag van jullie leven en alles hoort natuurlijk perfect te zijn. Deze dag moeten jullie, maar ook jullie gasten nooit meer vergeten.

Met onze compleet verzorgde BBQ op jullie bruiloft komt niemand tekort én worden er culinaire herinnering gecreëerd. Al jullie gasten kunnen eenvoudig zelf kiezen waar ze zin in hebben. En of jullie nou gaan voor een BBQ bruiloft in de achtertuin, beurshal of andere feestlocatie, voor ons als barbecue cateraar is niets te gek.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van compleet verzorgde barbecues, zorgen wij ervoor dat jullie barbecue bruiloft soepeltjes verloopt, zodat jullie volop kunnen genieten van deze prachtige dag!

Een BBQ op jullie bruiloft? Vraag vandaag nog een offerte op. Wij denken graag mee met jullie plannen en verrassen jullie graag met onze ruime keuzemogelijkheden die gaan van een compleet verzorgde barbecue tot aan verhuurartikelen, drankjes en heerlijke desserts.

Bekijk ons assortiment voor BBQ bruiloften

Populair

BBQ All-in VIS Pakket

Ontdek ons vis-BBQ pakket: 2 zalmfilets, 2 garnalenspiezen, 1 pangasiusfilet, 3 salades, stokbrood, kruidenboter en meer!

Vanaf 23,50 p.p.

Bekijk de opties

Populair

BBQ Box B

Complete BBQ Box: 5 soorten vlees, 2 salades, 3 sauzen, stokbrood met kruidenboter. Vanaf 4 personen, slechts €14,95 p.p. Excl. BBQ en servies.

Vanaf 14,95 p.p.

Bekijk de opties

Populair

BBQ Box A

Complete BBQ Box: 5 soorten vlees, 2 salades, 3 sauzen, stokbrood met kruidenboter. Vanaf 4 personen, slechts €11,95 p.p. Excl. BBQ en servies.

Vanaf 11,95 p.p.

Bekijk de opties

Populair

bbq op gas

BBQ All-in aanbieding

All-in BBQ: 10 soorten vlees, 3 salades, 4 sauzen, vers brood, servies, professionele BBQ en bezorgopties. Perfect voor elke gelegenheid!

Vanaf 18,50 p.p.

Bekijk de opties

Populair

luxe barbecue

BBQ All-In de Luxe

Voor de echte BBQ liefhebber: 12 soorten vlees, 5 salades, vers brood, luxe servies, BBQ/megapan met gratis schoonmaak. Bezorgopties beschikbaar!

Vanaf 23,50 p.p.

Bekijk de opties

Populair

vlees op rooster

BBQ VOORDEEL NR 1

Geniet van 5 soorten vlees, 2 salades, 3 sauzen, vers brood, servies, BBQ, en bezorgopties. Perfect voor elke BBQ!

Vanaf 15,00 p.p.

Bekijk de opties

Populair

BBQ VOORDEEL NR 2

Een heerlijke voordeel BBQ met 4 stuks vlees, 2 salades, sausjes, stokbrood met kruidenboter, borden en bestek en een BBQ met gas.

Vanaf 13,50 p.p.

Bekijk de opties

Populair

BBQ All-in Veganistisch

Vanaf 20,50 p.p.

Bekijk de opties

Populair

BBQ All-in Vegetarisch

Vijf vegetarische BBQ-items met vegan worst, burger, groentespies, gegrilde maiskolf, en vegetarische wrap, plus rauwkost- en scharreleisalade.

Vanaf 19,50 p.p.

Bekijk de opties

Populair

Bedrijfsbarbecue de Luxe incl drinken

Luxe All-in BBQ voor zakelijke events bij Slagerij van Guilik! Inclusief 12 soorten vlees, 5 salades, verse sauzen, brood, luxe servies, onbeperkt drinken, ijsbuffet en alle benodigde materialen.

Vanaf 41,00 p.p.

Bekijk de opties

Populair

Bedrijfsbarbecue incl. drinken

Complete All-in BBQ voor zakelijke events bij Slagerij van Guilik! Inclusief 10 soorten vlees, 3 salades, sauzen, stokbrood, dranken, en alle benodigde materialen.

Vanaf 36,00 p.p.

Bekijk de opties

Populair

BBQ ALL-IN ZONDER VARKENSVLEES

BBQ pakket zonder varkensvlees, niet halal geslacht. Bevat pepersteak, runderhamburger, kip BBQ worst, Toscaanse kipfilet, kipsaté, salades, sauzen, stokbrood, en compleet servies.

Vanaf 18,50 p.p.

Bekijk de opties

Luxe barbecue bruiloft met grillmaster!

Het organiseren van een barbecue wordt echt niet meer alleen gedaan bij tuinfeesten. Het is namelijk enorm ‘trending’ op bruiloften. Met een luxe barbecue bruiloft van Slagerij van Guilik genieten jullie van de zon in jullie gezicht en tevens de lekkerste gerechten. 100% wedding proof dus!

Onze grillmasters maken voor jullie en jullie gasten de heerlijkste gerechten klaar op onze barbecues. Van een goed gebakken pepersteak of fijne garnalenspiesjes met knoflookmarinade tot aan gegrilde groentes. En dit doen zij natuurlijk op mooi gepresenteerde barbecues en serveren al dit lekkers op mooi aangeklede buffettafels.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Jullie kunnen de luxe barbecue bruiloft zo uitgebreid maken als jullie zelf willen. Willen jullie bijvoorbeeld ook iemand die de drankjes verzorgd, tafels gepast dekt en ook weer leeghaalt? Geef dit dan aan ons door. Wij zijn de BBQ cateraar voor jullie bruiloft en verzorgen een compleet verzorgde barbecue!

Ook huurartikelen voor jullie barbecue huwelijk!

Naast het verzorgen van een complete barbecue catering, kunnen wij ook alles rondom de aankleding verzorgen. Denk aan de verhuur van partytenten, (sta)tafels, stoelen, banken, koelers en nog veel meer.

Maar denk bijvoorbeeld ook aan glaswerk, borden, bestek, een biertap met vol fust en een mooie barombouw met biertafel. De mogelijkheden zijn enorm. Wij bespreken graag met jullie waar behoefte aan is en hoe wij in jullie wensen kunnen voorzien.

Neem voor alle verhuurmogelijkheden eens een kijkje op onze huurartikelen pagina of neem contact met ons op.

Barbecue
trouwfeest

Willen jullie een barbecue organiseren op jullie trouwfeest? Het organiseren van een bruiloft kost al genoeg tijd en daarom nemen wij de organisatie van de barbecue op jullie trouwfeest compleet uit handen. Zo hebben jullie één vast aanspreekpunt als het gaat om de BBQ catering op jullie trouwfeest.

Wij gaan met jullie in gesprek om de wensen door te nemen en komen graag op de trouwlocatie kijken wat de mogelijkheden zijn. In overleg met jullie kunnen wij dan afstemmen hoe wij de trouwfeest BBQ inrichten. Zo kunnen jullie rekenen op catering op maat.

Jullie kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om gasten zelf gerechten op te laten halen bij onze barbecues. Jullie kasten kiezen dan zelf waar ze zin in hebben en kunnen erop wachten. Of laat onze chefs alvast wat ‘hardlopers’ op de grill leggen, zodat iedereen direct wat mee kan pakken. Het is maar net wat past bij jullie wensen.

Met een compleet verzorgde BBQ op jullie trouwfeest wordt jullie dag één groot succes! Geniet van een heerlijke barbecue ervaring met je juiste look en feel en sluit jullie avond af met huisgemaakte desserts zoals bijvoorbeeld een ijsbuffet, dessertbuffet of ons ijsbuffet royal.

Bruiloft catering

Als BBQ cateraar voor bruiloften verzorgen wij al jaren complete bruiloft cateringen in Zwolle en omstreken. Met een team van enthousiaste medewerkers zorgen wij dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt.

Een bruiloft catering, eens iets anders. Het geeft een leuke twist aan jullie speciale dag. Wij hebben een gevarieerde BBQ catering, met een ruime keuze aan heerlijk barbecuevlees, maar ook vis en veganistische gerechten. Dit in combinatie met salades en stokbrood met kruidenboter zorgt voor een heerlijk en ontspannen barbecue bruiloft.

Sluit het barbecue diner af met een heerlijk dessertbuffet. Denk aan een coupe met ijs of luxe toetjes, zoals bavarois tulbanden, spekkoek en vers fruit! Is iedereen uitgegeten? Dan zorgen wij ervoor dat alles wordt opgeruimd, zodat jullie kunnen gaan genieten van het avondprogramma.

Op zoek naar een goede BBQ catering voor jullie bruiloft? Dan zitten jullie bij Slagerij van Guilik helemaal goed. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jullie perfecte BBQ huwelijksdag!

Goed om te weten. Wij kunnen rekening houden met speciale dieetwensen. Bekijk gerust alvast ons barbecue assortiment en laat je inspireren door de mogelijkheden.

BBQ bruiloft kosten

Willen jullie een geheel verzorgde BBQ tijdens jullie bruiloft? Dan begrijpen we dat je benieuwd bent naar de kosten. Bij het organiseren van een barbecue bruiloft zijn er verschillende factoren die van invloed zijn op de totale kosten.

Het gastenaantal, het type barbecue arrangement, het drankenpakket, maar ook aanvullende voorzieningen zoals aankleding, partyverhuur of personeel op jullie bruiloft spelen hierin een rol. De BBQ bruiloft kosten bepaal je helemaal zelf.

Wij kunnen jullie adviseren over de hoeveelheid, zodat er voldoende vlees, barbecue bijgerechten en drankjes zijn. Op basis hiervan krijgen jullie een passende offerte. Nieuwsgierig wat de kosten zijn voor jullie BBQ bruiloft? BBQ bruiloft kosten opvragen

Veelgestelde vragen over onze
BBQ bruiloft opties

Dit ligt voornamelijk aan de groepsgrootte. Zijn er bijvoorbeeld veel kinderen of juist voornamelijk volwassenen aanwezig? In het tweede geval zijn er meer hapjes nodig. Wij raden aan minimaal 6 hapjes, mix van koud en warm, per persoon.

Zeer smakelijk en goed verzorgd

Het eten was ruim op tijd, er was meer dan genoeg en het was zeer goed op smaak. Niet te flauw, Niet te pittig of zout, gewoon precies goed! De gehaktballetjes met ketjapsaus zijn echt fantastisch! Alle gasten hebben enorm gesmuld, ook degenen die vegetarisch wilden. Hartelijke dank voor deze heerlijke ervaring!

Laila Porcu

Was weer prima voor elkaar

Alles stond klaar en iedereen vond het heerlijk, misschien wat meer rauwkost ipv zoveel salades, mensen vinden het lekker om hier mee te dopen in jullie sausjes.

c.w.r.m. koele

Geweldige kwaliteit en service!

We hebben een kerst BBQ voor onze medewerkers van Helder Makelaars/Hypotheek/Verzekering geregeld. Het vlees was van super kwaliteit net zoals de salades. Richard de kok heeft er een leuke avond van gemaakt vol humor en enthousiasme. We laten hem graag nog eens terugkomen!

Rob Schouten

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES