Waar ben je naar op zoek?

Stamppot buffetten

stamppotten

Stamppot buffet, hoe leuk is dat!

Ga je een feestje geven? Denk aan een verjaardag, jubileum of misschien organiseer jij wel een evenement op de zaak? Hoe leuk is het om jouw evenement af te sluiten met een lekker stamppot buffet? En het is natuurlijk ook erg lekker als je ‘gewoon’ zin hebt in een warm buffet.

Wil je nou echt iets anders? En echt Hollands? Ga dan zeker voor zo’n winters buffet. Heerlijk op een koude winteravond in december!

Wij hebben verschillende overheerlijke buffetten in ons assortiment van een ‘oer Hollandse’ boerenkool tot aan rode kool schotel met hachee en appeltjes. Liever hutspot met klapstuk? Er is keuze zat in onze stamppotten!

Alle buffetten van Slagerij van Guilik zijn huisgemaakt en altijd vers bereid! Dus, zin in ‘Hollandse pot?’ Bestel dan eenvoudig online of kom naar de winkel.

Waarom Slagerij van Guilik?

Inclusief porseleinen borden, stalen bestek en servetten

Eenvoudig te bestellen

Geschikt voor 20+ personen

Bezorging op het gewenste moment

stamppot buffet 2

Overheerlijk buffet bestellen?

Onze buffetten zijn rijkelijk gevuld en er is voor elk wat wils. Hoe klinkt zuurkool met spekjes en fijne slagers rookworst of andijvie stamppot met gebraden rundervinken in heerlijke jus? 

Voor de liefhebbers zelfs hete bliksem met appel en spekjes.

De buffetten bestaan uit 3 soorten stamppot, vleesgerechten en bij één variant zelfs heerlijke bijgerechten zoals zilveruitjes, appelcompote of augurken. Alle buffetten worden geleverd met porseleinen borden en stalen bestek. 

Dus opscheppen en smullen maar! Je kunt jouw favoriete buffet eenvoudig online bestellen! 

Warm laten bezorgen of zelf opwarmen?

De stamppot buffetten van Slagerij van Guilik kun je warm laten bezorgen. Bij jou thuis of op locatie? Jij kiest de plek en het tijdstip, wij komen leveren.

Je kunt de buffetten ook zelf opwarmen en krijgt de buffetten dan compleet geleverd in RVS bakken. Deze plaats je eenvoudig in onze chafing dishes. Ook krijg je een handige gebruiksaanwijzing, zodat het opwarmen nooit kan mislukken. Alvast benieuwd wat je te doen staat? Bekijk de online gebruiksaanwijzing hier.

Wat vinden onze klanten?

Méér dan geweldig

Iedereen was één en al lof over het totale aanbod van Van Guilik. Oa de opmerking van iemand die al zeer veel feestjes en recepties gehad had zei: Deze stond met Stip boven aan. Geweldig lekker gegeten! Top verzorgd en van alles was méér dan genoeg. 5 sterren is eigenlijk te weinig.
Zwolle

Super georganiseerd

Alles bij jullie geboekt, tent,barbeque,stoelen,tafels etc.Iedereen was vol lof over het eten, het feest moesten de gasten zelf maken en dat was geweldig geslaagd,een 10 voor jullie.en voor ons een super herinnering.
Heerde

Goede kwaliteit en fijne samenwerking

Topkwaliteit en prima catering. De thuisbakkers waren ook fantastisch
Heerde

top

Fijne Catering gehad voor ons feest. We kregen veel complimenten over het eten. Aanrader!!
Ijsselmuiden

Fantastische maaltijden en salades!!!

Waanzinnig lekker eten!!’
Kampen

Lekker gegeten

We hebben een stampot buffet gehad het was erg lekker, alleen hadden we voor 8 personen besteld maar we hadden met 5 net genoeg.
Riphagen
1526 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Een buffet iets voor jou feestje?

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES