Waar bent u naar op zoek?

Kwaliteit

Slagerij van Guilik staat voor kwaliteit.

Al sinds de opening in 1986 staan we bekend om de slogan: ‘Kwaliteit vraagt u, bij ons slaagt u!’

Onze werknemers zijn HACCP gecertificeerd. Hiermee zijn wij op de hoogte van de hoogste kwaliteitseisen rondom hygiëne en voedselveiligheid. In ons gehele productieproces worden de mogelijke risico’s voor de veiligheid van het voedsel in kaart gebracht, en hoe wij deze risico’s kunnen beheersen. Hierdoor staan wij niet voor verrassingen en kunnen wij u een vers en goed product leveren. Daarom worden onze producten in HACCP koelboxen geleverd waarin de producten gegarandeerd 6 uur lang koel blijven. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw stukje vlees perfect in conditie blijft. Ook beschikken wij over 8 koelaanhangers, die uw producten goed koel houden.

Ons materiaal wordt elk jaar weer gecontroleerd of het nog aan de hoogste veiligheidseisen voldoet. Zo leveren wij u een kwalitatief goede BBQ, die veilig is en bovendien altijd goed brandt. Hierdoor bakt u snel en gemakkelijk uw vlees op de BBQ. Onze BBQ’s zijn van de hoogste kwaliteit van het hoogstaande merk Hendi. De BBQ’s zijn goed dichtgebouwd zodat ze ook in de wind nog goed bakken.

In onze slagerij werken 5 gediplomeerde slagers. Zij hebben allen een Slagers Vak Opleiding (SVO) gevolgd. Zij weten dus alles van een top stukje vlees, van hoe dit gesneden moet worden, tot hoe dit gekruid en gebakken moet worden. Als enige ambachtelijke slager in de supermarkt in Zwolle, kunnen wij u topservice en kwaliteit leveren voor een messcherpe prijs. Alles kan voor u naar wens worden gesneden en klaar gemaakt.