Offerte op maat

Vraag een offerte op maat aan!

Slagerij van Guilik voorziet in al jullie wensen. Wij regelen niet alleen vlees, stokbrood, sausjes en servies, maar ook de BBQ zelf! Meer weten over de opties? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op maat.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Laat ons weten wat je wensen voor de barbecue zijn en wij denken graag met je mee

Bekijk onze nieuwe brochure

Op je gemak de mogelijkheden van Slagerij van Guilik bekijken? De vereniging of jouw bedrijf laten zien welke mogelijkheden wij bieden?

Bekijk dan onze brochure. En heb je vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!

Brochure van Guilik

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES