Terug naar het overzicht
Wat krijg ik allemaal?
Een dikke entrecôte, gerijpt in de been. Een heerlijk mals stuk vlees. De Club Steak zit tussen de Côte de Boeuf en de T-Bone steak in. Gunstig geprijsd maar zeker niet minder van smaak of kwaliteit! De Club Steaks zijn eerst 10 dagen gerijpt in de been en vervolgens ingevroren. Nadat ze zijn ingevroren worden ze gezaagd op 4 cm, dé perfecte dikte om de buitenkant mooi bruin te krijgen en de binnenkant toch mooi rosé of rood te houden. Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een prachtige uitstraling. Verkrijgbaar rechtstreeks vanuit de diepvries bij onze BBQ & Catering in Hattemerbroek. Kom gerust langs, het ligt op voorraad.

Club Steak 4 cm Skin Packed (circa 1,1 kg)

Club Steak, gerijpt in de been, heerlijk mals en gunstig geprijsd. Verkrijgbaar bij BBQ & Catering Hattemerbroek.

27,45 p.s.  

Aantal
- +
Prijs per stuks
0
27.45

Klanten beoordelen ons met een 9,8

Vlees van de échte slager

Wij doen de afwas voor je

Bezorging op elk gewenst moment

Onderstaande artikelen kunnen bij worden besteld
Bavette Skin Packed (circa 1,5 kg)
Veelzijdig vlees, bakken als biefstuk maar ook perfect voor rollade. Heerlijk vet doorregen vlees uit de vang van het rund. In de Franse keuken hoog aangeschreven stuk vlees dat inmiddels volledige bekendheid heeft in Nederland. Inmiddels niet meer weg te denken uit het BBQ assortiment van de betere slager. Zeer veelzijdig stuk vlees, het laat zich bakken als biefstuk maar is ook te verwerken tot runderrollade met de feestdagen. Dit vlees is grover van structuur en moet gesneden worden op de draad (haaks op de vezel) zodat het vlees mooi mals wordt. Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een prachtige uitstraling. Verkrijgbaar rechtstreeks vanuit de diepvries bij onze BBQ & Catering in Hattemerbroek. Kom gerust langs, het ligt op voorraad.
41,25 p.s.  
- +
Picanha Skin Packed (circa 1,6 kg)
De zachte punt van de staartstuk. Super stoer, een waar spektakel! De picanha wordt ook wel staartstuk genoemd, maar dan alleen het zachte punt en met een goede vetbedekking. Gebruik wel een BBQ met een deksel. Door de vetrand slaat al snel de vlam er in. Met een deksel dooft de vlam, maar pas wel op als je de deksel open doet! Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een prachtige uitstraling. Verkrijgbaar rechtstreeks vanuit de diepvries bij onze BBQ & Catering in Hattemerbroek. Kom gerust langs, het ligt op voorraad.
41,90 p.s.  
- +
Ribeye 4 cm Skin Packed (circa 560 gram)
Ribeye is, door marmering en vet, één van de sappigste stukken vlees. De ribeye snijden we uit het sappigste stukje vlees uit de fijne rib van het rund. Dit onderdeel is botermals en ligt naast de dunne lende (entrecôte) van het rund.  De malsheid en rijke volle smaak dankt de ribeye aan de marmering en vet (eye) dat in het vlees zit. Dit is een ware sensatie voor de smaakpapillen. In ons assortiment is de ribeye een echte hardloper. De ribeye is perfect voor op de grill of BBQ. Als u het daarop bereidt krijgt het vlees de beste smaak. Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een prachtige uitstraling. Verkrijgbaar rechtstreeks vanuit de diepvries bij onze BBQ & Catering in Hattemerbroek. Kom gerust langs, het ligt op voorraad.
24,00 p.s.  
- +
Short Ribs Skin Packed (circa 2 kg)
Borstribben met vlees, vergelijkbaar of zelfs beter dan spareribs. Borstribben met vlees van het Limousin rund. De vlees en vet verhouding is perfect. De structuur van het vlees is vrij grof en ook iets stug. Hierdoor kun je het beste de short ribs volgens de low & slow methode bereiden op een bbq met deksel. Gebruik tijdens de bereiding een lekkere marinade of een dry rub (kruiden). Na enkele uren op de BBQ zul je versteld staan van het eindresultaat. Verkrijgbaar rechtstreeks vanuit de diepvries bij onze BBQ & Catering in Hattemerbroek. Kom gerust langs, het ligt op voorraad.
39,90 p.s.  
- +
SKU: 840
Wat krijg ik allemaal?

Wat krijg ik allemaal?

Een dikke entrecôte, gerijpt in de been. Een heerlijk mals stuk vlees.

De Club Steak zit tussen de Côte de Boeuf en de T-Bone steak in. Gunstig geprijsd maar zeker niet minder van smaak of kwaliteit! De Club Steaks zijn eerst 10 dagen gerijpt in de been en vervolgens ingevroren. Nadat ze zijn ingevroren worden ze gezaagd op 4 cm, dé perfecte dikte om de buitenkant mooi bruin te krijgen en de binnenkant toch mooi rosé of rood te houden.

Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een prachtige uitstraling.

Verkrijgbaar rechtstreeks vanuit de diepvries bij onze BBQ & Catering in Hattemerbroek. Kom gerust langs, het ligt op voorraad.

Verzend- en retourvoorwaarden

Bezorgvoorwaarden:

Bestellingen kunnen tot 72 uur van tevoren via de website worden geplaatst.

Bezorging is gratis bij bestellingen vanaf 6 maaltijden.

Bestellingen worden geleverd in een koelbox die minimaal 6 uur koel blijft.

Ophalen kan bij de vestiging in Hattemerbroek, van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Retourvoorwaarden:

Herroepingsrecht geldt niet voor etenswaren.

Voor overige producten geldt een retourtermijn van 14 dagen, waarbij de volledige kosten worden vergoed.

Voor meer informatie, bezoek onze klantenservicepagina.

Andere opties