Waar ben je naar op zoek?

BBQ en vlees in Apeldoorn?

Slagerij van Guilik biedt verschillende barbeceupakketten aan
feesten verzorgd
0 +
barbecuepakketten verkocht
+
bij te bestellen artikelen
0
groot pand in Hattemerbroek
0
barbecue in apeldoorn

Onbezorgde barbecue in Apeldoorn?

Dit is geen probleem met de barbecuepakketten van Slagerij van Guilik. Of het nou gaat om een buurtbarbecue of (zakelijk) evenement. Maak uw barbecue in Apeldoorn en omgeving compleet met vlees van de enige échte slager! 

Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld! Vlees, verschillende sauzen, stokbrood, salades, servies en zelfs een gas barbecue! Niets wordt aan het toeval overgelaten. 

Bestellingen kunnen worden afgehaald in Hattemerbroek, maar ook bij u thuis worden bezorgd. 

Afhalen of bezorgen in Apeldoorn

Barbecuepakketten zijn te bestellen vanaf 10 personen? Bent u met minder, kom dan langs in onze slagerij in de Boni Supermarkt in Zwolle. 

Uw bestelling is af te halen bij ons pand in Hattemerbroek. Laten bezorgen in Apeldoorn, Meppel of Deventer is ook mogelijk. 

Afhalen is mogelijk bij ons pand aan de Duurzaamheidstraat 19c in Hattemerbroek.

Apeldoorn ligt ideaal gelegen, waardoor u binnen 35 minuten in Hattemerbroek kunt zijn. 

Kies uw All-in Barbecue pakket in Apeldoorn!

Waarom Slagerij van Guilik?

Echt slagersvlees

Bezorging op het gewenste moment

Complete barbecue

Inclusief barbecue, borden en bestek

Slagerij van Guilik, saat ook voor u klaar in Apeldoorn en omgeving!

Een familiebedrijf in hart en nieren! Sinds 1986 zijn wij  gevestigd in de Boni Supermarkt in Zwolle. Vanuit hier bedienen wij een breed publiek met onze kwaliteitsproducten. Daarnaast is het ook mogelijk om bestellingen af te halen bij onze vestiging in Hattemerbroek.

Wij verzorgen al jarenlang complete catering en barbecues in Apeldoorn en omgeving. In overleg met u stellen wij een passend menu samen. Zo wordt het een top feest! 

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van benodigdheden voor BBQ of catering in Apeldoorn. Denk aan borden, glazen en bestek. Maar, ook voor stoelen, tafels en tenten kunt u bij ons terecht. 

Barbecue spiesjes op de barbecue
Vragen? Opmerkingen?
Neem contact op met Slagerij van Guilik!

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES