Waar ben je naar op zoek?

Het drankenpakket
Drinken

Wat krijgt u allemaal bij een All-in dranken aanbieding:

Glazen

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Prijzen

Wij rekenen € 7,98 per persoon voor het drinken. Hiervoor kan u de hele avond gebruik maken van de dranken. Dit leveren wij in ruime hoeveelheid aan. Alle niet geopende flessen en pakken moeten retour.

Koel geleverd

Bij een grote bestelling bijvoorbeeld in combinatie met een BBQ adviseren wij u één van onze koelaanhangers te huren voor slechts € 85,-

Retour

Alle statiegeld flessen en kratten moeten weer retour. Alle ongeopende verpakkingen nemen wij retour.

Alleen mogelijk in combinatie met een BBQ, buffet of andere bestelling.

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES