Een gegarandeerd succes nodig?

Partypan voor
een geslaagd feest!

Ben jij jarig binnenkort en organiseer je daarvoor een feestje? Staat er binnenkort een bedrijfsfeest op de planning? Of misschien komt de familie samen voor een feestdag? Leuk! Alleen het bereiden van alle hapjes en maaltijden kan flink een karwei zijn.

Heb jij geen zin om de hapjes zelf te bedenken én te bereiden? Wij zijn er voor je! Bestel een heerlijke partypan van Slagerij van Guilik en jij zet zonder moeite de lekkerste hapjes op tafel. En jouw feestje wordt gegarandeerd een succes.

In 30 minuten ben jij al klaar en deze heerlijke partypannen zijn ongetwijfeld een unieke toevoeging op jouw feestje. Bovenal zijn de hapjes gewoon enorm lekker. Meer weten? Lees gauw verder.

Al eens gedacht aan een van Guilik partypan?

Een feestje organiseren, maar weet je niet welke hapjes je wilt bereiden? Kies dan voor een partypan van Slagerij van Guilik. Heerlijke hapjes én enorm veel keuze. Er is dus altijd wel een pan die bij jou en jouw gasten in de smaak valt.

Met een van Guilik partypan zet jij in een ogenblik een volledige pan met heerlijke hapjes voor iedereen op tafel. We geven je een aantal ideeën:

Idee 1 - een hapjespan als maaltijd

Samen met vrienden of familie een lekker hapje eten? Kies voor de Partypan deluxe.

Een pan met heerlijk vlees, zoals spareribs, Zwolse speklapjes, Indische gehaktballetjes en meer!
Dit serveren we met heerlijke nasi Goreng en satésaus. Voldoet als een maaltijd voor 10-15 personen en voor hapje voor 20-30 personen. Genoeg voor iedereen om te genieten dus!

Idee 2 - een hapjesschotel voor bij de borrel

Zoek je een kleine, warme hapjes voor een groep van 10-15 personen. Dan is de Partypan klein kip een topper! Uitgerust met 4 soorten verse kip is dit precies wat jij zoekt. Heerlijke kipballetjes, kipdrumsticks, mini kipsaté en zalige Toscaanse kipfilet stukjes maakt deze borrel helemaal compleet. Perfect voor een feestje of evenement. Eén pan bevat 100 hapjes.

Idee 3 - een partypan voor jouw feest

Wil je groots uitpakken? Wij adviseren je Partypan deluxe 1. In deze pan zit echt alles wat je nodig hebt. Laten we beginnen met het vlees: met 150 stuks aan hapjes zit jij echt helemaal goed.

Spareribs, Toscaanse kipstukjes, Zwolse speklapjes en meer! Maar ook kun je deze naar eigen wens invullen. Verder is deze pan uitgerust met knapperig stokbrood en zelfs 3 heerlijke salades. Leef je helemaal uit met de partypan deluxe voor een heerlijk feestje.

Het vlees in onze partypannen wordt vers bereid in onze slagerij. Het vlees is dus van de hoogste kwaliteit, en dat proef je!

Lees meer over de partypannen van Slagerij van Guilik of bestel er gewoon een!

Eet Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES