Waar ben je naar op zoek?

Vier Pasen met Slagerij van Guilik
Pasen vieren

Gezelligheid en samenkomen met Pasen?

De narcissen laten zich weer zien, het weer wordt wat beter en er hangt een voorjaarsgevoel in de lucht. Het is weer bijna Pasen! Dit jaar valt Pasen op zondag 9 april en maandag 10 april.

Niets fijner dan genieten met z’n allen. Genieten van het eieren zoeken, eieren versieren en vooral van het samenzijn. En wellicht ook wel samen eten? 

Ga jij voor ons heerlijke culinaire paasbuffet? Steek je de BBQ al lekker aan? Of duik je zelf de keuken in en braad je een heerlijke ham- of kiprollade? 

Bekijk hieronder al ons lekkers voor de paasdagen! 

Bekijk ons paasassortiment

Aanbod

Bekijk ons paasassortiment

Aanbod

Waarom Slagerij van Guilik?

Ruime keuze producten

Bezorging op het gewenste moment

Vlees van hoge kwaliteit

Eenvoudig bestellen

Paasbuffet van Slagerij van Guilik!

Deze dagen gezellig eten met familie of vrienden? Speciaal voor Pasen heeft Slagerij van Guilik een culinair paasbuffet samengesteld. Ons heerlijke paasbuffet is al te bestellen vanaf 8 personen.

Ons culinaire buffet bestaat uit een heerlijke aspergesoep met drie salades vooraf. Zes smaakvolle warme gerechten waaronder een preischotel met spek en beenham in champignonroomsaus. En als kers op de taart een chocolade en frambozen bavarois na! Wie wil dat nou niet?

Dit alles om thuis snel en makkelijk op te warmen. Porseleinen borden, soepkommen en bestek zitten er niet standaard bij. Deze kunnen wel bijbesteld worden.

LET OP: Alleen leverbaar van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 april en maandag 10 april. Maandag 10 april zijn wij open van 11:00 uur tot 12:00 uur.

Paaseieren in een nestje

Wil je toch liever iets anders?

Je kan alles van onze website bestellen voor deze Paasdagen! Dus als je uitgebreidere BBQ wilt hebben kan dat ook! Zie hiervoor onze Barbecuepakketten!

We hebben daarnaast diverse buffetten met voor ieder wat lekkers! Neem bijvoorbeeld ons Bourgondisch buffet. Drie heerlijke salades vooraf, koude hapjes met onder andere gevulde eitjes!

Zes warme gerechten: nasi goreng, onze bekende spare ribs, beenham in champignonroomsaus en meer! Dat wordt toch genieten!

Toch liever zelf koken of gourmetten? Daarvoor bieden wij diverse producten aan.

Wat vinden onze klanten?

Lekker gegeten

We hebben een stampot buffet gehad het was erg lekker, alleen hadden we voor 8 personen besteld maar we hadden met 5 net genoeg.
Riphagen

Goeie service lekker eten

Was een goeie service en zowel salade als vlees was top
Apeldoorn

Leuke bijdrage aan een compleet avondje gourmetten

Maakt dat ons avondje gourmetten ontzorgd en verzorgd is.
Wezep

Fantastisch

Alles prima geregeld en verpakt en een heerlijk buffet.
Heerde

super alles

Fijn dat wij van tennisvereniging PAF het bij de boni in Zwolle konden ophalen. Top!
Zwolle

Super

Het eten is goed en verzorgd.Medewerkers ontzettend vriendelijk .
Zwolle
1521 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
Liever een offerte op maat?