Waar ben je naar op zoek?

Vier Pasen met Slagerij van Guilik
Pasen vieren

Gezelligheid en samenkomen met Pasen?

De narcissen laten zich weer zien, het weer wordt wat beter en er hangt een voorjaarsgevoel in de lucht. Het is weer bijna Pasen! Dit jaar valt Pasen op zondag 31 maart en maandag 1 april.

Niets fijner dan genieten met z’n allen. Genieten van het eieren zoeken, eieren versieren en vooral van het samenzijn. En wellicht ook wel samen eten? 

Ga jij voor ons heerlijke culinaire paasbuffet? Steek je de BBQ al lekker aan? Of duik je zelf de keuken in en braad je een heerlijke ham- of kiprollade? 

Bekijk hieronder al ons lekkers voor de paasdagen! 

Waarom Slagerij van Guilik?

Ruime keuze producten

Bezorging op het gewenste moment

Vlees van hoge kwaliteit

Eenvoudig bestellen

Paasbuffet van Slagerij van Guilik!

Deze dagen gezellig eten met familie of vrienden? Speciaal voor Pasen heeft Slagerij van Guilik een culinair paasbuffet samengesteld. Ons heerlijke paasbuffet is al te bestellen vanaf 8 personen.

Met ons paasbuffet geniet je van een heerlijke aspergesoep en drie huisgemaakte salades vooraf. Dit aangevuld met zes smaakvolle warme gerechten waaronder een preischotel met spek en beenham in champignonroomsaus en witlofschotel met ham en kaas. 

En natuurlijk hebben wij als kers op de taart een chocolade en frambozen bavarois na! Wie wil dat nou niet?

Je kunt ons paasbuffet snel en gemakkelijk thuis opwarmen. Porseleinen borden, soepkommen en bestek zitten er niet standaard bij. Deze kunnen wel bijbesteld worden.

LET OP: Alleen leverbaar van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 maart en maandag 1 april. Maandag 10 april zijn wij open van 11:00 uur tot 12:00 uur.

maaltijd asperge kant-en-klaar

Wil je toch liever iets anders?

Je kan alles van onze website bestellen voor deze Paasdagen! Dus als je uitgebreidere BBQ wilt hebben kan dat ook! Zie hiervoor onze Barbecuepakketten!

We hebben daarnaast diverse buffetten met voor ieder wat lekkers! Neem bijvoorbeeld ons Bourgondisch buffet. 

Drie heerlijke salades vooraf en koude hapjes met onder andere gevulde eitjes! Gecombineerd met warme gerechten waaronder nasi goreng, onze bekende spare ribs, beenham in champignonroomsaus en meer!

Toch liever zelf koken of gourmetten? Daarvoor bieden wij diverse producten aan.

Wat je ook kiest, met Slagerij van Guilik wordt jouw Paasfeest fantastisch! 

Wat vinden onze klanten?

Méér dan geweldig

Iedereen was één en al lof over het totale aanbod van Van Guilik. Oa de opmerking van iemand die al zeer veel feestjes en recepties gehad had zei: Deze stond met Stip boven aan. Geweldig lekker gegeten! Top verzorgd en van alles was méér dan genoeg. 5 sterren is eigenlijk te weinig.
Zwolle

Super georganiseerd

Alles bij jullie geboekt, tent,barbeque,stoelen,tafels etc.Iedereen was vol lof over het eten, het feest moesten de gasten zelf maken en dat was geweldig geslaagd,een 10 voor jullie.en voor ons een super herinnering.
Heerde

Goede kwaliteit en fijne samenwerking

Topkwaliteit en prima catering. De thuisbakkers waren ook fantastisch
Heerde

top

Fijne Catering gehad voor ons feest. We kregen veel complimenten over het eten. Aanrader!!
Ijsselmuiden

Fantastische maaltijden en salades!!!

Waanzinnig lekker eten!!’
Kampen

Lekker gegeten

We hebben een stampot buffet gehad het was erg lekker, alleen hadden we voor 8 personen besteld maar we hadden met 5 net genoeg.
Riphagen
1526 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Liever een offerte op maat?

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES