Pasen vieren

Gezelligheid en samenkomen met Pasen?

De narcissen laten zich weer zien, het weer wordt wat beter en er hangt een voorjaarsgevoel in de lucht. Het is weer bijna Pasen! Dit jaar valt pasen op zondag 21 april en maandag 22 april.

Niets fijner dan genieten met z’n allen. Genieten van het eieren zoeken, eieren versieren en vooral van het samenzijn. En wellicht ook wel samen eten?

Wij zien een trend dat ook tijdens de Pasen er veel samen wordt gegeten. Begint u de dag met een uitgebreide brunch? Of kiest u voor een smakelijke afsluiting van de paasdag met een buffet?

Speciaal voor Pasen heeft Slagerij van Guilik een uitgebreid brunchpakket samengesteld.

Een paasbrunch combineert het beste van hartig en zoet; voor ieder wat wils dus.

Het enige dat u nog hoeft te doen, is de tafel in paasstijl dekken, de broodjes in de oven doen en de eieren koken. En uiteraard genieten!

Paaseieren in een nestje

Wilt u toch liever iets uitgebreiders? Kijk dan eens naar het paasbuffet.

Het buffet bestaat uit warme en koude gerechten. Van soep tot salades tot warme gerechten met groente en vlees; een compleet buffet. Het buffet is zorgvuldig samengesteld door Slagerij van Guilik.

En zeg nou zelf, als u denkt aan carpaccio schotel, varkenshaas in champignon roomsaus en beenhamblokjes dan loopt het water u toch in de mond? Geen uren in de keuken, maar ontspannen aan tafel.


Toch liever zelf koken of gourmetten? Daarvoor bieden wij diverse producten aan.

Bekijk ons paasassortiment

Aanbieding! Paas Brunch Pakket

Paas Brunch Pakket

 29,50  27,50

Paasbuffet Culinair

 19,98 p.p.

Liever een offerte op maat?