Geniet van een veganistische BBQ

Veganistische BBQ

Met zonnig weer halen we maar al te graag de barbecue tevoorschijn. Van vroeger uit leggen we vaak verschillende soorten vlees, kip- en visgerechten op de barbecue. Dit combineren we dan met diverse lekkere bijgerechten. Dan is de keuze als veganistische eter vaak niet reuze. Bij Slagerij van Guilik begrijpen wij dat je als veganist ook wilt genieten van een heerlijke barbecue.

Daarom vind je bij ons een heerlijk veganistisch barbecue pakket met daarin een vegan barbecueworst, vegan champignonburger, verse groenten om te grillen en een frisse sla melange. Een smaakvolle keuze als je veganistisch bent of graag even wilt minderen met al dat vlees.

Je kunt het veganistische barbeceupakket eenvoudig online bestellen in onze webshop. Wij bezorgen het voor je op de door jou gewenste locatie! Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij ons in Hattemerbroek!

Wat leg jij als eerst op de barbecue?

Bekijk ons assortiment voor veganistische BBQ

Vegan BBQ

Op de barbecue liggen vaak meerdere stukken vlees. Maar als veganist wil je natuurlijk een vegan barbecue. Wat leg je op de barbecue als je veganistisch bent of veganistische gasten zal ontvangen op jouw barbecue? Vegan en plantaardige producten natuurlijk! Iedereen moet kunnen genieten van die authentieke barbecuesmaak.

Ga je binnenkort vegan gerechten klaarmaken op de barbecue? In onze blog heerlijke barbecue bijgerechten vind je de lekkerste vegan bijgerechten, zoals zoete aardappelpartjes. Ook lees je ideeën voor het klaarmaken van veganistische barbecue spiesjes als aanvulling op het veganistisch all-in barbecue pakket.

Bestellen

Via de webshop

Koken

Wij koken vers

Bezorging

We bezorgen aan de deur

Neerzetten

En genieten, natuurlijk!

Ophalen

We komen de gebrachte spullen ophalen

Vegan BBQ bestellen?

Ben je erover uit? Wil je binnenkort een all-in veganistisch barbecuepakket bestellen, omdat je veganistisch bent of veganistische bezoekers ontvangt? Of gewoon een keer wat anders wilt dan een stukje vlees of kip tijdens de BBQ? Bestel dan vandaag nog je vegan BBQ pakket bij Slagerij van Guilik.

In ons barbecue all-in pakket veganistisch vind je heerlijke vegan gerechten als een champignonburger en groenten om te grillen.

Maak je barbecue helemaal compleet met partyverhuur artikelen als partytenten en biertafels met banken of statafels! Biedt je gasten een comfortabel plekje waar ze kunnen genieten van de barbecue, zelfs als het weer omslaat. We kunnen je echt van alle gemakken voorzien!

Tips voor een veganistische barbecue

Ga je binnenkort een barbecue organiseren? Wij geven je graag wat tips, zodat iedereen van de barbecue kan genieten.

Houd er rekening mee dat veganisten geen vlees, gevogelte en vis eten. Maar ook geen zuivel en ei-houdende producten. Kortom, alléén plantaardig. Zorg er dus voor dat je een ruimte op de grill reserveert voor de veganistische opties. Zo voorkom je dat dierlijke producten terechtkomen op de veganistische gerechten. En gebruik dus ook verschillende tangen en spatels.

Bij een veganistische barbecue horen natuurlijk veel verse groentes zoals paprika en courgette. Wees je ervan bewust dat groenten snel kunnen aanbranden wanneer de temperatuur te hoog is. Vermijden dus die hoge vlammen! Smeer daarnaast de groentes goed in met olie en plaats ze op een tactische plek op je barbecue. Zo voorkom je dat ze bitter gaan smaken. Meer weten over het grillen van groentes? Bekijk dan onze tips over het grillen van groenten op de barbecue.

Leg je naast groentes ook plantaardige vleesvervangers op de barbecue zoals een vegan barbecue worst? Uit vleesvervangers komen geen vetten, vergeet dus niet om deze gerechten ook in te smeren met olie. Zo voorkom je dat ze vast blijven plakken aan de grill of snel zullen verbranden!

Drankenpakket Totaal

Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.

Alles wordt gekoeld aangeleverd. Wilt u alles makkelijk koel houden: Huur een koelaanhanger of huur een koelkast!

Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!

Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.

VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES