Terug naar het overzicht
Wat krijg ik allemaal?
Gesplitste sucade, heerlijke volle smaak en super mals. Sensationeel!

De steak is een gesplitste sucade. Een sucade bakken als biefstuk?! Als je de sucade splitst en rondom vliest is dat mogelijk. De Flat Iron Steak is heerlijk vol van smaak en super mals.

Ontdooien in de koelkast. Ruim van tevoren uit de koelkast halen, vlak voor het grillen even opwarmen in warm water.

Kort grillen op hoog vuur of op hete kolen, even laten rusten.

Dunne plakjes snijden en alleen wat grof zeezout erover, een ware smaak explosie!

Flat Iron Skin Packed (circa 1 kg)

Gesplitste sucade, heerlijke volle smaak en super mals. Sensationeel!
De steak is een gesplitste sucade. Een sucade bakken als biefstuk?! Als je de sucade splitst en rondom vliest is dat mogelijk. De Flat Iron Steak is heerlijk vol van smaak en super mals. Ontdooien in de koelkast. Ruim van tevoren uit de koelkast halen, vlak voor het grillen even opwarmen in warm water. Kort grillen op hoog vuur of op hete kolen, even laten rusten. Dunne plakjes snijden en alleen wat grof zeezout erover, een ware smaak explosie!

32,50 p.s.  

Aantal
- +
Prijs per stuks
0
32.5

Klanten beoordelen ons met een 9,8

Vlees van de échte slager

Wij doen de afwas voor je

Bezorging op elk gewenst moment

Onderstaande artikelen kunnen bij worden besteld
Bavette Skin Packed (circa 1,5 kg)
Veelzijdig vlees, bakken als biefstuk maar ook perfect voor rollade. Heerlijk vet doorregen vlees uit de vang van het rund. In de Franse keuken hoog aangeschreven stuk vlees dat inmiddels volledige bekendheid heeft in Nederland. Inmiddels niet meer weg te denken uit het BBQ assortiment van de betere slager. Zeer veelzijdig stuk vlees, het laat zich bakken als biefstuk maar is ook te verwerken tot runderrollade met de feestdagen. Dit vlees is grover van structuur en moet gesneden worden op de draad (haaks op de vezel) zodat het vlees mooi mals wordt. Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een prachtige uitstraling. Verkrijgbaar rechtstreeks vanuit de diepvries bij onze BBQ & Catering in Hattemerbroek. Kom gerust langs, het ligt op voorraad. Klik hier voor de online gebruiksaanwijzing!
48,75 p.s.  
- +
Brisket Skin Packed (circa 2,3 kg)
Dé uitdaging voor iedere BBQ liefhebber, low & slow.
Low & slow, het duurt even voordat die klaar is, maar u zult beloond worden, om uw vingers bij op te eten! Dit mooie grote stuk vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een luxe uitstraling. Een stuk van ongeveer 2,3 kg zal minimaal 8 uren in beslag nemen. Belangrijk is de constante temperatuur van de BBQ, deze moet rond de 106 graden zijn! Let op dat de temperatuur van de BBQ niet hoger komt dan 110 graden, dit om dichtslaan van de brisket te voorkomen. Klik hier voor de online gebruiksaanwijzing!
47,95 p.s.  
- +
Buikspek Gepekeld (circa 1 kg)
Een heerlijk sappig en vettig stuk vlees van het varken. Deze is al gepekeld dus al voorzien van smaak. Zelf nog lichtjes kruiden en dan lekker langzaam garen op de BBQ of in de oven! Klik hier voor de online gebruiksaanwijzing!
12,98 p.s.  
- +
Club Steak 4 cm Skin Packed (circa 1,1 kg)
Een dikke entrecôte, gerijpt in de been. Een heerlijk mals stuk vlees. De Club Steak zit tussen de Côte de Boeuf en de T-Bone steak in. Gunstig geprijsd maar zeker niet minder van smaak of kwaliteit! De Club Steaks zijn eerst 10 dagen gerijpt in de been en vervolgens ingevroren. Nadat ze zijn ingevroren worden ze gezaagd op 4 cm, dé perfecte dikte om de buitenkant mooi bruin te krijgen en de binnenkant toch mooi rosé of rood te houden. Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een prachtige uitstraling. Verkrijgbaar rechtstreeks vanuit de diepvries bij onze BBQ & Catering in Hattemerbroek. Kom gerust langs, het ligt op voorraad. Klik hier voor de online gebruiksaanwijzing!
35,75 p.s.  
- +
Cote de Boeuf Skin Packed (circa 1,6 kg)
Voor de echte carnivoor, met een stoer bot eraan vast.
Misschien wel het lekkerste stuk vlees voor op de BBQ. Ten miste 100 dagen graan gevoerd, ambachtelijk uitgebeend op het lid en 14 dagen gerijpt. Ben je een vleesliefhebber dan is de Côte de Boeuf een echte aanrader! Skin verpakt, omdat het beste vlees ook de beste verpakking verdient. Côte de Boeuf is een stuk rundvlees met een prachtige smaak en een lust voor het oog. Het stuk vlees komt van de rib van het rund, van hetzelfde stuk als waar ribeye van gesneden wordt. Klik hier voor de online gebruiksaanwijzing!
60,00 p.s.  
- +
Picanha Skin Packed (circa 1,6 kg)
De zachte punt van de staartstuk. Super stoer, een waar spektakel! De picanha wordt ook wel staartstuk genoemd, maar dan alleen het zachte punt en met een goede vetbedekking. Gebruik wel een BBQ met een deksel. Door de vetrand slaat al snel de vlam er in. Met een deksel dooft de vlam, maar pas wel op als je de deksel open doet! Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een prachtige uitstraling. Verkrijgbaar rechtstreeks vanuit de diepvries bij onze BBQ & Catering in Hattemerbroek. Kom gerust langs, het ligt op voorraad. Klik hier voor de online gebruiksaanwijzing!
52,00 p.s.  
- +
Ribeye 4 cm Skin Packed (circa 560 gram)
Ribeye is, door marmering en vet, één van de sappigste stukken vlees. De ribeye snijden we uit het sappigste stukje vlees uit de fijne rib van het rund. Dit onderdeel is botermals en ligt naast de dunne lende (entrecôte) van het rund.  De malsheid en rijke volle smaak dankt de ribeye aan de marmering en vet (eye) dat in het vlees zit. Dit is een ware sensatie voor de smaakpapillen. In ons assortiment is de ribeye een echte hardloper. De ribeye is perfect voor op de grill of BBQ. Als u het daarop bereidt krijgt het vlees de beste smaak. Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een prachtige uitstraling. Verkrijgbaar rechtstreeks vanuit de diepvries bij onze BBQ & Catering in Hattemerbroek. Kom gerust langs, het ligt op voorraad. Klik hier voor de online gebruiksaanwijzing!
22,12 p.s.  
- +
Short Ribs Skin Packed (circa 2 kg)
Borstribben met vlees, vergelijkbaar of zelfs beter dan spareribs. Borstribben met vlees van het Limousin rund. De vlees en vet verhouding is perfect. De structuur van het vlees is vrij grof en ook iets stug. Hierdoor kun je het beste de short ribs volgens de low & slow methode bereiden op een bbq met deksel. Gebruik tijdens de bereiding een lekkere marinade of een dry rub (kruiden). Na enkele uren op de BBQ zul je versteld staan van het eindresultaat. Verkrijgbaar rechtstreeks vanuit de diepvries bij onze BBQ & Catering in Hattemerbroek. Kom gerust langs, het ligt op voorraad. Klik hier voor de online gebruiksaanwijzing!
45,00 p.s.  
- +
SKU: 851
Wat krijg ik allemaal?

Wat krijg ik allemaal?

Gesplitste sucade, heerlijke volle smaak en super mals. Sensationeel!

De steak is een gesplitste sucade. Een sucade bakken als biefstuk?! Als je de sucade splitst en rondom vliest is dat mogelijk. De Flat Iron Steak is heerlijk vol van smaak en super mals.

Ontdooien in de koelkast. Ruim van tevoren uit de koelkast halen, vlak voor het grillen even opwarmen in warm water.

Kort grillen op hoog vuur of op hete kolen, even laten rusten.

Dunne plakjes snijden en alleen wat grof zeezout erover, een ware smaak explosie!

Verzend- en retourvoorwaarden

Bezorgvoorwaarden:

Bestellingen kunnen tot 72 uur van tevoren via de website worden geplaatst.

Bezorging is gratis bij bestellingen vanaf 6 maaltijden.

Bestellingen worden geleverd in een koelbox die minimaal 6 uur koel blijft.

Ophalen kan bij de vestiging in Hattemerbroek, van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Retourvoorwaarden:

Herroepingsrecht geldt niet voor etenswaren.

Voor overige producten geldt een retourtermijn van 14 dagen, waarbij de volledige kosten worden vergoed.

Voor meer informatie, bezoek onze klantenservicepagina.

Andere opties

×
In winkelwagen