Terug naar het overzicht
Wat krijg ik allemaal?
Onze bekende Party-Pan, gevuld met spare ribs, gekruide gehaktballetjes, pittige kipkluifjes, Toscaanse kipfilet stukjes, kipballetjes en Zwolsche speklapjes. Aangevuld met 3 kilo rijkgevulde bami goreng geleverd in een chafing dish met 2 branders en ruime hoeveelheid satésaus. Een heerlijke combinatie! Voldoende als maaltijd voor 10 tot 15 personen. Stekker van de hapjespan in het stopcontact en een uur later heeft u heerlijke warme hapjes. U HEEFT DE PARTY-PAN IN BRUIKLEEN, DUS DEZE MOET WEER SCHOON BIJ ONS WORDEN INGELEVERD!

Party-Pan de Luxe 3 met bami

109,50 p.s.  

Aantal
- +
Totaalprijs voor personen
0
109.5

Borden, bestek en servetten

Warm of koud bezorgen

Slagerskwaliteit

Ophaalservice

SKU: 1014
Gebruiksaanwijzing

Zet de Party-pan op een stevige tafel, het liefst waterpas. Houd kinderen altijd buiten bereik van de Party-pan, want deze kan erg warm worden. Steek het aansluitsnoer (regelunit) in de daarvoor bestemde opening aan de zijkant van de Party-pan. Steek de stekker nu in het stopcontact.
Zet de draairegelaar (thermostaat) maximaal op stand 1!
In het begin zal de pan om op temperatuur te komen vrij hard gaan dus:

BLIJF ER DE EERSTE 10 MINUTEN BIJ EN STEL DE DRAAIREGELAAR NAAR WENS BIJ.
DE PRODUCTEN REGELMATIG KEREN MET EEN KUNSTSTOF SPATEL!

Gebruik nooit stalen of scherpe voorwerpen, dit beschadigt de teflon laag.
Opwarmtijd van de hapjes bedraagt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. Als de pan op temperatuur is kunt u deze wat lager draaien op MIN.

EET SMAKELIJK

Schoonmaken: doe een kleine hoeveel heet water in de pan met een paar druppels afwasmiddel. Met zachte borstel of zacht sponsje schoonvegen.
Let op: gebruik geen staalwol of brillo, dit beschadigt de teflon laag! Dompel de pan of regelunit nooit onder of in water. Wrijf de pan met theedoek of keukenpapier droog. De vakverdeler kan in de vaatwasser of in een sopje.

Verzend- en retourvoorwaarden

Bezorging op het gewenste moment

Andere suggesties…