Barbecue

Met een BBQ All-in pakket bent u van alle gemakken voorzien. Wij regelen alles: vlees, salades, sauzen, stokbrood, bordjes en bestek en een barbecue met gas. Vanaf 8 personen

BBQ All-in aanbieding
  14,98 P.P.
Onze bekende All-In BBQ aanbieding!
Alles is aanwezig voor een geslaagde barbecue: 10 soorten vlees (5 stuks per persoon), 3 soorten salades, stokbrood, borden, bestek, sausjes en een barbecue met gas.
BBQ All-In de Luxe
  19,98 P.P.
Voor de echte BBQ liefhebber: U ontvangt 6 stuks vlees per persoon verdeeld over 12 luxe soorten vlees, 4 soorten salades, verschillende heerlijke broden, porseleinen borden en stalen bestek.
BBQ VOORDEEL Aanbieding 4 st vlees
  9,98 P.P.
Een voordeel BBQ aanbieding! Voor een kleine prijs helemaal compleet. 4 stuks vlees, 2 soorten salade, stokbrood met kruidenboter, borden en bestek en een BBQ met gas en tangenset! Met 4 stuks vlees per persoon.
BBQ VOORDEEL Aanbieding 5 st vlees
  11,50 P.P.
Een voordeel BBQ aanbieding! Voor een kleine prijs helemaal compleet. 5 stuks vlees, 2 soorten salade, stokbrood met kruidenboter, borden en bestek en een BBQ met gas en tangenset!
Drankenpakket Totaal
  7,50 P.P.
Drankenpakket voor bij uw BBQ of buffet! Vanaf 20 personen!

KLANTEN AAN HET WOORD OVER DE BBQ ALL-IN AANBIEDING

Erik uit Wapenveld
Goed vlees en goede salade, geleverde party tent en bbq ook van goede kwaliteit en netjes klaargezet. Aanrader.

Yoran uit Zwolle:
Georganiseerde BBQ op 15-08 was helemaal goed voorbereid en perfect qua communicatie & levering. Het eten smaakte zeer goed en was voldoende. Hartelijk bedankt.

Mariëlle uit Zwolle: 
Een TOP ervaring! Absoluut voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel!