Barbecue Slagerij van Guilik

Wilt u ook zorgeloos kunnen barbecueën? Met een Barbecue All-in pakket bent u van alle gemakken voorzien voor een complete BBQ aan huis! We hebben voor ieder budget een gewenst pakket samengesteld.

Wij regelen alles: vlees, salades, sauzen, stokbrood, bordjes en bestek en een barbecue met gas en dit is te bestellen vanaf 10 personen! U kan uw complete BBQ pakket ophalen in Hattemerbroek of laten bezorgen op de door u gewenste tijd bij u thuis.

Bent u op zoek naar een fantastische barbecue ervaring met vlees van de échte slager? Bestel dan snel en Slagerij van Guilik zal uw barbecue onvergetelijk maken!

Aanbieding!

Winter BBQ All-in

 19,98  17,98 p.p.

BBQ All-in aanbieding

 15,98 p.p.

BBQ All-In de Luxe

 20,98 p.p.

BBQ VOORDEEL NR 1

 12,48 p.p.

BBQ VOORDEEL NR 2

 10,98 p.p.

Om uw barbecue af te maken: een IJsbuffet of een All-in Drankenpakket!

Aanbieding!

IJsbuffet

 3,98  2,98 p.p.

Dessert Buffet

 4,98 p.p.

IJsbuffet Royal

 6,98 p.p.

Drankenpakket Totaal

 7,98 p.p.

Bent u met minder personen? Dan verwijzen wij u graag door naar onze Slagerij in de Boni Supermarkt in Zwolle. Hier ligt het schap vol met BBQ vlees en kan u zo uw eigen keuze maken uit ons ruime assortiment.

U mag ons ook mailen, dan krijgt u van ons een lijst toegestuurd met ons BBQ vlees assortiment. Deze kan u dan ingevuld retour zenden, en dan maken wij er voor u een bestelling van die u kan ophalen in Hattemerbroek.