Barbecue Slagerij van Guilik

Wilt u ook zorgeloos kunnen barbecueën? Met een Barbecue All-in pakket bent u van alle gemakken voorzien voor een complete BBQ! We hebben voor ieder budget een gewenst pakket samengesteld.

Wij regelen alles: vlees, salades, sauzen, stokbrood, bordjes en bestek en een barbecue met gas en dit is te bestellen vanaf 10 personen! U kan uw complete BBQ pakket ophalen in Hattemerbroek of laten bezorgen op de door u gewenste tijd bij u thuis.

Bent u op zoek naar een fantastische barbecue ervaring met vlees van de échte slager? Bestel dan snel en Slagerij van Guilik zal uw barbecue onvergetelijk maken!

In verband met de van overheidswege doorgevoerde BTW verhoging van 6 naar 9% zijn wij genoodzaakt onze prijzen te verhogen. Bedankt voor uw begrip. 

Bedrijfsbarbecue

 27,50 p.p.

BBQ All-in aanbieding

 15,45 p.p.

BBQ All-In de Luxe

 20,55 p.p.

BBQ VOORDEEL NR 1

 11,85 p.p.

BBQ VOORDEEL NR 2

 10,30 p.p.
Aanbieding!

IJsbuffet

 4,10  2,50 p.p.

Dessert Buffet

 5,15 p.p.

IJsbuffet Royal

 7,20 p.p.

Drankenpakket Totaal

 7,75 p.p.

Bent u met minder personen? Dan verwijzen wij u graag door naar onze Slagerij in de Boni Supermarkt in Zwolle. Hier ligt het schap vol met BBQ vlees en kan u zo uw eigen keuze maken uit ons ruime assortiment.

U mag ons ook mailen, dan krijgt u van ons een lijst toegestuurd met ons BBQ vlees assortiment. Deze kan u dan ingevuld retour zenden, en dan maken wij er voor u een bestelling van die u kan ophalen in Hattemerbroek.