Buffetten

Kies hier een heerlijk buffet. Warm laten bezorgen of gemakkelijk zelf thuis opwarmen. Meeneembuffetten vanaf 8 personen en warm bezorgd vanaf 20 personen!

 

Stamppot Buffet 1 (meeneem)
  11,00 P.P.
Een overheerlijk stamppot buffet met goed gevulde gerechten zuurkool, hutspot met klapstuk en boerenkool met ambachtelijke rookworsten, gehaktballen in de jus en uitgebakken spekjes en erg lekker: Oma's hacheevlees. Om thuis zelf eenvoudig op te warmen wordt geheel compleet geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing kan dus nooit mislukken!
Stamppot Buffet 1 (incl warm bezorgen)
  13,50 P.P.
Een overheerlijk stamppot buffet met goed gevulde gerechten zuurkool, hutspot met klapstuk en boerenkool met ambachtelijke rookworsten, gehaktballen in de jus en uitgebakken spekjes en erg lekker: Oma's hacheevlees! Wordt geleverd en opgesteld op de tijd die u wenst. Natuurlijk halen wij alles weer op en doen de afwas voor u. (dit warm bezorgen buffet is vanaf 20 personen)
Italiaans Buffet (meeneem)
  13,50 P.P.
Heerlijke Italiaanse gerechten met frisse salades en stokbrood met tappenade en pesto.
Italiaans Buffet (warm bezorgen)
  16,00 P.P.
Een uitgebreid Italiaans buffet, met verscheidene lekkernijen!
Stamppot Buffet 2 (meeneem)
  12,50 P.P.
Ons nieuwe stamppot buffet! Voor wie eens wat anders wil! 3 stamppotten: rode kool, sperziebonen en andijvie!
3 vlees gerechten: Heerlijke ribbetjes, rundervinken en speklapjes!
Stamppot Buffet 2 (incl warm bezorgen)
  15,00 P.P.
Ons nieuwe stamppot buffet! Voor wie eens wat anders wil! 3 stamppotten: rode kool, sperziebonen en andijvie!
3 vlees gerechten: Heerlijke ribbetjes, rundervinken en speklapjes!
Buffet Royal (meeneem)
  20,00 P.P.
Ons nieuwe buffet! Heerlijke salades, 9 warme gerechten en een toetje na!
Buffet Royal (warm bezorgen)
  22,50
Ons nieuwe buffet!
Slagerij Van Guilik Buffet (meeneem)
  20,00 P.P.
Onze topper uit ons buffet assortiment. Heerlijke producten uit eigen keuken met maar liefst 10 warme gerechten en 3 heerlijke salades en diverse luxe krokant afgebakken broodsoorten begeleid door boerenkruidenboter en pesto tapenade. Wordt compleet geleverd met alle benodigde apparatuur en gebruiksaanwijzing U heeft er dus zelf bijna geen werk mee. (minimale aantal: 8 personen)
Slagerij van Guilik Buffet (incl warm bezorgen)
  22,50 P.P.
Onze topper uit ons buffet assortiment. Heerlijke producten uit eigen keuken met maar liefst 10 warme gerechten en 3 heerlijke salades en diverse luxe krokant afgebakken broodsoorten begeleid door boerenkruidenboter en pesto tapenade. Warm geleverd op het tijdstip dat u wenst en wij stellen alles voor u op. U heeft er dus zelf helemaal geen werk mee. (minimale aantal: 20 personen)
Bourgondisch Buffet (meeneem)
  17,50 P.P.
Een heerlijk Bourgondisch buffet zeer smaakvol maar zeker niet over de top! Bestaat uit lekkere voorgerechtjes en 6 heerlijke warme gerechten, verse salades, knapperige stokbroden met kruidenboter en vers gesneden fruit als dessert na! Thuis even 2 uurtjes opwarmen!
Bourgondisch Buffet (incl warm bezorgen)
  20,00 P.P.
Een heerlijk Bourgondisch buffet: zeer smaakvol maar zeker niet over de top! Bestaat uit lekkere voorgerechtjes, 6 heerlijke warme gerechten, verse salades, knapperige stokbroden met kruidenboter en vers gesneden fruit als dessert na! Geleverd en opgesteld op de tijd die u wenst. Natuurlijk halen wij alles weer op en doen de afwas voor u. (leverbaar vanaf 20 personen)
Gourmet Totaal
  9,98 P.P.
Een compleet gourmet totaal kwaliteitspakket, voor een geslaagde avondje gourmetten.
Met 400 gram vlees per persoon verdeelt over 10 soorten, 2 soorten heerlijke ambachtelijke salades,3 soorten saus, heerlijke vers gesneden groenten en boerenkruiden en stokbrood. Natuurlijk ook leverbaar met de Kerst!
IJsbuffet
  3,98 P.P.
Als nagerecht, echt Italiaans roomijs geleverd in een mooi ijsmeubeltje! Geleverd met slagroom, dessertsausjes, bakjes met lepeltjes en een natuurlijk een ijsschep. Dan is uw BBQ of buffet pas echt af!
IJsbuffet Royal
  6,98 P.P.
Een compleet ijs buffet en dessert buffet als heerlijke afsluiter van uw BBQ of buffet!!
Wel heel uitgebreid met ijs, toetjes, spekkoek, bavarois tulbanden, slagroom en vers fruit!
Dessert Buffet
  4,98 P.P.
Heerlijke dessert met luxe toetjes, bavarois tulbanden, vers fruit en spekkoek en natuurlijk slagroom!
Drankenpakket Totaal
  7,50 P.P.
Drankenpakket voor bij uw BBQ of buffet! Vanaf 20 personen!

KLANTEN AAN HET WOORD OVER ONZE BUFFETTEN

Marleen uit Zwolle: 
Voor de tweede keer hebben jullie een fantastisch stamppotbuffet bij ons bezorgd. We hebben wederom heerlijk gegeten. De porties zijn ruim voldoende en het smaakt super.

Wendy uit Hattem:
Perfect geregeld. Bestellen en betalen via de site en het staat netjes klaar op de afgesproken tijd. En wat natuurlijk het belangrijkste is, het smaakt verrukkelijk!! Top!

Eipie uit Doornspijk:
Wij zijn zeer tevreden en buffet heeft aan onze verwachtingen voldaan! In de toekomst hopen wij zeker weer gebruik te maken van jullie service!!