Buffetten

Kies hier een heerlijk buffet. Warm laten bezorgen of gemakkelijk zelf thuis opwarmen.

BUFFET ROYAL (Meeneem)
  20,00 P.P.
Ons nieuwe buffet! Heerlijke salades, 9 warme gerechten en een toetje na!
BUFFET ROYAL (warm bezorgen)
  22,50
Ons nieuwe buffet!
slagerijvanguilik-buffet-meeneem
Slagerij Van Guilik Buffet (meeneem)
  20,00 P.P.
Onze topper uit ons buffet assortiment. Heerlijke producten uit eigen keuken met maar liefst 10 warme gerechten en 3 heerlijke salades en diverse luxe krokant afgebakken broodsoorten begeleid door boerenkruidenboter en pesto tapenade. Wordt compleet geleverd met alle benodigde apparatuur en gebruiksaanwijzing U heeft er dus zelf bijna geen werk mee. (minimale aantal: 8 personen)
vanguilik-buffet-warmbezorgen
Slagerij van Guilik Buffet (incl warm bezorgen)
  22,50 P.P.
Onze topper uit ons buffet assortiment. Heerlijke producten uit eigen keuken met maar liefst 10 warme gerechten en 3 heerlijke salades en diverse luxe krokant afgebakken broodsoorten begeleid door boerenkruidenboter en pesto tapenade. Warm geleverd op het tijdstip dat u wenst en wij stellen alles voor u op. U heeft er dus zelf helemaal geen werk mee. (minimale aantal: 20 personen)
bourgondisch-buffet-meeneem
Bourgondisch Buffet (meeneem)
  17,50 P.P.
Een heerlijk Bourgondisch buffet zeer smaakvol maar zeker niet over de top! Bestaat uit lekkere voorgerechtjes en 6 heerlijke warme gerechten, verse salades, knapperige stokbroden met kruidenboter en vers gesneden fruit als dessert na! Thuis even 2 uurtjes opwarmen!
bourgondisch-buffet-warmbezorgen
Bourgondisch Buffet (incl warm bezorgen)
  20,00 P.P.
Een heerlijk Bourgondisch buffet: zeer smaakvol maar zeker niet over de top! Bestaat uit lekkere voorgerechtjes, 6 heerlijke warme gerechten, verse salades, knapperige stokbroden met kruidenboter en vers gesneden fruit als dessert na! Geleverd en opgesteld op de tijd die u wenst. Natuurlijk halen wij alles weer op en doen de afwas voor u. (leverbaar vanaf 20 personen)
IJsbuffet
  3,98 P.P.
Als nagerecht, echt Italiaans roomijs geleverd in een mooi ijsmeubeltje! Geleverd met slagroom, dessertsausjes, bakjes met lepeltjes en een natuurlijk een ijsschep. Dan is uw BBQ of buffet pas echt af!
IJsbuffet Royal
  6,98 P.P.
Een compleet ijs buffet en dessert buffet als heerlijke afsluiter van uw BBQ of buffet!!
Wel heel uitgebreid met ijs, toetjes, spekkoek, bavarois tulbanden, slagroom en vers fruit!
Dessert Buffet
  4,98 P.P.
Heerlijke dessert met luxe toetjes, bavarois tulbanden, vers fruit en spekkoek en natuurlijk slagroom!
DRANKENPAKKET TOTAAL
  7,50 P.P.
Drankenpakket voor bij uw BBQ of buffet!

KLANTEN AAN HET WOORD OVER ONZE BUFFETTEN

Marleen uit Zwolle: 
Voor de tweede keer hebben jullie een fantastisch stamppotbuffet bij ons bezorgd. We hebben wederom heerlijk gegeten. De porties zijn ruim voldoende en het smaakt super.

Wendy uit Hattem:
Perfect geregeld. Bestellen en betalen via de site en het staat netjes klaar op de afgesproken tijd. En wat natuurlijk het belangrijkste is, het smaakt verrukkelijk!! Top!

Eipie uit Doornspijk:
Wij zijn zeer tevreden en buffet heeft aan onze verwachtingen voldaan! In de toekomst hopen wij zeker weer gebruik te maken van jullie service!!