Waar ben je naar op zoek?

Ga je een feest organiseren?
buffet bestellen slager

Bedrijfsopening organiseren?

Staat een feestelijke bedrijfsopening op de planning? Of is het tijd voor een open dag speciaal voor jouw klanten en familie van medewerkers? 

Wat de reden voor het feestje ook is, het moet natuurlijk uitbundig gevierd worden! En dan is professionele catering natuurlijk onmisbaar. Denk aan een drankje bij ontvangst, heerlijke hapjes die rondgaan en als afsluiter een uitgebreid buffet. 

Voor zakelijke catering voor je bedrijfsopening zit je bij ons goed! Want dit feestmoment mag je niet ongemerkt voorbij laten gaan. En bij Slagerij van Guilik weten wij wel hoe je een knalfeest organiseert en wat je daarvoor nodig hebt. 

Bekijk direct ons assortiment catering voor jouw bedrijfsopening. 

Kies en bestel uw barbecuepakket
Online bestellen

Ben je benieuwd hoe dit werkt?

Catering bedrijfsfeest?

Bij een feestelijk moment hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Als cateraar heeft Slagerij van Guilik een ruim assortiment geschikt voor verschillende soorten feesten, evenementen en bijeenkomsten.

Van heerlijke partypannen en hapjesschotels tot aan een uitgebreid buffet of complete barbecue. Of pak je zelfs uit met volledige catering op locatie inclusief kok? Heb jij catering voor jouw bedrijfsfeest nodig?

Laat het ons regelen. Wij kijken graag samen met jou naar passende catering voor jouw feest! 

feestelijke tuin lichtjes

Catering bedrijfsopening nodig?

Jouw nieuwe kantoor is helemaal ingericht en nu is het tijd voor een feestelijke opening. Als party catering bedrijf kan Slagerij van Guilik voor het hele plaatje zorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een complete catering op locatie?

Naast de heerlijke hapjes en drankjes leveren wij ook andere materialen die jouw bedrijfsopening compleet maken. 

Denk bijvoorbeeld aan statafels, gasheaters, glazen, borden, bestek en nog veel meer. Catering bestellen? Laat ons weten wat je nodig hebt en wij regelen het.

Proosten op eigen locatie

We hebben het al even genoemd. Hapjes en drankjes mogen natuurlijk niet ontbreken bij een bedrijfsopening. Heb je al een keuze gemaakt? Ga je voor een zakelijk buffet, barbecue of allemaal kleine hapjes? 

En aangezien je niet weet wat iedereen drinkt, is het wellicht handig om ook een all-in drankenpakket af te nemen. Erg handig. Zo zit je altijd goed.

Alles laten leveren op eigen locatie? Geen probleem. En we halen ook de materialen en vieze vaat weer op. Geef je wensen door en we stemmen samen de dag af. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

wijnglazen mensen proosten
Wat vinden onze klanten?

Goeie service lekker eten

Was een goeie service en zowel salade als vlees was top
Apeldoorn

Leuke bijdrage aan een compleet avondje gourmetten

Maakt dat ons avondje gourmetten ontzorgd en verzorgd is.
Wezep

Fantastisch

Alles prima geregeld en verpakt en een heerlijk buffet.
Heerde

super alles

Fijn dat wij van tennisvereniging PAF het bij de boni in Zwolle konden ophalen. Top!
Zwolle

Super

Het eten is goed en verzorgd.Medewerkers ontzettend vriendelijk .
Zwolle

Goed georganiseerd en top producten!

ok
Zwolle
1520 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10