Waar ben je naar op zoek?

Ga je een feest organiseren?
buffet bestellen slager

Bedrijfsopening organiseren?

Staat een feestelijke bedrijfsopening op de planning? Of is het tijd voor een open dag speciaal voor jouw klanten en familie van medewerkers? 

Wat de reden voor het feestje ook is, het moet natuurlijk uitbundig gevierd worden! En dan is professionele catering natuurlijk onmisbaar. Denk aan een drankje bij ontvangst, heerlijke hapjes die rondgaan en als afsluiter een uitgebreid buffet. 

Voor zakelijke catering voor je bedrijfsopening zit je bij ons goed! Want dit feestmoment mag je niet ongemerkt voorbij laten gaan. En bij Slagerij van Guilik weten wij wel hoe je een knalfeest organiseert en wat je daarvoor nodig hebt. 

Bekijk direct ons assortiment catering voor jouw bedrijfsopening. 

Kies en bestel uw barbecuepakket
Online bestellen

Ben je benieuwd hoe dit werkt?

Catering bedrijfsfeest?

Bij een feestelijk moment hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Als cateraar heeft Slagerij van Guilik een ruim assortiment geschikt voor verschillende soorten feesten, evenementen en bijeenkomsten.

Van heerlijke partypannen en hapjesschotels tot aan een uitgebreid buffet of complete barbecue. Of pak je zelfs uit met volledige catering op locatie inclusief kok? Heb jij catering voor jouw bedrijfsfeest nodig?

Laat het ons regelen. Wij kijken graag samen met jou naar passende catering voor jouw feest! 

feestelijke tuin lichtjes

Catering bedrijfsopening nodig?

Jouw nieuwe kantoor is helemaal ingericht en nu is het tijd voor een feestelijke opening. Als party catering bedrijf kan Slagerij van Guilik voor het hele plaatje zorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een complete catering op locatie?

Naast de heerlijke hapjes en drankjes leveren wij ook andere materialen die jouw bedrijfsopening compleet maken. 

Denk bijvoorbeeld aan statafels, gasheaters, glazen, borden, bestek en nog veel meer. Catering bestellen? Laat ons weten wat je nodig hebt en wij regelen het.

Proosten op eigen locatie

We hebben het al even genoemd. Hapjes en drankjes mogen natuurlijk niet ontbreken bij een bedrijfsopening. Heb je al een keuze gemaakt? Ga je voor een zakelijk buffet, barbecue of allemaal kleine hapjes? 

En aangezien je niet weet wat iedereen drinkt, is het wellicht handig om ook een all-in drankenpakket af te nemen. Erg handig. Zo zit je altijd goed.

Alles laten leveren op eigen locatie? Geen probleem. En we halen ook de materialen en vieze vaat weer op. Geef je wensen door en we stemmen samen de dag af. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

wijnglazen mensen proosten
Wat vinden onze klanten?

Een perfecte uitvoering van wat aangeboden is.

Ik wil jullie hartelijk danken voor het prima verzorgde boerenbuffet voor ons verjaardagsfeest met kinderen en kleinkinderen in Zwolle. Het was keurig verzorgd, op tijd en “ouderwets” lekker.
Westbroek

Heerlijke bbq met eersteklas vlees

Wij hebben een topdag gehad mede door de bbq van de firma van Guilik. Heerlijk vlees en heerlijke salades. Ook de materialen: borden, bestek en natuurlijk de bbq zelf. Alles dik in orde! Prijs / kwaliteit: top! We gaan het zeker herhalen en bevelen het bij iedereen aan die een geslaagd feestje wil geven!
Zwolle

Heerlijke en goed verzorgde bbq, zeker een aanrader!

Heerlijke en goed verzorgde bbq, zeker een aanrader! Alles helemaal zoals afgesproken, fijn hoor.
Zwolle

Fantastisch verzorgd, leuke medewerkers, een echter aanrader

Het hele feest is door Van Guilik verzorgd en hierdoor hebben we een fantastisch feest gehad.
Hattemerbroek

uitmuntend zoals gewoonlijk

was weer super geregeld, koelwagen plus bbq voor de zoveelste pinksterweekend editie op het loo te oldebroek. tot volgend jaar jack an arnoud! komt er dan maar is een pakken met die brabanders!
oss

Het vlees was heerlijk en verder was alles goed geregeld.

Het vlees was lekker mals, alleen was de toscaanse kipfilet nogal pittig gekruid. Verder was alles goed.
Elburg
1497 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10