Waar ben je naar op zoek?

Ga je een feest organiseren?
buffet bestellen slager

Bedrijfsopening organiseren?

Staat een feestelijke bedrijfsopening op de planning? Of is het tijd voor een open dag speciaal voor jouw klanten en familie van medewerkers? 

Wat de reden voor het feestje ook is, het moet natuurlijk uitbundig gevierd worden! En dan is professionele catering natuurlijk onmisbaar. Denk aan een drankje bij ontvangst, heerlijke hapjes die rondgaan en als afsluiter een uitgebreid buffet. 

Voor zakelijke catering voor je bedrijfsopening zit je bij ons goed! Want dit feestmoment mag je niet ongemerkt voorbij laten gaan. En bij Slagerij van Guilik weten wij wel hoe je een knalfeest organiseert en wat je daarvoor nodig hebt. 

Bekijk direct ons assortiment catering voor jouw bedrijfsopening. 

Kies en bestel uw barbecuepakket
 •  16,00 p.p.
 • BBQ All-In de Luxe
   21,00 p.p.
 • BBQ VOORDEEL NR 1
   12,50 p.p.
 •  11,00 p.p.
 •  9,45 p.p.
 •  12,45 p.p.
 • BBQ aan de Zaak
   29,50 p.p.
 • Luxe BBQ aan de Zaak
   35,50 p.p.
Online bestellen

Ben je benieuwd hoe dit werkt?

Catering bedrijfsfeest?

Bij een feestelijk moment hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Als cateraar heeft Slagerij van Guilik een ruim assortiment geschikt voor verschillende soorten feesten, evenementen en bijeenkomsten.

Van heerlijke partypannen en hapjesschotels tot aan een uitgebreid buffet of complete barbecue. Heb jij catering voor jouw bedrijfsfeest nodig?

Laat het ons regelen. Wij kijken graag samen met jou naar passende catering voor jouw feest! 

feestelijke tuin lichtjes

Catering bedrijfsopening nodig?

Jouw nieuwe kantoor is helemaal ingericht en nu is het tijd voor een feestelijke opening. Als party catering bedrijf kan Slagerij van Guilik voor het hele plaatje zorgen.

Naast de heerlijke hapjes en drankjes leveren wij ook andere materialen die jouw bedrijfsopening compleet maken. 

Denk bijvoorbeeld aan statafels, gasheaters, glazen, borden, bestek en nog veel meer. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij regelen het.

Proosten op eigen locatie

We hebben het al even genoemd. Hapjes en drankjes mogen natuurlijk niet ontbreken bij een bedrijfsopening. Heb je al een keuze gemaakt? Ga je voor een zakelijk buffet, barbecue of allemaal kleine hapjes? 

En aangezien je niet weet wat iedereen drinkt, is het wellicht handig om ook een all-in drankenpakket af te nemen. Erg handig. Zo zit je altijd goed.

Alles laten leveren op eigen locatie? Geen probleem. En we halen ook de materialen en vieze vaat weer op. Geef je wensen door en we stemmen samen de dag af. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

wijnglazen mensen proosten
Wat vinden onze klanten?

Uitstekend

Goede service en lekker eten.
Kampen

Uitmuntend !!!!!!!!

Ik had voor een verjaardagsfeest de Party-Pan de Luxe 2 en Party-Pan de Luxe 3. In 1 woord top de bezorging, het eten zelf ,het weer ophalen alles tot in de puntjes geregeld ook van de verjaardagsgasten hoorde ik niks anders dan lof over het vlees ,de salades, nasi, stokbrood. Dus voor herhaling vatbaar.
epe

Prima

Dik voor elkaar show!
Kampen

Fantastische service, heerlijk vlees!

Al een aantal jaren regelen we een complete bbq bij van Guilik voor 35 personen. En altijd is het goed! Het vlees is goed, porties zijn prima, stokbrood vers, salades lekker, kortom een complete en lekkere bbq! Het word netjes bij ons geleverd en de volgende dag weer opgehaald, we mogen het vies inleveren. We hebben er zelf geen werk mee, behalve de vleesjes omdraaien!

Reactie van het bedrijf

Rieke, dank voor de mooie beoordeling en al de bestellingen afgelopen jaren. Groet AvG

Zwolle

Goed vlees en een top kok erbij

Vlees is goed en genoeg en met de chef in de buurt maakt het het wel af top avond gehad
Kampen

zeer tevreden

zeer tevreden, dus goede ervaring
Groningen
1456 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10