Zo rond de feestdagen is het een populair stuk vlees: de rollade. Lekker tijdens het kerstdiner, maar ook voor het gewone avondeten. Het beste is: je kunt het zowel warm, als koud eten als de rollade eenmaal is gegaard. Want een broodje met een plakje rollade is ook heerlijk bij de lunch 🙂
Maar, weet jij hoe je een rollade kunt en moet bereiden? Wij vertellen het je!
Hoe maak ik
een hamrollade klaar?
Haal de rollade ruim een half uur voor het bereiden uit de koelkast.
Verhit op hoog vuur een stuk of scheut boter voor bakken en braden vast of vloeibaar in een braadpan, wacht tot de boter bruin kleurt.
Leg de hamrollade in de pan en braad in 2 minuten rondom bruin.
Zet het vuur laag en braad de rollade in ongeveer 40-50 minuten gaar, met deksel schuin op de pan. Keer de rollade regelmatig om.
Haal de rollade uit de pan en laat 10 minuten rusten op een bord, afgedekt met aluminiumfolie. Voeg eventueel zout en peper naar smaak toe.
Snijd voor het serveren de rollade in plakken. Eet smakelijk!
Het All-in Drankenpakket is € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt u een ruime hoeveelheid drinken aangeleverd waarvan u onbeperkt gebruik mag maken tijdens uw barbecue of buffet. Alle ongeopende producten en statiegeld artikelen moeten retour. Voor € 15,- bent u dus geheel ontzorgd. We leveren voldoende drinken aan voor minimaal 3 uur. Heeft u meer nodig dan kunnen we dit overleg bijleveren.
Wij leveren hierbij voldoende glaswerk, bestaande uit frisdrank-, wijn- en Heineken bierglazen. En wij doen de afwas voor u!
Tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon kan u Heineken bier van de tap krijgen! U krijgt een complete tap met toebehoren geleverd met daarbij natuurlijk voldoende Heineken fusten van 20 liter. Ook hier geldt, alles (gebruikt en niet gebruikt) gaat retour.
VANAF 20 PERSONEN EN ALLEEN IN COMBINATIE MET EEN BUFFET, BBQ OF UITGEBREIDE HAPJES